spre Polonia

Bilete de avion Moldova - Polonia (PL). Rezerva online

Bilete de avion catre Polonia| Rezerva zboruri low cost Polonia

Informații generale

Una dintre țările europene, care nu va lăsa pe nimeni indiferent este Polonia. Aceasta este o țară incredibil de frumoasă, cu natura minunată și cu o arhitectura veche și o istorie bogată.

Ce puteți vizita și cu ce vă puteți ocupa în Polonia?

Aici se găsesc celebrii munții Sudeți, Pieniny și Munții Tatra, precum și lacurile unice Mazury. Este interesant faptul că, în cadrul lacului Mazury se includ mai mult de 2 mii de lacuri, care sunt conectate prin canale și râuri. În ce se manifestă unicalitatea lor? Acesta este caracterizat prin natura neatinsă ce este incredibil de frumos, lacul este înconjurat de păduri și zone protejate.

Aici este cea mai mare rezervatie din Europa - Pădurea Bialowieza. Anume aici se găsesc cele ai populare spa-uri poloneze: Ryn, Pisz, și cu siguranță Gizycko Mikolajki, Olyshtyn.

Multe statiuni dintre acestea sunt cunoscute ca centre de turism acvatic, precum și faimoasa infrastructură turistică bine dezvoltată (hoteluri, centre de recreere, etc.).

Pe lânga frumusetea naturala a acestor locuri este o mulțime de structuri arhitecturale interesante. Gzhitsko este celebru pentru faptul că în Polonia acesta este singurul pod subacvatic, precum și castelul Boyena și turnul de apă.

Mikolajki este celebru prin parcul acvatic "Tropicana", care face parte din complexul hotelier din zonă.

În ceea ce privește Olsztyn, este o stațiune de schi bine cunoscută în Polonia. În plus, există și alte atracții, cum ar fi: Castelul gotic Warmia și Mazury, orașul vechi, și cu siguranță Catedrala St. James.

Interes pentru turisti în orașul Ryn este tocmai explorarea castelului teutonic și alte monumente de arhitectură.

Dacă este posibil atunci o plimbare prin frumoasele pajiști și pădurile frumoase ale orașului Pisz nu vă vor face să regretați că le-ați vizitat.

Una dintre valorile unice ale Poloniei este considerată capitala Varșovia. Acesta este cazul orașului vechi. In plus, aici vă puteți plimba pe teritoriul castelul regal, să vizitați Columna lui Sigismund și Catedrala Sf. Ioan.

Este demn de remarcat faptul că, odată capitala Poloniei fusese Cracovia, pentru că atunci acesta a fost unul dintre cele mai mari orașe comerciale. Este aici și cea mai mare zonă de comercială, nu numai din Polonia, ci și din Europa. De asemenea, puteți vizita Biserica Sf. Maria.

Un loc important loc din punct de vedere istoric e considerat Poznan, din moment ce este aici au fost puse începuturile țării poloneze. În plus un loc suficient de populat este Lodz, ce este ca al doilea cel mai mare număr de persoane din Polonia. Cartea sa de vizită este considerată cele mai vechi fabrici și producătorii locali.

Și, de asemenea, este demn de remarcat una dintre cele mai frumoase strazi din Polonia, care este numită strada lui Petru.

Deosebit de popular în rândul turiștilor se bucură coasta Mării Baltice, și anume un set de trei orașe - Gdynia, Sopot și Gdansk.

În ceea ce privește religia, un centru de pelerinaj popular este orașul Czestochowa.

Ar trebui remarcat faptul că Polonia este atât de bogată în atracții încât orice turit va găsi ceva de vizitat în orice oraș

Printre diversele aviacompanii răspândite în întreaga lume, Avia.md oferă servicii de selectare a biletelor spre Polonia. Vânzarea directă de bilete nu este produsă de către noi, ci se efectuează pe site-ul nostru unde puteti gasi cele mai mici prețuri, promoții și oferte speciale. Cu noi vei uita despre taxele si tarifele suplimentare - pe Avia.md sunt colectate numai cele mai ieftine bilete de avion spre Polonia.

Bilete de avion ieftine către Polonia

În funcție de sezon, orașul de plecare, compania aeriană și valoarea activă a acțiunilor, prețurile biletelor spre Polonia pot varia.