spre Bulgaria

Bilete de avion Moldova - Bulgaria (BG). Rezerva online

Cumpara bilet de avion catre Bulgaria. Pretul biletelor de avion

Bulgaria - o țară minunată cu o natură magnifică, monumente antice, plaje excelente și stațiuni de schi, precum și o bucătărie delicioasă și variată. Buna țară Bulgaria - turistul are aici unde se duce: odihna la plajă, locuri sfinte și izvoare tămăduitoare, un amestec uimitor de stiluri arhitecturale și monumente antice, minunata natură, stațiunile de schi și aerul curat al traseelor eco, și pricipalul, totul este alături, este compact. Dimensiunile țării permit de a cuprinde în o singură vizită mai multe regiuni și de a căpăta impresii exact până la următoarea călătorie în acest crai ospitalier.

Ce este de văzut

Mănăstiri maiestoase și temple mărețe, arhitectura bizantina, ruinele cetăților romane, moschei otomane - fanii turismului istoric pot doar regreta faptul că cele mai interesante locuri sunt răspândite pe întreg teritoriul Bulgariei, iar acestea nu se găsesc întotdeauna în orașe. Desigur, este posibil pentru o lungă perioadă de timp și cu plăcere de a explora capitala Bulgariei - Sofia, vizitând vechea cetate tracică Serdika, principala catedrală a Bulgariei și moscheea Banya Bashi - una dintre cele mai vechi din Europa. Sofia este literalmente plină cu antichități

În orașul Varna este interesant Muzeul Mării Negre și Muzeul Arheologic.

În Burgas puteți face cunoștință cu viața cotidiană a bulgarilor în Muzeul Etnografic, tot aici în Galeria de Artă este păstrată colecția unică de icoane Strandzhensk.

La Nisipurile de Aur, puteți vizita mănăstirea Aladzha ce se află în stâncă.

În Plovdiv - ruinele teatrului roman, în munții Rila - Manastirea Rila; de asemenea, sunt interesante și bisericile din peșteră în apropiere de Ivanovo, mormintele tracice din Sveshtari sau Kazanlak, băile romane din Varna și nu uitați de orașul-muzeu Nessebar și de locul al gloriei militare - trecerea din Shipka.

Diversa Bulgarie este pregătită pentru a surprinde cu atracțiile sale turistice chiar și călătorul cei mai înrăiți - comorile naturale vă vor deschide ochii asupra munților de o frumusețe incredibilă, lacurile, viile și câmpiile de trandafiri, parcurile naționale și păduri, monumentele vor vorbi despre epoci diferite - de la bizantini și romani până la lupta pentru independență față de Imperiul Otoman, iar templele impresionate și bisericile nu vă vor lăsa indiferenți, vor impresiona chiar persoana nereligioasă.

Cum de ajuns

Avia.md selectează ofertele pentru bilete de avion spre Bulgaria printre multiple companii aeriene situate în întreaga lume. Vânzarea directă de bilete nu este efectuată de noi, însă anume pe pagina noastră web găsiți prețuri cele mai ieftine, promoții și oferte speciale.

Cu noi vei uita de taxe și marje. Pe pagina web Avia.md sunt adunate la un loc numai cele mai ieftine bilete spre Bulgaria.

Bilete ieftine

În funcție de sezon, orașul de plecare, compania aeriană și promoții - costul biletului spre Bulgaria poate varia.