spre Qatar

Bilete de avion Moldova - Qatar (QA). Rezerva online

Bilete de avion spre Qatar din Chisinau - rezerva online

Qatar - o țară din Orientul Mijlociu. Qatar este bogat în: vacanțe la plajă de pe malul Golfului Persic, personal bine instruit în hoteluri, cumpărături ieftine și de înaltă calitate. Distracții - safari, scufundări și plimbări cu cămilă, excursii la beduinii și sheikh.

Ce este de văzut

Doha, capitala Qatar - oraș pentru cei interesați în tradiții din lumea arabă, cărora nu li este frică de arșiță, le place mâncarea gustoasă și multă, nu-i împotriva discuțiilor aprinse în piață, la fel cât și pentru cei care doresc sa-și schimbe atmosfera și să se relaxeze un pic, a vizita muzee, a se plimba prin parcuri sau a participa la distracțiile locale, astfel ca, cursa cu cămile.

În fostul palat al Sheikh-ului Abdullah Bin Mohammed este plasat Muzeul Național din Qatar - cel mai popular edificiu local.

Aici se află un imens acvariu cu două nivele, la nivelul superior - reprezentanți ai vieții marine locale, iar la etajul de jos - întreaga lume subacvatică a Golfului, în acvariu puteți vedea țestoasele de mare, care practic nu mai sunt în Golful Persic. De asemenea, în muzeu puteți face cunoștință cu istoria formării Islamului în țară și să afle despre expedițiile maritime arabe.

Bărbați adevărați, apărătorii, neapărat trebuie să viziteze Muzeul de arme, care prezintă colecția privată a Sheikh-ului.

Muzeul Etnografic și Muzeul de Artă Islamică, vorbesc despre Qatar înainte de boom-ul petrolier.

În apropiere de Doha se află rezervația naturală „Shahaniyya“, care este locuită de Oryx alb - una dintre cele mai rare specii de antilope.

Fortul Doha găzduiește adesea expoziții de artizanat tradiționale qatareze.

Puteți merge pe un jeep în safari prin deșert, cu vizitarea unei tabere de beduini, iar când este nu prea cald, în Doha au loc curse pe cămile și vânătoarea cu șoimi.

Cum de ajuns

Avia.md selectează ofertele pentru bilete de avion spre Qatar printre multiple companii aeriene situate în întreaga lume. Vânzarea directă de bilete nu este efectuată de noi, însă anume pe pagina noastră web găsiți prețuri cele mai ieftine, promoții și oferte speciale.

Cu noi vei uita de taxe și marje. Pe pagina web Avia.md sunt adunate la un loc numai cele mai ieftine bilete spre Qatar.

Bilete ieftine

În funcție de sezon, orașul de plecare, compania aeriană și promoții - costul biletului spre Qatar poate varia.