Doriti sa calatoriti in Londra, sa vedeti Turnul Londrei, poduri celebre, ceasul Big Ben si autobusurile cu doua etaje? Doriti sa studiati in una din institutiile britanice de invatamant? Atunci e timpul cuvenit de a rezerva bilet de avion catre Anglia prin serviciul online al companiei Avia.md. Noi propunem un sistem comod de procurarea a biletelor electronice, cat si fizice, tiparite oficial in filialele companiilor aeriene.

Efectuand comanda de bilete catre Anglia online, le veti putea primi prin curier, daca va aflati in Chisinau, sau prin vizitarea oficiului companiei noastre.

Cum gasiti o cursa si rezervati biletul

Daca ati solutionat toate intrebarile legate de vize si documente, si unica sarcina ramasa este decolarea intr-o zi cuvenita, noi va putem ajuta. Site-ul detine sistem de cautare, ce permite urmarirea tuturor zborurilor catre Anglia la data si timpul ales. Veti putea selecta optiunile suplimentare, printre care:

  • Transportatorul preferat. Daca v-ati deprins sa zburati cu o singura companie si aveti increderea in aceasta, mai multe decat in celelalte, puteti opta pentru ofertele acesteia;
  • Timpul dorit de plecare si aterizare;
  • Cautarea curselor de avion aeriene catre Anglia directe, daca sunt din Chisinau.

Este accesibil de a cumpara bilet de avion catre Anglia ! Aveti ocazia de a va convinge de acest lucru. Prima noutatea buna – zborurile directe Chisinau – Londra, efectuate regulat de catre compania Air Moldova. Sunt cateva zboruri pe saptamana, iar in unele zile chiar si de 2-3 ori pe zi. Costul biletului in ambele directii va va surprinde placut. Durata zborului din Chisinau este de ore ore si jumatate, iar inapoi – circa trei ore.

Va putea convinge de avantajul ofertei personal, cercetand pretul biletelor de avion catre Anglia , oferite de transportatorul mentionat anterior. Sunt si alte curse, companii, ce efectueaza transportul pasagerilor in Tara Albionului. Sunt savarsite zboruri regulate si catre Irlanda. Daca doriti sa vizitati Dublin, achizitionarea biletelor nu este cu nimic mai dificila.

Puteti comanda pe site bilete ieftine catre Anglia in doar cateva minute. Daca cursa a fost anulat sau v-ati rasgandit, banii vor fi returnati conform ordinii prestabilite. Nu este o problema si schimbarea biletelor, daca nu veti putea zbura in ziua aleasa anterior.