spre Finlanda

Bilete de avion Moldova - Finlanda (FI). Rezerva online

Bilete de avion din Chisinau catre Finlanda - Rezerva online

Finlanda - este pescuitul pe lacurile finlandeze și pe insulele Aland, cumpărăturile superbe, o mulțime de castele și biserici vechi, orașe fermecătoare și, desigur, comoara principală a turului prin țară, este - Helsinki! Pe timp de iarnă sunt: stațiunile de schi, satul lui Moș Crăciun, plus „Aurora Boreală“ în jumătate din cer. Iar, în ajunul Anului Nou pe principalele paralele din Finlanda - cercul Arctic care este un vis din copilărie a multora.

Ce de văzut

Helsinki - capitala statului. Fiind un oraș modern occidental, el își păstrează starea de spirit a unui oraș fermecător al unei provincii europene. Acesta este o țară a peisajelor extraordinare: aici putem vedea coasta șerpuită a Golfului, păduri dese, străzi bine întreținute cu o arhitectură neoclasică. Printre principalele atracții este - cetatea medievală Sveaborg, biserica în stâncă Temppeliaukio, strada comercială Aleksanterinkatu. Și încă, sunt multe muzee și una dintre cele mai bune din Scandinavia „Linnanmäki“. Uimitoarele insule cu o natură frumoasă și o arhitectură extraordinară sunt împrăștiate în vecinătate de Helsinki. Cea mai faimoasă este - Sveaborg cu o cetate cu același nume, din anul 1748. Ea a rămas de necucerit mai mult de o jumătate de secol, însă a fost cucerită de Rusia, despre care fapt acum ne amintesc inscripțiile rusești pe toate armele rămase. Pe insulă există mai multe muzee interesante și este chiar un hotel pentru cei care doresc să rămână mai mult.

Kuopio, este înconjurat de lacul Kallavesi și aproape pe jumătate este acoperit cu păduri - un loc ideal pentru recreere în aer liber.

Tampere este încercuit de un lanț de aproape 200 de lacuri, unde relaxarea de pe plaje poate fi combinată cu excursii: cât costă numai catedrala, care seamănă mai mult cu un castel vechi.

În Turku este mai bine de a merge în timpul verii: când au loc festivalele de rock și jazz, să hoinăriți prin târg, să savurați spiritul festiv. Vizitați castelul Abo, construit în secolul al XIII-lea și reconstruit după al doilea război mondial, el este renumit prin spectaculoasele săli în stil gotic, prin capela existentă, prin istorii cu fantome și vederi minunate.

Călătoriile pe lacurile finlandeze de multe ori încep din Lahti: de aici nu departe se află și aeroportul și faimosul lac Päijänne. Iar cel mai mare rezervor din țară - Lacul Saimaa - este situat în Imatra.

Insulele Aland - un paradis pentru amatorii de pescuit. Turiștii de toate vârstele iubesc Laponia - Casa lui Mos Craciun. În capitala, Rovaniemi, vă puteți cufunda și într-un basm (în reședința magicianului principal de iarnă), și într-o realitate nu mai puțin interesantă (în centrul „Arktikum“).

Principala atracție din Seurasaari este muzeul Etnografic în aer liber. În Helsinki lucrează una dintre ele mai vechi grădini zoologice din lume. În Finlanda, sunt o mulțime de muzee dedicate bogatei culturi a țării, și artei contemporane.

A face o excursie în trecut se poate de făcut, de exemplu, în muzeul „casa Karelia“: colibe rustice ale secolului al XIX-lea care au fost refăcute cu grijă, până la cele mai mici detalii. Familiarizarea cu lucrările talentului contemporan vă așteaptă în muzeul „Kiasma“, unde pe o platformă comună sunt adunate cele mai diverse expoziții și instalații.

Cum de ajuns

Avia.md selectează ofertele pentru bilete de avion spre Finlanda printre multiple companii aeriene situate în întreaga lume. Vânzarea directă de bilete nu este efectuată de noi, însă anume pe pagina noastră web găsiți prețuri cele mai ieftine, promoții și oferte speciale.

Cu noi vei uita de taxe și marje - pe Avia.md sunt adunate la un loc numai cele mai ieftine bilete spre Finlanda.

Bilete ieftine

În funcție de sezon, orașul de plecare, compania aeriană și promoții - costul biletului spre Finlanda poate varia.