spre Turcia

Bilete de avion Moldova - Turcia (TR). Rezerva online

Bilete de avion curse catre Turcia rezervare Chisinau-Pret


Informații generale

Turcia - este o regiune extraordinară, este înconjurată de patru mări: Marea Neagră, Marmara, Marea Egee și Marea Mediterană. Timp de multe secole, Turcia a fost sub jugul diferitelor națiuni, cum ar fi a hitiților, frigienii grecilor, perșanilor și romanilor.

Acum, Turcia a devenit o destinație de vacanță de lux pentru mulți turiști.

Dar, decât să vă petreceți timpul într-un șezlong nefăcând nimic, e mai bine să mergeți în căutarea de locuri noi, pentru că Turcia este foarte bogată în varietatea de stațiuni frumoase și atracții turistice.

Ce puteți vizita și cu ce vă puteți ocupa în Turcia?

Statiuni populare din Turcia sunt situate pe malul a două mări - Marea Mediterană și Egee. Fiecare dintre ele are propriile sale caracteristici. Alegerea locului unde să mergeți este o decizie de primă necesitate. La fel ca și faptul către ce auditoriu etse adaptată o anumită stațiune. În Turcia ele sunt o mulțime dar "cinci" dintre cele mai bune destinații timp de decenii au rămas neschimbate.

Cele mai bune statiuni de pe coasta Mării Egee

1. Bodrum

Bodrum combină o atmosferă de pace,relaxare și odihnă ce vă ajută să scăpați de stresul legat de ziua de muncă și de extenuarea din timpul distracțiilor de noapte. Acest complex este considerat unul destinat tinerilor, căci anume aici este concentrată toată activitatea de distracție a tinerilor turci.. O varietate de discoteci, baruri și restaurante vor impresiona fanii de petreceri zgomotoase. In plus, Bodrum are o natura frumoasă, mare curată și monumente arhitecturale interesante, printre care și un minunat castel.

2. Marmaris

Potrivit opiniei populației locale Marmaris este cea mai frumoasă dintre toate statiunile din tara. Plajele și străzile sale sunt literalmente înconjurate de verdeață. În plus, în cazul în care vom evalua nivelul de deservire cu poziția europeană anume aici nivelul este cel mai bun. Din punct de vedere istoric primii care au colonizat plajele locale au fost olandezii și englezii, mai ales că aceștia stiu cel mai bine despre odihna la nivel înalt si de calitatea cea mai bună.

Punctul culminant al stațiunii -e situat în apropiere de insula Cleopatra. Turistii sunt atrasi aici de frumoasele plaje albe și șansa de a se relaxa departe de civilizatie. Cu toate că, trebuie remarcat faptul că treptat civilizația ajunge și aici. Pentru iubitorii de odihnă culturală și excursii, Marmaris are un alt avantaj - este situat aproape de Pamukkale, ce este numită și Mecca turistică din Turcia

Cele mai bune statiuni de pe coasta mediteraneană

1. Antalya

Antalya poate fi numită pe bună dreptate capitala Rivierei Turcești. Aceasta este una dintre cele mai vechi și mai populare stațiuni din Turcia, care atrage mii de turisti in fiecare an. Ea are cea mai mare și cea mai dezvoltată rețea de hoteluri, plaje, magazine, restaurante naționale și internaționale, cafenele și magazine de cafea din întreaga țară. Un alt bonus frumos este că orașul nu este departe de aeroport.

Cu toate acestea este greșit de a se crede că istoria Antalyei a început numai cu sosirea turiștilor. Sa întâmplat cu mult mai devreme, în secolul al II-lea î.Hr.. Cu privire la istoria acestui loc o puteți cunoaște în excursiile prin orașul vechi.

2. Kemer

Printre plantațiile de portocale și tufărișuri de palmier, la poalele munților, se află orașul Kemer. Acest complex este ideal pentru scufundări, surfing și navigație, iar cei care fug de agitatia de urbană pot face plimbări pe malul liniștit al mării și să viziteze frumoasele peisaje naturale. In plus, Kemer se mândrește cu cea mai curată mare. Singurul dezavantaj al stațiunii - lipsa de plaje de nisip, toate din păcate sunt plaje cu petricele.

3. Alania

Alanya - cel mai verde oras din Turcia, care este ideal pentru familiile cu copii. Sezonul estival aici este unul dintre cele mai lungi din zona. Pe lângă aceasta în hoteluri și pe străzi pentru copii sunt instalate o mulțime de locuri de joacă, facilități și atracții. Iar părinții vor fi cu siguranță interesați să viziteze cetatea din zonă precum și peșterile și grotele naturale.

Orice ai loc pentru tine de a alege, vom fi bucuroși să vă ajute să obțineți în această țară minunată.

Printre diversele aviacompanii răspândite în întreaga lume, Avia.md oferă servicii de selectare a biletelor spre Turcia. Vânzarea directă de bilete nu este produsă de către noi, ci se efectuează pe site-ul nostru unde puteti gasi cele mai mici prețuri, promoții și oferte speciale. Cu noi vei uita despre taxele si tarifele suplimentare - pe Avia.md sunt colectate numai cele mai ieftine bilete de avion spre Turcia.

Bilete de avion ieftine către Turcia

În funcție de sezon, orașul de plecare, compania aeriană și valoarea activă a acțiunilor, prețurile biletelor spre Turcia pot varia.