Cum a plati bilet de avion

Modalități de plată a biletului de avion

În numerar la birou:

bd. Negruzzi, 5 tel. 022-890-890

bd. Decebal, 64 tel. 022-890-890

Aeroport, sala de sosire tel. 022-890-890

În numerar la bancă sau la oficiul poştal:

Moldova-Agroindbank – în toate filialele băncii din Republica Moldova

Mobiasbanka – în toate filialele băncii din Republica Moldova

Moldindconbank – în toate filialele băncii din Republica Moldova

Victoriabank – în toate filialele băncii din Republica Moldova

Paymaster - Terminale

QIWI - Terminale

La toate oficiile poştale din Republica Moldova

Prin transfer bancar

Pe contul de decontare al companiei Solei-Turism SRL

Cu cardul de credit

On-line pe site

La oficiul Solei-Turism SRL, prin intermediul terminalului POS


Bilet electronic

După achitarea biletului avia în numerar la birou, Dvs. veți primi biletul electronic cu itinerarul de zbor.

După achitarea biletului în numerar la bancă sau la oficiul poştal, prin transfer bancar sau cu cardul de credit, itinerarul zborului va fi expediat pe adresa de e-mail indicată de către Dvs. în momentul rezervării.


Valuta şi condiţiile de plată:

Valoarea serviciilor menţionate în formularul de căutare şi rezervare este indicată în Euro.

Plata biletului se efectuează în Euro de pe un card de credit în Euro.

Plata biletului se efectuează în Euro la casa de schimb valutar a băncii, aflată în oficiul companiei „Solei-Turism” SRL de pe bd. Negruzzi, 5.

Plata biletului se efectuează în lei moldoveneşti de pe un card de credit în lei moldoveneşti, sau prin virament în contul companiei „Solei-Turism” SRL conform cursului valutar stabilit la data vânzării. Cursul valutar este indicat pe pagina specială a site-ului AVIA.MD.

Note:

Valoarea indicată în Euro este convertită în lei moldoveneşti. Rotunjirea sumei care urmează să fie plătită în lei până la 10 bani se va efectua de către sistem în lipsă, iar de la 0,10 bani – în adaos. De exemplu, suma de 1024,08 lei va fi indicată ca sumă de 1024,00 lei, în timp ce sum de 1024,15 lei va fi indicată ca sumă de 1025,00 lei.

Taxa de deservire pentru rezervarea şi plata biletelor de avion on-line prin intermediul cardului de credit constituie 1,8% din suma plăţii.


Procedura şi formele de efectuare a plăţilor:

În numerar. Biletele pot fi plătite în numerar la oricare dintre punctele de vânzare ale companiei „Solei-Turism” SRL sau la oficiile partenerilor autorizaţi ai companiei noastre, în unele oraşe din Moldova. Iar în cazul apelării la serviciile unui curier – direct acestuia, el oferindu-vă biletele şi alte documente necesare.

Cu cardul de credit. Deţinătorii cardurilor de credit pot plăti biletul de avion atât on-line, cât şi personal (la oficiul „Solei-Turism” SRL de pe bd. Negruzzi, 5).

2.1. În cazul achitării cu cardul de credit există două variante de efectuare a plăţii:

a) Plata cu cardul de credit în baza unei scrisori de confirmare. În acest caz banii vor fi retraşi de pe card de către operatorii „Solei-Turism” SRL în baza acordului Dvs. expediat pe fax şi autentificat cu semnătura personală.

b) Plata on-line cu cardul direct de pe site-ul nostru. Plata o efectuaţi nemijlocit Dvs., fără ajutorul operatorilor de la punctele de vânzare. Informaţia despre card în variantă criptată este transmisă băncii prin intermediul unui canal securizat (protocolul SSL 3.0). Operatorul AVIA.MD va primi doar confirmarea plăţii de la bancă.

Important!

Rezervând biletul on-line pe site şi indicând cardul de credit drept modalitate de plată, aveţi posibilitatea să nu efectuaţi plata imediat. Cu toate acestea, rezervarea biletului de avion va fi efectuată pe numele Dvs. şi astfel veţi primi pe adresa de e-mail o confirmare a rezervării biletului cu codul de rezervare. Acest cod va fi indicat şi în formularul de rezervare. Biletul poate fi plătit mai târziu, însă fără a depăşi termenul indicat în preţul biletului de avion, direct pe site-ul nostru, prin intermediul serviciului „Plăteşte comanda mea”.

Introduceţi în formularul de plată, care va aparea, codul rezervării, iar atunci când vor fi afişate datele comenzii Dvs., efectuaţi plata.

În imagine este indicat locul în care veţi găsi codul rezervării în formularul de căutare şi rezervare de pe site:

codul-rezervarii

Această modalitate de plată este potrivită pentru persoanele care au rezervat biletul de avion telefonic sau prin e-mail. În acest caz agentul de vânzare a biletelor de avion vă va comunica codul rezervării, cu care veţi putea plăti biletul de avion prin intermediul site-ului, cu ajutorul cardului de credit.

2.2. Plata cu cardul de credit personal, prin intermediul terminalului POS, la biroul de vânzări al companiei „Solei-Turism” SRL. Această modalitate de plată este comodă în cazul în care vă aflaţi la biroul de vânzări şi doriţi să efectuaţi plata imediat cu cardul de credit.

3) În numerar la bancă. La orice filială a uneia dintre următoarele bănci din Republica Moldova: Moldova-Agroindbank , Moldindconbank, Victoriabank, Mobiasbancă precum şi la oricare dintre oficiile Poşta Moldovei. Pentru a utiliza această modalitate de plată a biletului de avion, trebuie să cunoaşteţi codul rezervării (vedeţi mai sus unde este afişat codul respectiv) sau să aveţi contul de plată a biletului de avion. Un astfel de cont poate fi primit nemijlocit de la agentul de vânzare a biletelor de avion sau pe adresa de e-mail indicată de Dvs. în procesul de rezervare a biletului pe site-ul avia.md. În contul dat este indicat codul rezervării, în baza căruia plata va fi imediat transferată pe contul de decontare al companiei „Solei-Turism” SRL, iar informaţia cu privire la plată va deveni accesibilă agentului de vânzare a biletelor de avion, care va emite biletul de avion rezervat de Dvs.

4) Prin transferul bancar al mijloacelor băneşti de la o persoană juridică pe contul de decontare al companiei „Solei-Turism” SRL. Pentru a primi biletul de avion plătit prin transfer, va trebui să prezentaţi agentului de vânzare a biletelor de avion confirmarea de plată şi o procură din partea companiei care a plătit biletul de avion privind primirea facturilor fiscale. Emiterea documentelor pentru persoanele juridice:

Documentele contabile vor fi emise la data intrării mijloacelor financiare pe contul nostru de decontare.

2020-03-24
logo