spre Thailanda

Bilete de avion Moldova - Thailanda (TH). Rezerva online

Cumpara bilete de avion din Chisinau catre Thailanda - pret

Regatul Thailandei până în anul 1939, și în perioada anilor 1945-1948, Siam - stat în partea de Sud-Est a Asiei, situat în partea de sud-vest a peninsulei Indochina și partea de nord a Peninsulei Malacca. Aceasta sunt plaje curate pe insule și discoteci, temple antice și uimitoarea lume subacvatică. Cuibul de desfrâu Pattaya și uimitorul Phuket, bucate tradiționale și cumpărăturile.

Ce de văzut

Capitala regatului - Bangkok: oraș asiatic, în toată splendoarea lui. Comorile antice a culturii orientale se ascund pe Insula Rattanakosin. Pe teritoriul palatului Regal este ușor să te pierzi, iar în complexul templului Wat-Pho - rămâi fără cuvinte de dimensiunea lui Buddha culcat. În secolul XXI te întoarce plimbarea prin cartierul Shilom cu nenumăratele zgârie-nori, care se ridică spre cer.

Alte două centre turistice importante sunt situate în partea de nord a regatului.

În Chiang Mai - sunt aproximativ 300 de mănăstiri, temple și monumente istorice, care arata foarte impresionant pe fundalul lanțurilor muntoase ce înconjoară cel de al doilea oraș ca mărime din regat. Acestea sunt Doi-Suter-Shrine, Wat-Phra-Singh, Wat-Chiang-Man (cea mai veche mănăstire din regiune), Phra-Satang-Mans cu imagini în miniatură ale lui Buddha, care are o vechime de aproximativ 2000 de ani, precum și unul dintre altarele budiste - ce se află pe vârful unui munte, la 16 km la nord-vest de Chiang Mai, mănăstirea Wat-Phra-Doi-Suthep.

Chiang Rai, de asemenea, se poate lăuda și cu natura frumoasă, și cu arhitectura veche. Anume în aceste regiuni își ia începutul Triunghiul de Aur - leagănul civilizației thailandeze, în apropierea granițelor cu Laos și Myanmar. În vecinătate se află orașul Kanchanaburi cu parcurile naționale celebre.

Cea mai populară stațiune din Thailanda - Pattaya. Numai denumirea este asociată cu petrecerea timpului liber pe malul Golfului Thailandei și cu distracții pentru toate gusturile. Aici găsești totul pentru turiști: hoteluri, cafenele, magazine, saloane de masaj, cluburi și baruri. Găsiți și monumente religioase, chiar notabile: de exemplu, dealul lui Buddha cel mare sau Templul Adevărului. Însă marea destul de murdară, plajele aglomerate și industria sexului prea bine dezvoltată adesea îi sperie pe turiști.

Pentru o vacanță pe plajă este mai bine de a merge la Phuket. Fiecare plajă din această insulă frumoasă are caracterul său: Patong - gălăgios și sălbatic, Kamala - liniștită și idilică, Bang Tao - luxoasă și pretențioasă, Surin - confortabilă și primitoare.

Nu mai puțin populară ca destinație turistică este insula Samui: aici nisipul este alb, marea - transparentă iar serviciile - relativ discrete la o calitate decentă. Cele mai bune plaje sunt pe coasta de est, iubitorilor de singurătate le recomandăm părțile de sud și vest.

Numeroasele parcuri naționale ale țării sunt niște colțuri ale naturii păstrate cu atenție, unde ușor uiți despre rutina de zi cu zi și pierzi sensul de timp. Tot felul de muzee cu exponate unice dau posibilitatea de a te transportă în trecutul regatului cu o istorie seculară și să afle cele mai interesante lucruri despre el.

La 86 km la nord de Bangkok se află vechea capitală Siam și parcul istoric „Ayutthaya“, renumit cu ruinele templelor antice și ruinele palatului Bang-Pa-In. La vest de Bangkok, în apropiere de orașul Nakhon Pathom, se află cea mai mare statuie din lume a lui Buddha, cu o înălțime de 127 de metri, Phra-Pathom-Chedi. Nu departe de orașul Kanchanaburi sunt podul peste râul Kwai, ce poartă o faimă rea, și „Drumul morții“, care au fost construite de către prizonierii în timpul celui de al Doilea război mondial. În apropiere se află celebrul centru cultural „Grădina cu trandafiri“, unul dintre cele mai bune exponate etnografice ale țării, precum și grădina zoologică și rezervația de elefanți Samphran.

În parcul de pădure „Namtok-Pa-Sia“ se află o cascadă în șase trepte, în parcul „Tham Pla“ - o Peșteră unică cu pești, unde în apele subterane trăiesc miliarde de pești colorați, iar în o grotă mică - este un număr foarte mare de melci în toate culorile și diferite mărimi. Parcul național "Nam Tok Mae Surin„ este renumit cu o cascadă de 100 de metri Mae Surin și peștera Nam Lot cu o fantastică "gradină" din stalactite și stalagmite. Rezervația istorică Sukhothai acoperă 70 de metri pătrați dea lungul malului stâng al râului Yom, păstrând mai multe sute de clădiri semi-distruse ale acestei capitale vechi a țării, inclusiv - faimosul templu Wat Si Chhum cu o statuie a lui Buddha care este așezat.

Cum de ajuns

Avia.md selectează ofertele pentru bilete de avion spre Thailanda printre multiple companii aeriene situate în întreaga lume. Vânzarea directă de bilete nu este efectuată de noi, însă anume pe pagina noastră web găsiți prețuri cele mai ieftine, promoții și oferte speciale.

Cu noi vei uita de taxe și marje - pe Avia.md sunt adunate la un loc numai cele mai ieftine bilete spre Thailanda.

Bilete ieftine

În funcție de sezon, orașul de plecare, compania aeriană și promoții costul biletului spre Thailanda poate varia.