spre Tunisia

Bilete de avion Moldova - Tunisia (TN). Rezerva online

Cumpara bilete de avion online din Chisinau spre Tunisia

Republica Tunisia - o țară în partea de Nord a Africii - plaje cu nisip alb, ruinele Cartaginei și talasoterapie vindecătoare. Cele mai bune hoteluri de la Hammamet până în Sahara.

Ce de văzut

Capitala Tunisiei - oraș cu același nume, ce întruchipează în sine diferite culturi: africane, arabe și europene. Centrul Vechi - o ilustrare a poveștilor Șeherezadei: piețe gălăgioase cu produse exotice, medina veșnic fierbinte, maiestuoasele moschei - clasicul de Est. Bulevardul Habib Bourguiba a rămas în epoca colonială: vile elegante, temple ornamentate, magazine luxoase - chintesența respectabilității europene. Regiunile de la nord La Goulette și La Marsa adimenesc prin farmecul mediteranean, Sidi-Bou-Said se aseamănă cu peisajele alb-azurii din Maroc.

Hotelurile de afaceri sunt concentrate în capitală, turismul - în suburbii: Gammarth și în suburbiile Cartaginei.

Cea mai populară stațiune din țară - Hammamet cu plaje bine îngrijite și centre de talasoterapie de elită. Pe parcursul zilei aici se poate de înotat, de relaxat în spa centre, de luat masa în restaurantele de pește și de vizitat atracțiile turistice, iar pe timp de noapte te poți distra în cluburile și barurile, care sunt grupate în cartiere separate. Cele mai multe dintre hoteluri sunt situate în regiunea turistică Yasmine Hammamet.

Cei mai agitați călători aleg de multe ori Sousse cu un program „încărcat“, discoteci la modă, centre de talasoterapie moderne și cu diverse activități de la golf până la yachting.

Cele mai bune hoteluri - se află în afara orașului, în Port El Kantaoui.

Nu departe de Sousse se află Monastir - mult mai liniștit, și care și-a păstrat autenticitatea sa: regiunea turistică Skanes este scoasă la periferie. Mai liniștit și mai calm este - doar în Mahdia: hotelurile aici sunt puține, plajele - aproape pustii, peisajele - uimitoare.

Solicitanților de singurătate li se potrivește și Djerba - o insulă pitorească cu plantații de măslini, plaje curate, spa confortabile și lagune de culoarea roz, care este creată de către aripile flamingo.

Tunisia - sunt, de asemenea, și scufundări în Tabarka, urme rusești în Bizerte, ateliere de ceramică din Nabeul, izvoare termale din Ain Drahame și multe alte minuni ascunse în orașe și stațiuni.

Atracțiile turistice din Tunisia sunt perle de diferite culturi, martori ai diferitelor epoci. Fortărețe puternice și moschei maiestuoase, biserici europene și muzee neobișnuite sunt aproape în fiecare oraș mare. Cel mai bine este de a începe un tur din capitală, inima căruia este - bulevardul Habib Bourguiba. Aici vedem case coloniale cu fațade albe, plante stufoase, turnul cu ceas și Catedrala Saint-Vincent-de-Paul în stilul romano-bizantin. Este necesar de a vizita, de asemenea, și Medina - un cartier arab gălăgios cu o moschee veche Zitouna, cu piețele pestrițate și magazinele de suveniruri.

În regiunea portului La Goulette și colonialul La Marsa este o Africa foarte diferită: îngrijită în stil francez și elegantă.

Din capitală repede ajungi până de legendarul Cartagina, cunoscut de oricine de la lecțiile de istorie. În zilele de astăzi, de la bogatul și puternicul oraș au rămas doar ruine, dar și ele sunt, fără îndoială, impresionante. Băile lui Antonius, care cedează în mărime doar băilor romane, altarul Tophet, un amfiteatru imens, rămășițele apeductului și cartierul de vile permit să-ți imaginezi cât de genial a fost trecutul cartaginez.

Generoasă în cadouri este și natura tunisiană: lacul Chott el Jerid este acoperit cu cea mai subțire crustă de sare, Jugurtha seamănă cu Canyonul American, parcul național „Ishkel“ este inclus în lista UNESCO, iar deșertul Sahara, cu dunele sale aurii fără sfârșit nu are nevoie de o prezentare.

În Djerba merită de vizitat Gazi Mustafa - o cetate monumentală care falnic se înalță peste mare, laguna uimitoare care este preferată de flamingo roz. Tot aici este și un parc „Djerba Explora“ cu o fermă de crocodili, un sat tunisian stilizat și alte atracții.

Cum de ajuns

Avia.md selectează ofertele pentru bilete de avion spre Tunisia printre multiple companii aeriene situate în întreaga lume. Vânzarea directă de bilete nu este efectuată de noi, însă anume pe pagina noastră web găsiți prețuri cele mai ieftine, promoții și oferte speciale.

Cu noi vei uita de taxe și marje - pe Avia.md sunt adunate la un loc numai cele mai ieftine bilete spre Tunisia.

Bilete ieftine

În funcție de sezon, orașul de plecare, compania aeriană și promoții costul biletului spre Tunisia poate varia.