spre Belarus

Bilete de avion Moldova - Belarus (BY). Rezerva online

Cumpara bilete de avion ieftine catre Belarus din Chisinau

Belarus sincer vorbind este țara prețurilor mici, o sumedenie de atracții turistice, mâncare excelentă, natura frumoasă, oameni simpatici și încă zeci de calități care nu pot fi văzute cu ochiul liber, dar perfect simțite prin „al șaselea simț“.

Orașul Minsk - capitala Belarus.

Ce de văzut

Mica Belarus se poate lăuda cu multe atracții: atât naturale (în țară sunt un număr remarcabil de parcuri naționale) cât și istorice - castele, muzee și monumente arhitecturale.

Regiunea Minsk: cel mai mare lac din Republica Naroch, „Lacurile Albastre“, una dintre cele mai vechi păduri din Belarus - Nalibokskaya, parte componentă a rezervației naturale Berezinsky. În câteva ore, distanță cu mașina, de capitală se află celebrul Nesvizh cu renumitul Castel Nesvizh, Biserica Farny cu mormintele principilor Radziwill și alte atracții.

Regiunea Brest: parcul național de stat "Pădurea Bialowieza" cu o bogată floră și faună. Tot aici este și reședința din Belarus a lui Moș Crăciun. În această regiune s-au păstrat mai mult de 2 mii de monumente istorice, culturale și de arhitectură, complexul memorial „Cetatea Brest“.

Regiunea Vitebsk: lacurile Braslavsky și rezervația naturală Berezinsky. În plus, regiunea are un număr de rezervații naționale și peste 40 de monumente ale naturii protejate, orașe vechi ale țarii ca Polotsk, Vitebsk și Orșa, mai mult de 30 de muzee de stat și 42 de moșii-parc.

Gomel regiune: parcul național „Pripyat“, rezervația naturală Polesye (ecologic-radioactiv), palatul și parcul ansamblului Rumianțev-Paskevich din Gomel.

Regiunea Grodno este renumită prin castele celebre din Grodno, Mir, Novogrudok și Lida, prin originala biserică-cetate din satul Synkovichi. Mănăstirea locală ortodoxă Zhirovichi - una dintre cele mai importante locuri de pelerinaj și turism, nu numai în regiune, ci și în întreaga țară.

Regiunea Mogilev: ruinele mănăstirilor din secolul XIV în vecinătatea Mstislavl.

În suburbiile Minsk tot ai la ce te uita: Dudutki - muzeu în aer liber, orașul vechi Zaslavl cu peisajele sale pitorești și biserici vechi, complexul memorial Khatyn.

Cum de ajuns

Avia.md selectează ofertele pentru bilete de avion spre Belarus printre multiple companii aeriene situate în întreaga lume. Vânzarea directă de bilete nu este efectuată de noi, însă anume pe pagina noastră web găsiți prețuri cele mai ieftine, promoții și oferte speciale.

Cu noi vei uita de taxe și marje. Pe pagina web Avia.md sunt adunate la un loc numai cele mai ieftine bilete spre Belarus.

Bilete ieftine

În funcție de sezon, orașul de plecare, compania aeriană și promoții - costul biletului spre Belarus poate varia.