spre Italia

Bilete de avion Moldova - Italia (IT). Rezerva online

Rezerva bilete de avion la cursele catre Italia pret online

Informații generale

In fiecare an, sute de turiști merg în Italia, pentru că este o țară foarte frumoasă, cu o bogată istorie și cultură. Țara este situată în sudul Europei, are un climat foarte ușor (subtropical), precum și acces la mare.

Ce puteți vedea și cu ce vă puteți ocupa în Italia?

În Italia, există o mulțime de locuri ce merită vizitate dar principalele atracții sunt:

1) Turnul din Pisa

2) Colosseum

3) Muntele Vezuviu

4) Panteonul

5) Domul din Milano

Acestea și multe alte puncte turistice merită vizitate!

Napoli

Al treilea după mărime și unul dintre cele mai frumoase orase din Italia.

"Să vezi Napoli și să mori", această frază este cel mai bun mod de a descrie frumusețea și măreția care este în acest oraș. Clima de aici este cu adevărat un paradis și, chiar și în cele mai reci luni, nu scade sub opt grade. Temperatura medie vara este în jur de 25 de grade Celsius. Principalul punct de atractie din oras este arhitectura ... Teatro San Carlo, Casto del Ovo, Palatul Regal, San Gennaro, sunt o parte integrantă a patrimoniului arhitectural nu numai din Italia și Napoli, dar, de asemenea, întreaga lume! Vulcanul activ Veruvius, printre altele, se află lângă acest oraș. Stradelele înguste, oamenii prietenosi, sunt de asemenea caracteristicile principale ale acestui oraș mare și frumos.

Roma sau "Orașul de pe cele șapte coline"

Un alt oras frumos, unul dintre cele mai vechi din lume, iar datorită vârstei sale el este numit "veșnic". Acest oraș a fost capitala Imperiului Roman și astăzi este capitala Italiei. Bogata istorie și cultura orașului nu va lăsa pe nimeni indiferent. Religia, arta si arhitectura la cele mai bune trăsături ale sale, istoria și toate cele mai bune caracteristici ale acestor zone sunt încorporate în acest oraș. Aici se află Fântâna Trevi(Fontana di Trevi)una dintre cele mai mari și cele mai frumoase fântâni din lume, și bine cunoscutul Colosseum și Pantheonul (vechiul templu roman al tuturor zeilor), și Catedrala Sf. Petru (considerat centrul catolicismului în Europa) și Muzeul Național de Preistorie și Etnografie Pigorini, și toate acestea le puteți găsi în același oraș !!! Faimoasa Bucătăria italiană este, de asemenea, demnă de o mare atenție, În Roma veți găsi o mulșime de restaurante cu un meniu divers și gustos ce reprezintă cultura și spiritul italian. Străzile centrale, cu toate unitățile din jur, vor satisface orice gurman! Toate cele de mai sus și mult mai multe vă așteaptă în acest oraș.

Florența, "Leagănul epoci renașterii"

Alături de orașele antice ale Italiei, Florența are loc de cinste. Fondată în 59 î.Hr. orașul ocupă poziția de lider pentru contribuția sa la cultura mondială. Foarte puține locuri se pot lăuda cu mulțimea de genii adevăratți de artă, pe care acșt oraș i-a avut. Leonardo da Vinci, Mikelangello, Dante Alighieri cu faimoasa "Divina Comedie" . Aceștia sunt doar puținii artiști celebri pe care i-a avut acest oraș.

Una dintre principalele atractii ale Florenței este catedrala Santa Maria del Fiore. În conformitate cu frumusețea și măreția sa poate concura cu multe dintre cele mai frumoase catedrale de renume mondial, aceasta minune arhitecturala se aflîă în Piața Catedralei din centrul orașului.

Palatele osașului (palazzo) sunt, de asemenea, pe lista de locuri pe care turiștii doresc să le viziteze. Printre aceste palate se numără: Vecchio, Pitti, Ruchchelai, Strozzi și altele. O atenție specială merită palatul Vecchio și Pitti, deoarece, potrivit multora, sunt cele mai frumoase palate din Florența.

Italia timp de secole a fost celebră pentru nu numai clima blanda și priveliștele frumoase, dar, de asemenea și pentru celebrul spiritul italian, care a dat și continuă să dea lumii geniile reale în domeniul artelor și științelor. Scriitori și artiști de renume mondial, precum și multe creații arhitecturale - ce este o confirmare clară a acestei măreții. Prin urmare vizita Italiei, pentru a vedea frumusețea acestei țări va fi o adevărată plăcere!

Printre diversele aviacompanii răspândite în întreaga lume, Avia.md oferă servicii de selectare a biletelor spre Italia. Vânzarea directă de bilete nu este produsă de către noi, ci se efectuează pe site-ul nostru unde puteti gasi cele mai mici prețuri, promoții și oferte speciale. Cu noi vei uita despre taxele si tarifele suplimentare - pe Avia.md sunt colectate numai cele mai ieftine bilete de avion spre Italia.

Bilete de avion ieftine către Italia

În funcție de sezon, orașul de plecare, compania aeriană și valoarea activă a acțiunilor, prețurile biletelor spre Italia pot varia.