spre Grecia

Bilete de avion Moldova - Grecia (GR). Rezerva online

Bilete de avion catre Grecia din Chisinau | Zboruri Low Cost

Informații generale

Grecia - o țară care a fost mereu populară în rândul turiștilor din diferite țări și de diferite vârste. Datorită climei sale minunate, marea de un albastru atrăgător și bucătăria mediteraneană, excursiile în Grecia sunt mereu atractive și relevante.

Foarte bună pentru o vacanță în Grecia, este perioada aprilie până în noiembrie. Sau, mai degrabă, chiar și până la sfârșitul lunii octombrie, pentru că în luna noiembrie în Grecia începe toamna foarte siimilară cu a noastră - cu vânturi, rafale și ploi. Înainte de această perioadă poate fi perfect pentru a combina o vacanță pe plajă de la malul mării cu o vizita la locurile uimitoare și misterioase ale acestei țări. Frumusetea nespusa a peisajului local, numeroase atracții vă va aduce o multime de emotii si impresii de neuitat.

Grecia este formată din mai multe insule mici, care ce sunt plasate pe malul mărilor Egee, Ionică și Marea Mediterană. Aceste insule sunt considerate a fi cel mai bun loc pentru vacanța de vară. Căldura nu deranjează acolo, chiar și în mijlocul verii, datorită brizei reci venite de la mare.

Hotelurile din Grecia au propria lor caracteristică. De exemplu, un hotel european de cinci stele corespunde aici unul hotel clasa Deluxe, un hotel de patru stele este categoria A. Un hotel de două stele - o categorie C și trei - categoria B. Este de asemenea posibil, fără nici o dificultate de a inchiria un apartament sau o cameră în Grecia. Grecii sunt foarte primitori și sunt presișpuși să închirieze casele lor turiștilor.

Ce puteți vedea și ce puteți vizita în Grecia?

Una dintre cele mai frumoase insule din Grecia este Santorini. A fost fondat pe locul vechii insule de origine vulcanica. În afară de frumosul peisaj și numeroasele atracții ale acestei insule, interesul enorm este datorită vulcanului încă activ în orașul Tir.

Golful Corint desparte peninsula Peloponez și Grecia continentală. Excursiile cu barca au loc în fiecare zi în Golf. Una dintre principalele atracții ale sale este podul suspentat de la Rio - Antirio, care este considerat cel mai lung din Europa.

Deasemenea nu merită de ignorat capitala Greciei - Atena. Aceasta are foarte multe locuri interesante, despre care se citeau în diferite cărți- Acropolele, Templul lui Zeus și altele. De asemenea, în acest oraș există mai multe muzee, care conțin opere antice de artă și cultură.

Este imposibil să se descrie frumusețea și diversitatea Greciei. Toate acestea trebuie să fie văzute cu proprii ochi pentru a obține o mulțime de experiențe incredibile și venind acasă, vă veți aminti cu bucurie de de locurile minunate la care veți visa să vă întoarceți cândva.

Printre diversele aviacompanii răspândite în întreaga lume, Avia.md oferă servicii de selectare a biletelor spre Grecia. Vânzarea directă de bilete nu este produsă de către noi, ci se efectuează pe site-ul nostru unde puteti gasi cele mai mici prețuri, promoții și oferte speciale. Cu noi vei uita despre taxele si tarifele suplimentare - pe Avia.md sunt colectate numai cele mai ieftine bilete de avion spre Grecia.

Bilete de avion ieftine către Grecia

În funcție de sezon, orașul de plecare, compania aeriană și valoarea activă a acțiunilor, prețurile biletelor spre Grecia pot varia.