spre Kazahstan

Bilete de avion Moldova - Kazahstan (KZ). Rezerva online

Bilete de avion Moldova - Kazahstan (KZ). Rezerva online

Republica Kazahstan - o țară în centrul Eurasiei, dintre care cea mai mare parte se află în Asia, iar cea mai mică - în Europa.

Turiștilor li se oferă un număr mare de rute pentru călătorii pe întreg teritoriul Kazahstanului.

Spre exemplu să luăm Kazahstanul de Sud. Cum să nu treci pe Inelul de Aur? În oaza fertilă a stepelor sudice, la intersecția dintre civilizații nomade și sedentare au existat vechi orașe din lume. Dea lungul secolelor, acest pământ a fost cutreierat de caravane vechi care duceau din China către Orientul Mijlociu și Europa. Drumul de Mătase, sau Jîbek Jolî, ca rută comercială are originea încă din secolul III î.Hr. Această porțiune de drum este un complex unic de monumente istorice, arheologice și de arhitectură, care includ experiența în planificarea și construcția orașelor. Orașe, cum ar fi Otrar, Sairam, Sygnak, Sauran, Suzak, Turkestan nu au fost doar centre comerciale, dar, de asemenea, centre științifice și culturale.

Ce de văzut

Mausoleul „Khoja Ahmed Yassaui“ este o capodoperă unică a arhitecturii, care datează din secolul XIV și începutul secolului XV și a fost construit la ordinul Marelui Tamerlan. Mausoleele „Aisha Bibi“ și „Babaji-Hatun“ (secolele X-XII), Mausoleul „Karahan“ și „Daudbeka“ din orașul Taraz, moschee și multe alte locuri sacre permit călătorilor de a simți atmosfera secolelor trecute.

Cosmodromul din Baikonur, care este faimos în întreaga lume, se află pe teritoriul Kazahstanului de Sud. Și se prea poate a fi, în curând, nu numai locuitorii Kazahstanului, dar și cei din alte state vor putea mai de aproape a se apropia de cosmos și a simți respirația sa fantastică.

La 193 de kilometri mai la est de orașul Almaty, prin straturile din perioada Carboniferă și rocă curge râul Charyn, formând muntele Kuluktau. Charyn Canyon amintește de celebrul Grand Canyon din Arizona (SUA), dar, de fapt, el are propriul aspect unic.

Iubitorii de natură vor descoperi un paradis al naturii în parcul Național „Altyn Emel“, care se află pe un teritoriu de 90 de kilometri, între râul Ili și lanțul muntos Ak-Tau.

Aici puteți, de asemenea, a vă familiariza personal cu picturi în rocă, viața sălbatică din abundență și vedea un fenomen natural unic - „Nisipurile cântărețe“. Aceasta sunt niște dune uriașe, care imit sunete similare cu semnalele vaporului. Dunele cântărețe crează impresii de neuitat.

La 160 de kilometri de orașul Almaty se întind cheile „Tamgaly“. Mii de picturi în rocă au fost descoperite aici. Acest loc este cu adevărat o galerie de artă antică. Acest loc este al doilea pe planetă ca cel mai adânc punct - Karagiye, situat la 132 de metri sub nivelul mării, precum și renumitele stânci de cretă. Parcul Național „Kokshetau“ include un număr mare de zone de resort și pe parcursul a mai multor ani este cunoscut ca un loc bun pentru odihnă...

În partea centrală a Kazahstanului este situat unul dintre cele mai mari lacuri din lume - Lacul Balkhash, o oază de pădure unică din Karkaralinsk. Regiunea are o mulțime de locuri memorabile care au păstrat diverse obiecte arheologice și etnografice.

În cele din urmă, partea de Est a Kazahstanului - este Altay cu regiunile sale împădurite, râul Irtysh, și lacurile Zaysan, Markakol Alakol Sauskan.

Cum de ajuns

Avia.md selectează ofertele pentru bilete de avion spre Kazahstan printre multiple companii aeriene situate în întreaga lume. Vânzarea directă de bilete nu este efectuată de noi, însă anume pe pagina noastră web găsiți prețuri cele mai ieftine, promoții și oferte speciale.

Cu noi vei uita de taxe și marje. Pe Avia.md sunt adunate la un loc numai cele mai ieftine bilete spre Kazahstan.

Bilete ieftine

În funcție de sezon, orașul de plecare, compania aeriană și promoții - costul biletului spre Kazahstan poate varia.