spre Franta

Bilete de avion Moldova - Franta (FR). Rezerva online

Curse aeriene catre Franta Rezerva bilete online in Moldova

Informații generale

Oh! Franța! Țara romantismului, mușchetarilor și acelor mai mari pictori (Renoir, Monet) și scriitori (Dumas, Balzac, Hugo). Mare centru istoric și cultural. Și, de asemenea, una dintre cele mai vizitate țări din Europa de Vest și din lume. Capitala acestei frumoase țări este - Paris. Limba franceză - este limba oficială. Catolicismul - principala religie din Franța.

În partea de nord-vest - Canalul Mânecii, la vest - Oceanul Atlantic - toate acestea crează condițiile perfecte pentru crearea centrelor și stațiunilor turistice. Prin Canalul Mânecii se poate ajunge în Marea Britanie, în est - e apropiată Germania și Elveția, iar în partea de nord - Belgia și Luxemburg.

Și ce varietate de peisaje sunt? Suprafața principală a Franței este ocupată de campii. Dar există lanțuri muntoase - faimoșii Alpi, cu cel mai celebru vârf Mont Blanc.

În sud-estul Franței - țărmul Mării Mediterane. Aici puteți găsi un teren stâncos si plaje de pietricele.

Clima - un cadou adevărat pentru turisti. Îngheț cu ierni severe - nu este vorba despre Franța. Iernile sunt umede și moi. Verile sunt calde și uscate. În toamna și primăvara ploile se ăntâlnesc doar ocazional.

Ce putezi vizita și cu ce vă puteți ocupa în Franța?

Franța nu se limitează la Turnul Eiffel sau Champs-Elysées. Există un număr foarte mare a patrimoniului istoric și arhitectural.

1. De exemplu bine-cunoscut în întreaga lume - pădurea de la Fontainebleau. Este doar la cincizeci de kilometri de Paris. În această pădure puteți vedea miraculosul castel care a fost construit în secolul al 16-lea. Pădurea de la Fontainebleau - este de 25 de hectare de pini și stejari, pajiști frumoase și văi.

2. La sud-estul Franței este situat orașul, numit Bordeaux. Este o moștenire istorică a acestei țări. Bordeaux este faimos pentru pițele sale uriașe magnifice și ansamblurile arhitecturale uimitoare. Și ce este vinul și bucătăria locală? Nu sunt suficiente cuvinte pentru a descrie acest buchet minunat de mirosuri și gusturi.

3. Un alt loc la fel de minunat care merită să fie vizirtat, un oras cu un nume foarte frumos - Lyon. Este renumit pentru cel mai mare acvariu din Franța. Acest oraș este n preferințele familiilor cu copii. Căci datorită numeroaselor excursii, copiii pot afla mai multe despre viața creaturilor marine și chiar pe unele din ele copii le pot atinge.

4. De asemenea trebuie de menționat și insula Mont Saint-Michel. Aici,cu vârfurile turnurilor ce ajung până în nori se ridică o fortareată magnifica. Piramida de la ocean - astfel mai este numită această insulă, deoarece este complet înconjurată de mare. Există doar o mică fâșie de pământ, prin care se conectează insula pe continent.

5. O structură arhitecturală magnifică este și orașul Chartres. Pe teritoriul său este un număr foarte mare de muzee și catedrale. Muzeul Chartres e celebru pentru arta sa în vitralii. El de asemenea este și un fel de atelier de lucru pentru a crea compoziții de sticlă colorată uimitoare.

6. Un magnific oras este Cannes. Cu splendida faleză numită Croisette. Aici puteti gasi tot ce dorește sufletul turistului. Aceasta sunt cele mai frumoase plaje și magazine de lux. Iar orașul în sine este doar înconjurat de verdeață!

7. Coasta de Azur - este visul multor turisti. Acesta oferă turiștilor și vizitatorilor o gamă de servicii de calitate. Aici se găsesc si plaje neatinse de om precum cele din Antibes. În plus, există o selecție largă de servicii de divertisment: scufundări, tururi prin peșteri, cele mai interesante plimbari pe bărci și iahturi, precum și schi-jet extrem. De pe coastă, puteți găsi numeroase cafenele, restaurante și magazine.

Atractiile turistice franceze sunt infinite: celebrul muzeu de ceară, orașul-port din La Rochelle, și multe altele.

Franța - o adevarata descoperire pentru turisti, tara de dragoste - pentru tineri căsătoriți și țara divertismentului pentru turiști. Doar vizitând această țară, puteți vedea acest lucru.

Printre diversele aviacompanii răspândite în întreaga lume, Avia.md oferă servicii de selectare a biletelor spre Franța. Vânzarea directă de bilete nu este produsă de către noi, ci se efectuează pe site-ul nostru unde puteti gasi cele mai mici prețuri, promoții și oferte speciale. Cu noi vei uita despre taxele si tarifele suplimentare - pe Avia.md sunt colectate numai cele mai ieftine bilete de avion spre Franța.

Bilete de avion ieftine către Franța

În funcție de sezon, orașul de plecare, compania aeriană și valoarea activă a acțiunilor, prețurile biletelor spre Franța pot varia.

Franta


Tara: Franta


Codul tarii: FR