spre Irlanda

Bilete de avion Moldova - Irlanda (IE). Rezerva online

Zboruri Chisinau - Irlanda. Pretul biletelor de avion.

Informații generale

Irlanda este un loc plin de o mulțime de legende. Celebrul Spiriduș ce-și păzește oala cu aur, zane bune și rele, elfi,magie, toate acestea au venit din această țară minunată. Dar ce natură se întâlnește aici! Este dificil de a găsi cuvinte pentru a descrie cu acuratețe toată splendoarea pe o simt turiștii când vin aici. E foarte greu aici să-ți rupi privirea de la abundența de verdeață flori și copaci. Da, irlandezii pot fi numiți oameni cu adevărat fericiti, pentru că ei se pot bucura pe deplin de toată această frumusețe. Viața în sânul naturii de aici nu este similară ca în alte țări. Aerul este îmbibat bine cu mirosul proaspat al oceanului, și toate acestea amestecate cu note de păduri bogate ce dau un miros permanent de prospețime. Un fapt destul de interesant ce l-au descoperit oamenii de știință este că culoarea verde are o influență foarte pozitivă asupra nervilor, reducând iritabilitate si sporeste rezistenta la stres. În Irlanda, verdeață abundentă, este locul perfect pentru a trata nervii. Desigur unicalitatea acestei țări nu se termină în abundența de verdeață și natură. Irlanda are o istorie foarte bogată, respectiv turiștii vor fi în măsură să se bucure de o multime de monumente, muzee și așa mai departe. Excursiile sunt ținute la cel mai înalt nivel.

Ce puteți vizita și cu ce vă puteți ocupa în Irlanda?

Opțiunea ideală pentru a explora Irlanda poate fi numită capitala sa, adică Dublin. Clădiri elegante, ridicate în secolul Gregorian, multe pub-uri, în cazul în care vă vor fi prezentate produse alimentare și băuturi, foarte delicioase, hoteluri confortabile, anume toate acestea vă așteaptă în Dublin. Râul Liffey, care curge prin Dublin, are diferențe evidente cu râurile urbane obișnuite. Ea este ca un râu de sat, cu apă proaspătă și foarte curată, și acolo, de altfel, se găsește un număr destul de pești care pot multumi orice pescar pasionat.

Este necesar să se acorde mai multă atenție la atracțiile arhitecturale ale orașului. Aici ele sunt mai mult decât suficiente. Va fi demn să priviți în toate direcție - și veți vedea frumoase clădiri miraculoase foarte vechi sau monumente impunătoare. Dublin seamănă cu un mic regat feeric, deși cu are magazine și mașini moderne. În ceea ce privește clima, în Dublin destul de des plouă, ceea ce este o adevărată bucurie pentru romantici, melancolici sau pur și simplu un iubitor al vremii de toamnă. În timpul iernii zapada este foarte rară dar totuși veți putea vedea străzile și acoperișurile acoperite cu un strat de zăpadă. Unii îl compară cu un adevărat miracol nu cu un oras!

Printre diversele aviacompanii răspândite în întreaga lume, Avia.md oferă servicii de selectare a biletelor spre Irlanda. Vânzarea directă de bilete nu este produsă de către noi, ci se efectuează pe site-ul nostru unde puteti gasi cele mai mici prețuri, promoții și oferte speciale. Cu noi vei uita despre taxele si tarifele suplimentare - pe Avia.md sunt colectate numai cele mai ieftine bilete de avion spre Irlanda.

Bilete de avion ieftine către Irlanda

În funcție de sezon, orașul de plecare, compania aeriană și valoarea activă a acțiunilor, prețurile biletelor spre Irlanda pot varia.