clienti corporativ, o atentie deosebita

Pentru parteneri

AVIA.MD acordă o atenție deosebită nu numai persoanelor care călătoresc frecvent dar și grupurilor de călători, persoanelor juridice. În dependență de solicitarea clienților, oferim opțiuni avantajoase de zbor. Zilnic suntem la dispoziția clienților pentru a le recomanda cele mai accesibile tarife la bilete de avion. De asemenea, clienții au posibilitatea de a alege un zbor drag sufletului, călătorind cu una dintre cele 400 de companii aeriene-partenere.

De ce să ne alegeți pe noi și câți parteneri ne oferă încrederea lor?

Am obținut încrederea a peste 100 de parteneri naționali și internaționali: Centre Private de Medicină, Ministere, Companii Farmaceutice s.a. cu un portofoliu de peste 200.000 de hoteluri în mai mult de 170 de țări din întreaga lume, dar și o echipă cu experiență, pregătită să facă față cererilor turistice din partea clienților noștri.

Ce avantaje oferim?

Cu noi beneficiezi de ajutor 7 zile/săptămână, ceea ce asigură un suport permanent. Soluții rapide, anulări sau modificări, pentru toate acestea agenții noștri sunt promți în rezolvarea tuturor problemelor/cerințelor legate de călătorie.

Plata pentru destinația solicitată se poate face cu card Visa sau MasterCard, în numerar în oficiile MS TRAVEL GROUP sau în una din filialele băncilor parnetere: VictoriaBank, Mobiasbanca, Moldindconbank, Moldova-Agroindbank și Poșta Moldovei pe tot teritoriul republicii.

Împreună cu noi veți face cele mai bune alegeri care vă vor asigura o călătorie liniștită și plină de beneficii.

2021-09-06
logo