spre Egipt

Bilete de avion Moldova - Egipt (EG). Rezerva online

Bilete de avion catre Egipt din Moldova | Zboruri ieftine

Informații generale

Vara dar la fel ca și toamna este o perioadă minunată pentru a pleca la odihnă la marea cu temperatura caldă.Căci în sezonul de toamnă în stațiunile țării noastre temperatura rece nu poate oferi o vacanță asteptată..

Un excelent loc, aproape ideal pentru o odihnă bună chiar și în timpul anotimpurilor reci - este Egiptul. Faptul este că, chiar și toamna clima este caldă, într-adevăr vreme de vară aici continuă.

În perioada de toamnă în țara piramidelor maiestuoase din Egipt au toate condițiile excelente pentru odihna turistică cu drepturi depline. Desigur aici nu este foarte cald, în noiembrie, dar e mai cald decât în nord. Dar în sezonul de vară în Egipt, temperatura crește la 40 de grade. Prin urmare, tot ceea ce rămâne în acest caz - este de a decide și alege zona de staționare ce va vi potrivită pentru recreerea dumneavoastră.

Ce puteți vedea și cu ce vă puteți ocupa în Egipt?

Până în prezent, cele mai populare locuri sunt Sharm El-Sheikh și Hurghada. Ar trebui remarcat faptul că principalul avantaj al Hurghada astăzi este locația apropiată de capitala Egiptului, și anume orașul Cairo. Și, pentru că orașul este situat în apropiere de capitala Egiptului, aceasta înseamnă că este situat foarte aproape de piramidele egiptene, cel mai maiestuos loc din zonă. Există doar un singur dezavantaj pentru cei care călătoresc rar și anume că orașul este suficient de departe și v-eți avea de mers o perioadă ceea ce va afecta energia rămasă.

Pe de altă parte, în cazul în care există fonduri disponibile cel mai bine este să foloșiți nu autobuzul sau mașina ci un avion. Acest lucru este sigur, și nu atât deobositor ca conducerea automobilului pe drumurile din climatul local.

Hurghada, o caracteristică importantă a acestui oraș magnific (cu excepția apropierii sale foarte aproape de piramide) este peisajul pitoresc și romantic în în enorma plajă de nisip, cu un apus de soare superb privit în întinderea nelimitată a mării. Este foarte frumos, mai ales când aici se vine în vacanță nu singur ci si cu copii.

Din Sharma, se poate ajunge la mare cu ajutorul unui ponton mare, pentru că întreaga zonă de coastă este plină de recife de corali mari. Pe de altă parte, toate acestea se transformă intr-un mare avantaj, magic pentru toate plajele din oraș.

În plus față de toate cele enumerate mai sus, Sharma, spre deosebire de Hurghada - aceasta este o capitală turistică cu literă mare. Turiștii au mereu senzația că el a fi special creat pentru ei. Totuși aceasta nu înseamnă că serviciile turistice din oraș vor fi mai bune sau vor avea o calitate mai bună decât într-un alt oraș.

Dar nu uitați că alegerea pentru turiști a unui loc pentru odihnă se va găsi întotdeauna, și o astfel de țară cu o mare și bogată istorie, cum ar fi Egiptul, vor fi mereu populare. El are o istorie bogata, o mare cultură și e plin de localnici buni.

Printre diversele aviacompanii răspândite în întreaga lume, Avia.md oferă servicii de selectare a biletelor spre Egipt. Vânzarea directă de bilete nu este produsă de către noi, ci se efectuează pe site-ul nostru unde puteti gasi cele mai mici prețuri, promoții și oferte speciale. Cu noi vei uita despre taxele si tarifele suplimentare - pe Avia.md sunt colectate numai cele mai ieftine bilete de avion spre Egipt.

Bilete de avion ieftine către Egipt

În funcție de sezon, orașul de plecare, compania aeriană și valoarea activă a acțiunilor, prețurile biletelor spre Egipt pot varia.