Despre noi

Intenționând să întreprindă o călătorie privată sau de afacere cu transportul avia, mulți călători adesea se confruntă cu situații neprevăzute despre care anterior nici nu bănuiau, dar care sunt stabilite prin numeroase reglementări internaționale pentru securitate aeronautică, regulamente interne, atât a aeroporturilor cât și a companiilor aeriene, ce sunt obligatorii îndeplinirii, dacă doriți să ajungeți la bordul aeronavei. Anume la etapa inițială persoanele se confruntă cu dificultăți în găsirea informațiilor complete și exacte cu privire la călătoriile cu avionul: căutarea și compararea prețurilor la bilete de avion, sistemul de rezervare și achitare on-line a biletelor de avion procurate, informații despre destinații de zbor, companii aeriene, normele bagajului, prețurile pentru diferite categorii de vârstă, procedura (începutul și sfârșitul) check-in, conexiunile rutelor și multe altele.

Cu scopul simplificării eforturilor clienților noștri în căutarea pe diferite resurse a informațiilor utile, proiectul AVIA.MD a unificat într-un site toate datele relevante subiectului călătoriilor cu avionul și a creat un sistem inteligent de căutare, rezervare și achitare on-line a biletelor de avion ieftine, în care sunt utilizate datele informaționale a circa 400 de companii aeriene din întreaga lume, care efectuează zboruri internaționale și sunt integrate cele mai performante mecanisme determinare a criteriilor optimale a călătoriei planificate: zbor direct, zbor prin conexiune (sistemul automat calculează timpul minim permis de conexiuni pentru fiecare zbor separat) și pretul biletului.

Sistemul este în permanentă îmbunătățire și actualizat cu informații furnizate direct de la transportatorii aerieni iar pe lângă destinația căutată, oferă pasagerilor un șir de variante alternative la alegere. Rezultatele căutării oferă clienților date în regim real și informează operativ, exact despre bilete de avion disponibile la compania aeriană concretă.

Managerii AVIA.MD întotdeauna sunt la dispoziția clienților pentru a oferi informații competente și suport calificat cu scopul de a le ajuta să procure bilete de avion la condiții avantajoase, atât de la distanță - folosind sistemul de rezervări online, cit și direct în oficiile agenției, pe care clienții le pot vizita zilnic pe parcursul săptămânii: în zilele de lucru de la 8:00 la 20:00, sâmbăta de la 9:00 la 18:00, duminica de la 10:00 la 17:00, sau la numărul de telefon +373-22-890-890.

În cazul în care locul de reședință sau locul de muncă este situat la o distanță îndepărtată de birourile AVIA.MD sau vă aflați în străinătate, cea mai bună cale pentru rezervare și cumpărare a biletelor de avion este serviciul nostru, utilizarea căruia este incredibil de simplă și nu creează dificultăți chiar și pentru persoanele care au accesat site-ul pentru prima dată - ghidul pas cu pas nu vă va permite să faceți greșeli și vă permite să mergeți înapoi la pasul anterior pentru a face modificări la destinația căutată.

Sistemul de on-line căutare, rezervare și cumpărare a biletelor de avion AVIA.MD este proiectat de cei mai buni experți în domeniu dar și ani de experiență. Sistemul de căutare sa impus ca fiind unul extrem de fiabil și fără cusuri, integrat într-o rețea modernă, recunoscută și certificată la nivel internațional, cu multe un nivel superir de protecție, de achitare la distanță a serviciilor furnizate.

O trăsătura distinctivă calitativă a AVIA.MD de alte resurse este că, deseori alte site-uri oferă informații despre prețul biletului ultimei cereri a clienților, stocate în sistem, însă atunci când încercați să rezervați un bilet prețul pentru el se poate schimba, cumpărătorii AVIA.MD însă văd imaginea reală iar informațiile despre prețuri sunt prezentate într-o formă accesibilă, ușor de ales. Mai jos sunt enumerate câteva sfaturi utile pentru cumpărarea biletelor de avion ieftine pentru zborurile cu rute regulate:

  • Este recomandabil procurarea biletelor avia din timp. Prețul este garantat mai mic dacă vă programați plecarea cu aproximativ 2-3 luni înainte. Acesta este cel mai oportun timp pentru a găsi bilete de avion ieftine. Nemijlocit înainte de călătorie prețurile la bilete avia cresc cu 10-20%.
  • La etapa rezervării biletului de avion întotdeauna precizați tipul tarifului. Există condiții, în conformitate cu care nu se acceptă returul biletului avia. Aceste bilete avia nu se pot întoarce sau modifica data plecării, în condițiile, când planurile pasagerilor pot varia în funcție de circumstanțe obiective.
  • În perioada de vacanță și de sărbători probabilitatea de cumpărare a biletelor de avion ieftine este redusă la maximum. În astfel de etape companiile aeriene nu reduc prețurile și nu oferă reduceri. Categoria de bilet avia “Într-o singură direcție” este, de regulă, mai scumpă decât "Tur-retur".
  • Biletele de avion la sfârșit de săptămână sunt mai scumpe decât în zilele de marți, miercuri și joi.
  • Dacă este posibil să dirijați perioada călătoriei – sistemul oferă prețuri în zilele apropiate (până la și după) de data solicitată, dar la prețuri mult mai avantajoase.
  • Există opțiuni, când zborul aerian tranzit prin careva aeroport este mai avantajos decât ruta directă. Acest zbor va costa mult mai ieftin decât un zbor direct. Managerul nostru vă va consulta la selectarea conexiunilor cele mai convenabile.
  • Rezervarea și achitarea pe site-ul nostru online, prin card bancar, nu sustrage taxe suplimentare și impozite.

Toate sfaturile utile enumerate pentru cumpărarea biletelor de avion ieftine sunt valabile și pentru zborurile regulate, aplicate și de companiile aeriene specializate în transport aerian cu prețuri reduse la bilete avia (companii low-cost). Acest domeniu este unul în curs de dezvoltare foarte rapid cu perspective bune. Atragem atenția - numărul de bilete avia la prețuri mici este întotdeauna limitat, așa că vă recomandăm să aveți grijă la cumpărarea lor prealabilă și vă solicităm să contactați manageri AVIA.MD pentru a reuși să deveniți posesor a unui bilet de avion ieftin.

Tarife la biletele de avion, de asemenea, puternic depind de mai multi factori, cum ar fi excedente de bagaj de transport de marfă, bagaje de mână, alegerea locurilor în avion, metoda de check-in și altele.

E necesar de cunoscut, de asemenea, că companiile aeriene reacționează foarte operativ la solicitările pieței și imediat stabilesc rute noi pentru destinațiile populare în rândurile călătorilor. De aceea, recomandăm clienții noștri urmărirea noutăților AVIA.MD, unde sunt afișate știrile actuale și abonarea la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu cele mai recente evoluții.

Adresându-vă la specialiștii AVIA.MD, veți primi toate cele mai pline și competente informații într-un domeniu atât de multidimensional și dinamic în dezvoltare cu multe schimbări, cum ar fi industria transportului aerian.

AVIA.MD vă dorește călătorii plăcute și vă îndeamnă să deveniți clienții noștri fideli!

Avantajele site-ului AVIA.MD - cele mai bune prețuri la biletele de avion

  1. Prețurile biletelor de avion, orarul de zbor, precum şi informaţii cu privire la disponibilitatea locurilor sunt afișate în regim on-line.
  2. Motorul de căutare al biletelor de avion ieftine afișează site-ul avia.md printre primii în rezultatul căutării.
  3. Rezervarea biletelor, dar și a locului în avion poate fi făcut direct de la compania aeriană prin intermediul sistemului global de rezervări AMADEUS (Global Distribution System "Amadeus")

Rezervarea biletelor pe site-ul AVIA.MD – este una dintre cele mai convenabile şi eficiente modalități de cumpărare a biletelor de avion. Informaţiile despre costul biletelor şi despre disponibilitatea locurilor, AVIA.MD le ia din aceleaşi sisteme de rezervări profesionale, care sunt instalate în toate casele avia din Moldova și în toată lumea. Dar, pe site-ul nostru, puteţi vedea cele mai bune prețuri bilete de avion şi puteţi rezerva locuri în orice moment.

2021-09-06
logo