spre Tanzania

Bilete de avion Moldova - Tanzania (TZ). Rezerva online

Cumpara bilet de avion catre Tanzania. Pretul biletelor de avion

TANZANIA

Tanzania cucerește inima unui turist cu o mulțime de parcuri naționale cu o varietate de animale darwiniană și o viață exotică africană. Leii Serengeti și vârful Kilimanjaro, craterul Ngorongoro, safari și vacanța pe plajă.

Ce este de văzut

Tanzania - este uimitoare, ea atrage turiștii prin natura lor pitorească și atracțiile exotice din regiunea Africii de Est. Zonele nesfârșite ale parcurilor naționale (Serengeti, Kilimanjaro, Ruakh, Tarangire) uimesc prin o varietate incredibilă a vieții sălbatice, craterele uriașe ale vulcanilor vechi care suflă din greu pe un fundal de cer turcoaz, podișul Marelui Rift care își deschide minunatele priveliști, înconjurate de coastele mării.

Parcul Național Montan Kilimanjaro, al cărui diamant este legendarul vulcan-legendă Kilimanjaro - este un colț natural, vizita lui va lăsa cea mai remarcabilă impresie din colecția dumneavoastră de trofee geografice. Pădurile tropicale cu o vegetație neîmblânzită, pajiști alpine, peisajele deșertului inundate de lumina lunii.

Între vârfurile muntelui Kilimanjaro, Mavenzi și Kibo, se întîlnesc turme de canlo-antilope. De-a lungul traseului Marangu trec o mulțime de rute deja testate.

Serengeti, rezervația cea mai renumită din Tanzania, a păstrat natura inițială a junglei și a văilor africane. O bogată faună trăiește aici - turme de milioane de copitate și carnivore; și a întrerupe regulile naturii mâna omului nu se ridică.

În nord-estul țării există Ngorongoro, celebrul crater situat pe teritoriul rezervației cu același nume. În aceste locuri a vedea un leu, un elefant, un rinocer, un bivol, o antilopă, o gazela Thomson, o zebră și o capra de trestie - este un fenomen natural. Pe malul lacului Magadi, situat în partea de jos a craterului, în pași falnici defilează multe mii de flamingo migratoare. Cel mai bine a ajunge până la crater este cu ajutorul unui autobuz privat din Arusha.

Rareori cine ajunge la platoul Macondé, care se află în partea de sud-est a Tanzaniei și este în vecinătate cu frontiera Mozambic. Calea, de asemenea, nu este simplă: pentru început, este necesar să călătoriți cu autobuzul între Mbeya și Njombi, apoi să urcați în un alt autobuz în orașul Songea.

Un alt colț de natură africană este Selous - puțin frecventat, și se află pe malurile râului Rufiji. În cheile Stiegler (Stiegler’s Gorge) se află o zonă confortabile cu cabane de vânătoare, prin care trece telefericul. Mai bine de ajuns aici cu avionul direct din Dar es Salaam.

Cum de ajuns

Avia.md selectează ofertele pentru bilete de avion în Tanzania printre multiple companii aeriene situate în întreaga lume. Vânzarea directă de bilete nu este efectuată de noi, însă anume pe pagina noastră web găsiți prețuri cele mai ieftine, promoții și oferte speciale.

Cu noi vei uita de taxe și marje - pe Avia.md sunt adunate la un loc numai cele mai ieftine bilete spre Tanzania.

Bilete ieftine

În funcție de sezon, orașul de plecare, compania aeriană și promoții costul biletului spre Tanzania poate varia.