Cum a gasi bilete de avion ieftine

Bilete de Avion Ieftine. Idei

  • Ideea 1. Bilete la tarif minim Este cunoscut faptul că companiile aeriene oferă un număr limitat de locuri la tarife minime sau promoționale. De aceea, dacă faceţi rezervarea din timp, obţineţi avantajul de a procura biletul de avion la cele mai mici tarife sau la un tarif promoțional.
  • Ideea 2. Perioada de aflare la destinaţie Preţul biletelor de avion poate varia în funcţie de numărul de zile petrecut la punctul de destinaţie. Tarifele avantajoase(ieftine), de regulă au stabilite o perioada minimă de ședere în ţara de destinaţie. De exemplu: să vă aflaţi nu mai puţin de 3 zile la destinaţie sau să vă întoarceţi nu mai devreme de prima duminică după plecare (regula duminicii). Această regula este valabilă numai pentru calatoria tur-retur de aceea, pentru a beneficia de prețuri avantajoase, alegeți datele calatoriei respectând perioada minimă de ședere sau regula duminicii.
  • Ideea 3. Căutaţi optiuni de zbor “tur-retur”. La multe companii aeriene costul biletului pentru călătoria numai într-o singură direcție este mai mare.
  • Ideea 4. Zboruri din alte oraşe Examinaţi şi optiunea de a zbura din alte oraşe apropiate, de exemplu din Bucureşti, Iasi, Kiev, Odessa, Moscova, din considerentul că multe companii aeriene oferă preţuri mult mai atractive.
  • Ideea 5. Termenul de emitere a biletului Pentru a procura un bilet de avion, nu este destul să-l rezervaţi în prealabil. Majoritatea companiilor aeriene au stabilit un termen maxim de emitere a biletelor și valabilității prețului. De exemplu, cele mai ieftine bilete de avion spre Italia trebuie emise cu 21, 14 şi 7 zile înainte de zbor.
  • Ideea 6. Luaţi în considerare zilele de sărbătoare dar și a celor din " sezonul de vârf " În funcţie de creșterea sau scăderea cererii pentru biletele de avion, în diferite perioade ale anului companiile aeriene au stabilit trei tipuri de sezonalitate: joasă, medie şi înalta. De exemplu: dacă doriţi să procuraţi un bilet de avion spre America, trebuie să luaţi în consideraţie că vara şi de sărbători preţurile vor fi mai mari, decât în alte perioade ale anului. De aceea, dacă e posibil, examinaţi posibilitatea de zbor într-o altă zi
  • Ideea 7. Fiţi flexibili în alegerea datelor de călătorie Pentru a obţine un bilet la un pret avantajos pentru călătoria tur-retur, este necesar ca tariful minimal să fie disponibil pentru opțiunea aleasă atât la plecare cât și la retur. Dacă biletele de avion cu tarife joase sunt deja vândute, atunci preţul final va fi mult mai mare. Dacă este posibil, examinaţi posibilitatea de a zbura într-o altă zi.
  • Ideea 8. Beneficiaţi de programele de bonus ale diferitor companii aeriene. Istoria personală a zborurilor poate fi o metodă eficientă de reducere a cheltuielilor. Astfel, acumulând mile, veţi câştiga fie un bilet gratis, fie deservire în Bussines class, aveţi prioritate la confirmare a listei de aşteptare şi multe alte facilităţi, premii.
  • Ideea 9. Alegeti zborurile Low-Cost Din 2012 compania MS TRAVEL GROUP oferă posibilitatea de rezervare a biletelor low-cost și în Chișinău ale următoarelor companii: Wizzair, Blue Air, Easy Jet, Vueling ş.a.
2021-05-26
logo