spre Islanda

Bilete de avion Moldova - Islanda (IS). Rezerva online

Rezerva bilete de avion din Chisinau catre Islanda-Reykjavik

Islanda - unica țară din lume în care, unde pentru a plăti pentru cină, uneori trebuie să iei un credit. Peisajele sunt atât de îndepărtate de realitate, încât permit să filmeze filme fantastice fără decorații. A urca mai sus pe deal și a sta în tăcere, a scufunda corpul obosit în apele turcoaz ale Lagunei Albastre și a captura relaxarea mult-așteptata, a gusta heringul local și cu propriile papile gustative a simți de ce este numit „aurul islandez“, a te îmbulzi printr-o mulțime de turiști în apropierea gheizerului Strokkur în Valea Gheizerilor, care erupe în cer de mai multe ori pe oră, a urmări după zborul păsărilor și simbolurile din fundăturile Islandiei, inclusiv în vecinătatea farului Byargtang … motive pentru a te porni în trup și suflet să explorezi obiectivele turistice ale Islandei cu următorul zbor, sunt o sumedenie, iar motive pentru a renunța la vizita în această țară minunată, acum când vulcanul cu un nume greu de pronunțat este “închis” pentru o lungă perioadă de timp, nu sunt.

Ce este de văzut

Principalele atracții turistice ale Islandei - sunt naturale: vulcanul Hecla, gheizere și ghețari, valea Landmannalaugar, valea Torsmerk, insulele Vestmansk.

Akureyri, al doilea cel mai mare oraș din Islanda, este convenabil de utilizat ca bază pentru a explora zona înconjurătoare. De acolo, este aproape de Husavik, de cascada Godafoss și insulele Grimsey. Coastă abruptă a Fiordurilor de Vest - una dintre cele mai frumoase zone ale țării. Turiștii sunt destul de puțini - la fel ca și localnici: în principalul oraș, Isafjordur, trăiește în prezent mai puțin de 3 mii de oameni .

Landmannalaugar - regiune muntoasă în partea de sud-est a insulei. Acolo sunt izvoare termale fierbinți, și la o raza de 10 km sunt împrăștiate o mulțime de „artefacte“ ciudate naturale: câmpuri de lavă stinsă, canioane adânci, lacuri de o culoare nereală albastră, pante acoperite de zăpadă, și teritorii dezghețate cu miros de hidrogen sulfurat.

Islanda - o țară a impresiilor vii. Unde altundeva poți găsi o țară, unde, peisajele fantastice, peisajele de noapte, presărate cu cratere și lavă solidă, sunt în strânsa vecinătate cu pajiști, unde pasc caii și oile? Și pe partea de sus a vulcanilor inactivi se aud foșnete de pădure, murmurarea pârâurilor, cascadelor și gheizerelor care se avânta spre cer.

În Islanda călătoresc nu numai după impresii vii, dar, de asemenea, pentru a îmbunătăți sănătatea: una dintre cele mai populare destinații turistice - sunt tururi de spa. Caracteristicile lor sunt foarte simple: ei nu doar relaxează și vindecă corpul, dar și benefic acționează asupra psihicului. Vederi frumoase ale Islandei, excursii pe mare, unde puteți urmări delfinii și balenele, fiorduri islandeze - toate acestea ajută pentru a te relaxa și a recăpătă un echilibru sufletesc. Amatorii unei vacanțe active nu vor fi dezamăgiți - natura în Islanda este atât de distinctivă și unică, încât chiar și un camping obișnuit pentru câteva zile se va transforma într-o călătorie magică. O abundența de stânci și munți face această regiune o Mecca adevărată pentru alpiniști și deltaplane.

Valea parcului natural „Thingvellir“ este punctată cu trasee, pe care vă puteți plimba toată ziua. Aici în parc, se află ruptura plăcilor continentale din Eurasia și America, cel mai mare lac din Islanda - Tingvalavaten, câmpul Ting, unde era sediul Althing - primul parlament a Viking-ilor, lacul vrăjitoarelor, unde înecau soțiile infidele.

În Valea Gheizirilor din vecinătate se află de fapt acel Gheizer - acel cu numele căruia sunt numite acum toate izvoarele fierbinți ale lumii. În vecinătate este o altă fântână, Strokkur, care funcționează aproape după program: erupe în cer la fiecare 5-10 minute. Și, Gullfoss - cascada de 30 de metri superstar, întotdeauna bine vizitată de turiști.

Cum de ajuns

Avia.md selectează ofertele pentru bilete de avion spre Islanda printre multiple companii aeriene situate în întreaga lume. Vânzarea directă de bilete nu este efectuată de noi, însă anume pe pagina noastră web găsiți prețuri cele mai ieftine, promoții și oferte speciale.

Cu noi vei uita de taxe și marje. Pe pagina web Avia.md sunt adunate la un loc numai cele mai ieftine bilete spre Islanda.

Bilete ieftine

În funcție de sezon, orașul de plecare, compania aeriană și promoții - costul biletului spre Islanda poate varia.