spre Columbia

Bilete de avion Moldova - Columbia (CO). Rezerva online

Bilete de avion din Chisinau spre Columbia - rezerva online

Columbia este singura țară de pe continent, care este scăldată de Oceanul Atlantic și Oceanul Pacific și Marea Caraibelor, formând 2,900 Km de linia de coastă. Această țară tropicală este renumită prin istoria sa bogată, cafeaua minunată, prin plaje înconjurate de palmieri, orașe coloniale, munți și foarte multe peisaje unice, pline de secrete care atrag atât de mult turiștii din toate colțurile lumii.

Ce este de văzut

Vizitând Columbia, este practic imposibil nu de trecut prin capitala Bogota (spaniolă Bogota) - metropola, care constituie punctul forte columbian. Este un oraș modern cu o viață culturală vibrantă și bogată, cu o arhitectură colonială minunată, cu clădiri ultra-moderne și muzee excelente. Bogota combină cele mai bune din Columbia într-un singur loc.

La 50 km de la Bogota, la o altitudine de 3100 m deasupra nivelului mării, în craterul unui vulcan stins de demult, se află lacul sacru al civilizației Muiskov - Guatavita (Laguna de Guatavita), învăluită într-o mulțime de zvonuri misterioase și legende

Va găsi drumul spre inima oricărui turist orașul Cartagena (Cartagena de Indias.) - “perla“ de pe coasta Caraibelor, care este, de asemenea, numită «Veneția latino-americană» pentru clădirile coloniale pitorești construite din calcar galben strălucitor, biserici, palate, cetăți din secolele XVI-XVIII, decorate cu gravuri rafinate, etc.

De neuitată va fi vizita la unul dintre cele mai vechi orașe din Columbia - Santa Marta (spaniolă: Santa Marta), situat pe coasta Caraibelor într-un golf minunat înconjurat de un lanț de munte din Sierra Nevada (spaniolă Sierra Nevada), ce face ca orașul să devină unul dintre cele mai populare destinații din țară. Pe lângă plajele frumoase, Santa Marta este cunoscută pentru clădirile sale coloniale și parcurile naturale.

A profita de cele mai frumoase plaje poți pe insulele-stațiuni de lux din Providencia (spaniolă Providecia) și Santa Catalina (spaniolă Santa Catalina) care se află în partea de vest a Caraibelor.

Orașul Barranquilla (spaniolă Barranquilla). Orașul poartă titlul de succesor al culturii tradiționale columbiene, orașul este cunoscut prin festivalurile sale și petreceri cu dansuri latino-americane superbe. Cartea de vizită a Barranquilla, cu siguranță, este celebrul Carnaval El Joselito (spaniolă El Joselito) sau Carnavalul din Barranquilla (spaniolă El Carnaval de Barranquilla), care începe cu 4 zile înainte de Ziua de pocăință ( "miercurea cenușie") și este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai populare carnavaluri din lume.

Al doilea cel mai mare oraș este Medellin (spaniolă Medellín), care a reușit să păstreze aspectul colonial colorat: cartierele vechi cu străzi pavate, biserici tradiționale spaniole antice cu clopotnițe înalte, vile de lux create după proiecte unice. Datorită climei confortabile cu o temperatură medie de + 24 ° C, Medellin adesea este numit „orașul unei primăveri eterne“. Se spune că un climat plăcut contribuie la faptul că aici se nasc cele mai frumoase fete din Columbia.

Fanii eco-turismului și aventură, cei care caută liniștea în natura sălbatică ar trebui să ia o excursie prin jungla columbiană Amazon (spaniolă Amazonas). Această lume primitiva fascinantă, care ocupă partea de sud a Columbiei în bazinul Amazonului maiestuos, este renumită prin varietatea impresionantă de floră și faună. Regiunea are multe locuri pentru odihna și turismul de aventură: vizite la comunitățile autohtone din India (Ticunas, Huitotos, Camsás, Yaguas, Nukaks, etc.), parcuri naționale, insule fluviale etc.

Capitala neoficială a Amazonului columbian este considerat orașul Leticia (spaniolă Leticia), dintre care principala atracție turistică este rezervația „insula de maimuțe“ (spaniolă Isla de los micos), unde locuiesc mai mult de o mie de aceste animale neliniștite.

Departamentul de Boyaca (spaniolă Boyacá), situat în partea centrală a țării, cu centrul administrativ al orașului Tunja (spaniolă Tunja). În acestă deosebită regiune, care este, de asemenea, numită „pământul libertății“, există mai multe peisaje naturale unice și locuri bogate în patrimoniul istoric. Pe teritoriul Boyaca este așa-numitul "micul iad" (spaniolă: El Infiernito) - un parc arheologic uimitor Monkira (Spaniolă Monkira); precum, și cel mai mare lac din țară Tota (spaniolă Lago de Tota).

Metropola Cali (spaniolă Cali) nu este o destinație turistică populară, numărul de atracții este nu cu mult mai inferior celui din Bogota. Câteva parcuri arheologice naționale mari sunt în imediata apropiere a orașului, care au intrat în lista UNESCO a patrimoniului mondial al parcurilor omenirii: parcurile Tierradentro (spaniolă Tierradentro) și San Agustin (spaniolă San Agustin Parcul Arheologic).

Cum de ajuns

Avia.md selectează ofertele pentru bilete de avion spre Columbia printre multiple companii aeriene situate în întreaga lume. Vânzarea directă de bilete nu este efectuată de noi, însă anume pe pagina noastră web găsiți prețuri cele mai ieftine, promoții și oferte speciale.

Cu noi vei uita de taxe și marje. Pe Avia.md sunt adunate la un loc numai cele mai ieftine bilete spre Columbia.

Bilete ieftine

În funcție de sezon, orașul de plecare, compania aeriană și promoții - costul biletului spre Columbia poate varia.

Columbia


Tara: Columbia


Codul tarii: CO