Cum a plati bilet de avion

Modalități de plată a biletului de avion

În numerar sau cu cardul bancar direct în oficiu :
 • bd. Negruzzi, 5 tel. 022-890-890
Aeroport, sala de sosire.În numerar la bancă sau la oficiul poştal:


 • Moldova-Agroindbank – în toate filialele băncii din Republica Moldova
 • Mobiasbanka – în toate filialele băncii din Republica Moldova
 • Moldindconbank – în toate filialele băncii din Republica Moldova
 • Victoriabank – în toate filialele băncii din Republica Moldova
 • Paymaster - Terminale
 • QIWI - Terminale
 • La toate oficiile poştale din Republica Moldova
 • Prin transfer bancar. Pe contul de decontare al companiei MS TRAVEL GROUP SRL
 • Cu cardul de credit
 • On-line pe site

Bilet electronic

Obțineți biletul electronic și itinerarul de zbor - direct în oficiul AVIA.MD sau primiți biletul eletronic pe adresa de e-mail după achitarea biletul de avion prin următoarele modalități:la bancă, în oficiul poştal, prin transfer bancar sau cu cardul de credit.


Valuta şi condiţiile de plată:

Valoarea serviciilor menţionate în formularul de căutare şi rezervare este indicată în Euro.

Plata biletului se efectuează în Euro de pe un card de credit în aceeași valută.

Plata biletului se efectuează în Euro la casa de schimb valutar a băncii, aflată în oficiul companiei „MS TRAVEL GROUP” SRL de pe bd. Negruzzi, 5.

Plata biletului se efectuează în lei moldoveneşti de pe un card de credit în aceeași valută sau prin virament în contul companiei „MS TRAVEL GROUP” SRL conform cursului valutar stabilit la data vânzării. Cursul valutar este indicat pe pagina specială a site-ului AVIA.MD.

Notă:

Suma indicată în Euro este convertită în lei moldoveneşti conform cursului valutar stabilit la data vânzării.
Iar suma ce urmează a fi achitată se va rotunji conform următorului exemplu: suma de 1024,08 lei va fi indicată ca sumă de 1024,00 lei, în timp ce suma de 1024,15 lei va fi indicată ca sumă de 1025,00 lei.

Taxa de deservire a serviciilor de achitare a biletelor de avion prin intermediul cardului de credit constituie 1,8% din suma plăţii.


Procedura şi formele de efectuare a plăţilor:

În numerar. Biletele pot fi achitate în numerar la oricare dintre punctele de vânzare ale companiei „MS TRAVEL GROUP” SRL sau la oficiile partenerilor autorizaţi ai companiei noastre, în unele oraşe din Moldova. Iar în cazul apelării la serviciile unui curier – direct acestuia, el oferindu-vă biletele şi alte documente necesare.

Cu cardul de credit. Deţinătorii cardurilor de credit pot achita biletul de avion online sau personal (oficiul „MS TRAVEL GROUP” SRL de pe bd. Negruzzi, 5).

2.1. În cazul achitării cu cardul de credit există două opțiuni de efectuare a plăţii:

a) Plata cu cardul de credit în baza acordului Dvs expediat prin fax și autentificat cu semnătura personală.
În acest caz banii vor fi retraşi de pe card de către operatorii „MS TRAVEL GROUP” SRL.

b) Plata on-line cu cardul bancar direct pe site. Informaţia despre card în variantă criptată este transmisă băncii prin intermediul unui canal securizat (protocolul SSL 3.0) iar operatorul AVIA.MD va primi de la bancă doar confirmarea plăţii.

Important!

Rezervând on-line biletul de avion şi indicând cardul de credit ca modalitate de plată, există posibilitatea de a achita biletul mai târziu în termenii indicați din confirmarea transmisă pe email și în baza codului de rezervare. Achită biletul prin intermediul serviciului „Plăteşte comanda mea”.

Introduceţi codul rezervării în formularul de plată iar când vor fi afişate datele comenzii Dvs., efectuaţi plata.

Această modalitate de plată este potrivită în cazul rezervării biletul de avion la telefon sau prin e-mail. Astfel, agentul de vânzare a biletelor de avion vă va comunica codul rezervării, pentru a putea achita on-line prețul biletului de avion cu ajutorul cardului de credit.

2.2. Plata cu cardul de credit prin intermediul terminalului POS, se efectuează direct la biroul de vânzări al companiei „MS TRAVEL GROUP” SRL.

3) În numerar la bancă. La orice filială a uneia dintre următoarele bănci din Republica Moldova: Moldova-Agroindbank , Moldindconbank, Victoriabank, Mobiasbancă precum şi la orice oficiu poștal. Pentru a utiliza această modalitate de plată, e nevoie să cunoașteți codul rezervării sau să prezentați contul de plată a biletului de avion ce poate fi obținut în nemijlocit de la agentul de vânzari în format electronic pe adresa de e-mail indicată de Dvs.
În contul dat este indicat codul rezervării, în baza căruia plata va fi imediat transferată pe contul de decontare al companiei „MS TRAVEL GROUP” SRL, iar ulterior agentului de vânzare va emite biletul de avion.

4) Prin transferul bancar al mijloacelor băneşti de la o persoană juridică pe contul de decontare al companiei „MS TRAVEL GROUP” SRL. Pentru a primi biletul de avion achitat prin transfer bancar, e nevoie să prezentaţi agentului de vânzări confirmarea de plată și procura din partea companiei care a achitat biletul de avion. Ulterior vor fi emise documente pentru persoanele juridice:

Documentele contabile vor fi emise la data intrării mijloacelor financiare pe contul nostru de decontare.

2021-09-06
logo