spre Angola

Bilete de avion Moldova - Angola (AO). Rezerva online

Cumpara bilet de avion catre Angola. Pretul biletelor de avion

INFORMAȚII GENERALE

Statul Angola este o țară din Africa de Sud-Vest, care se învecinează la nord și nord-est cu Republica Democratică Congo, cu Namibia în sud și Zambia în est. La vest, Angola este scăldată de Oceanul Atlantic. Enclavele din Cabinda fac parte din Angola. Teritoriul Angolei este alcătuit din trei regiuni: Marele platou intern, zona de tranziție și câmpia de coastă. Două treimi din teritoriu este ocupat de platoul angolian, care este situat în partea de est și are o altitudine medie de la 1000 la 1520 metri deasupra nivelului mării. Cel mai înalt punct (2620 metri) este situat în partea centrală. Câmpia de coastă ocupă de la 50 la 150 km. Din terase este compusă zona de tranziție cu o lățime de 30 -150 km.

Angola atrage vizitatorii cu natura sa magnifică: savane pitorești, păduri tropicale, litoralul spațios și soarele blând fac această țară un loc ideal de vacanță. Pe teritoriul țării se află multe orașe interesante, care păstrează memoria secolelor trecute și cu mândrie arată vizitatorilor atracțiile turistice unice.

Pentru cei care preferă o odihnă activă, regiunea Namib este ideală. Stațiunea este renumită prin plajele sale frumoase, care sunt perfect echipate pentru sporturile acvatice. În imediata apropiere a coastei se află un deșert cu același nume, care este un adevărat paradis pentru amatorii de vânătoare. În timpul călătoriei, pe barkhani puteți vedea animale exotice, plante rare și oaze. În apropiere se află orașul-port Tombwa, care desigur, atrage amatorii de pescuit. Tombwa este cea mai mare regiune de pescuit, aici puteți vedea piețele de fructe de mare, restaurante de pește și multe magazine, în care se comercializează unelte și accesorii pentru pescuit.

Ce este de văzut?

Cea mai atractivă pentru un număr mare de turiști, care anual vizitează Angola, este natura. De un succes deosebit se bucură uimitoarele vederi ale coastei, deșertul Namib, situat în partea de sud a țării, precum și savana.

În plus, vizitatorii străini sunt atrași de ocazia de a vedea viața cotidiană a unor triburi, care locuiesc în Angola, unde s-a păstrat stilul de viață, care amintește de cel care ar fi caracteristic oamenilor care trăiesc în epoca de piatră.

Atracțiile turistice, create de mâna omului, în acest stat african sunt puține, ceea ce se explică prin situația colonială veche de secole.

Cel mai mare număr de monumente arhitecturale se află în capitala statului. În Luanda, puteți observa mozaicurile frumoase și neobișnuite pe trotuar.

Orice turist care vizitează capitala nu va pierde ocazia de a merge la Cetatea San Miguel, care a fost construită acum cinci secole, și a devenit un muzeu istoric, de asemenea, pentru câteva minute a intra în Muzeul Dundu, care conține cele mai valoroase monumente etnografice ale țării.

Regiunea Namib este o atracție naturală unică, având, de asemenea, condițiile climatice cele mai favorabile, în comparație cu alte regiuni ale țării.

În această regiune se află, de asemenea, faimosul deșert angolan, unde doritorii pot vâna.

Regiunea Bibala va fi pe placul tuturor celor care doresc să-și îmbunătățească sănătatea cu ajutorul apei minerale.

Persoanele pasionate de pescuit nu vor fi, dezamăgite în călătoria sa, dacă vor vizita Tombwa, cel mai mare port de pescuit din regiune.

Turiștii ar trebui să se oprească la Benguela, unde s-a păstrat un fort construit în secolul al XVI-lea și a supraviețuit multe bătălii.

Ne uimește prin magnifica natură Parcul Național Kisama, unde puteți vedea o combinație rară de animale și plante, caracteristice pentru Angola, și, de asemenea, a vedea specii pe cale de dispariție, cum ar fi bivolul roșu, manatul și broască țestoasă.

Rezervați biletul către Angola împreună cu Avia.md

Cel mai simplu mod de a procura bilete de avion spre Angola și înapoi - este de a utiliza serviciul de rezervare on-line și a procura bilete de pe AVIA.MD. Plata, de asemenea, se efectuează de la distanță, fără necesitatea de a vizita oficiul companiei. Aici puteți găsi toate informațiile necesare despre toate biletele electronice. AVIA.MD are o mulțime de zboruri ieftine de vânzare.

De asemenea, în scopul de a obține maximum de la sejurul în Angola, împreună cu procurarea biletului, pe pagina web a AVIA.MD, este prevăzută rezervarea on-line a unei camere la unul dintre numeroasele hoteluri din Angola.