spre Portugalia

Bilete de avion Moldova - Portugalia (PT). Rezerva online

Bilete de avion catre Portugalia ieftine| Low cost rezervari

Deși are dimensiuni reduse, Portugalia atrage turiști cu bogata sa istorie și cultură. Anticele fortărețe și palate, plajele curate ale Oceanului Atlantic și natura frumoasă sunt în așteptarea turiștilor

Istoria orașului Lisabona

Călătoria spre Portugalia merită începută cu capitala acesteia - Lisabona. Acest oraș este plin de străzi înguste cu multe mistere. De exemplu, în districtul Belém este amplasată mănăstirea Hieronimus (Jeronimos). A fost fondată după ordinul lui Manuel I în onoarea întoarcerii cu succes a lui Vasco da Gama din India. Aici puteți vedea mormintele acestor două figuri remarcabile ale Portugaliei.

Pe malurile râului Tagus este Turnul Belém, care a devenit simbolul Lisabonei. Acesta a fost construit în secolul al XVI-lea și în timpul său de existență acesta a servit ca far, închisoare și depozit de arme.

Misterele palatului

Nu departe de capitală este orașul muzeu Sintra. Aici sunt două din cele mai renumite palate - Passo Real și Palacio da Pena. Ambele clădiri fiind extrem de atractive pentru turiști.

Cu palatul Passo Real sunt legate multe evenimente importante din istoria țării. Aici a murit Afonso VI, iar regele Manuel a aflat despre descoperirea noii lumi. În Passo Real a fost citită pentru prima dată "Louise" scrisă de Luis Camoes. Toți conducătorii au adus ceva diferit la proiectarea palatului. Camera cea mai faimoasă din palat este "Sala Coțofenei", al cărei plafon este decorat cu sute de imagini ale acestor păsări. Acest lucru a fost făcut cu un motiv concret - Regele Ioan I, atunci când discuta cu o doamnă din înalta societate, a dat naștere unor zvonuri de către supușii săi, așa că acesta a cerut zugravilor să picteze coțofenele în această cameră, care simbolizează pălăvrăgeala fără sens, făcând aluzia astfel la faptul că limba trebuie ținută după dinți.

Palacio da Pena a fost construit de Fernando al II-lea. Această este o combinațiel de stil arhitectural german și manuelin (renaștere portugheză cu probleme marine).

Castelul Obidos

Acest monument național fantastic este situat în partea de vest a țării, în zona districtului Leiria. Caracteristica principală este că castelul este situat la o altitudine de 80 de metri deasupra nivelului mării. Obidos - Fort origine romană, ulterior îmbunătățită de către arabi. Dupa cutremurul din 1755 clădirea a fost grav avariată, dar a fost reconstruită. Când războiul a început în 1808, castelul a fost abandonat pentru o lungă perioadă de timp, dar astăzi este una dintre monumente uimitoare ale Portugaliei. În interior există un hotel pentru ca toată lumea să se poată bucura de un sejur de neuitat.

Insulele Azore

Este un arhipelag de nouă insule, aici din păcate nu este dezvoltată prea mult infrastructura dar pacea și liniștea este o trăsătură predominantă aici, deasemenea puteți vedea balene și delfini. În insulele Azore puteți combina o vacanță pe plajă, ecoturism, scufundări și pescuit. Aici puteți admira flora și fauna ce sunt foarte variate. Iar iubitorii de scufundări se pot delecta cu observarea vulcanilor subacvatici și a animalelor exotice a mărilor, cum ar fi peștele-papagal, Barracuda, caracatiță, pește ac.

Grădina Tropicală Monte

Aceasta gradina, ce este plasată în apropierea palatului de pe insula Madeira, aparține Fundației José Berardo. În acest loc incredibil de frumos, puteți vedea frumoase plante din diferite țări, precum și o varietate de panouri și 166 de dale de teracotă care spun aventurile portughezilor în Japonia.

Printre diversele aviacompanii răspândite în întreaga lume, Avia.md oferă servicii de selectare a biletelor spre Portugalia. Vânzarea directă de bilete nu este produsă de către noi, ci se efectuează pe site-ul nostru unde puteți gasi cele mai mici prețuri, promoții și oferte speciale. Cu noi vei uita despre taxele și tarifele suplimentare - pe Avia.md sunt colectate numai cele mai ieftine bilete de avion spre Portugalia.

Bilete de avion ieftine către Portugalia

În funcție de sezon, orașul de plecare, compania aeriană și valoarea activă a acțiunilor, prețurile biletelor spre Portugalia pot varia.