spre Ucraina

Bilete de avion Moldova - Ucraina (UA). Rezerva online

Bilete de avion catre Ucraina - rezervare online

Informații generale

Ucraina este o țară cu o mare istorie agricolă, și rămâne unul dintre cei mai mari exportatori de cereale din lume. Este cea mai mare țară din Europa, iar acesta este unul dintre punctele-cheie atunci când vine vorba de Europa de Est și a culturii slave. Din punct de vedere istoric Ucraina a fost împărțită în mai multe regiuni, fiecare dintre acestea a fost sub controlul unei varietăți de forte, inclusiv Imperiul Austro-Ungar și Imperiul Otoman. Dar, cu toate acestea Ucraina a fost parte a Uniunii Sovietice, și-a câștigat independența deplină atunci când URSS sa prăbușit. Astăzi, Ucraina este un centru cultural, care este puternic influențat de creștinismul ortodox - religia dominantă a țării și a vecinilor săi din est și de vest.

Ce puteți vizita și cu ce vă puteți ocupa în Ukraina?

Capitala și cel mai mare oraș din Ucraina este Kiev, care este, de asemenea, orașul pe al 8-lea loc ca cel mai mare din Europa. El este plin de repere renumite în întreaga lume, situri istorice, castele și muzee. Centrul său este Piața Independenței, în care în timpul verii au loc un mare număr festivaluri în aer liber și sărbători. În Kiev peisajelșe de iarnă acoperite cu zăpadă lasă o impresie nemaintâlnită turiștilor.

Nu departe de Kiev situat un alt loc interesant - un oraș Pirogov.

Pirogov a fost cândva un oraș mic la periferia capitalei ucrainene, iar acum este un muzeu al vieții populare din Ucraina. Fondat încă în epoca bronzului, acest sat poate prezenta mai multe mostre de arhitectură populară: case tradiționale din lemn si mori de vant, pentru a contempla acest lucru - este o adevărată plăcere.

Pentru iubitorii de natură cel mai plăcut va fi petrecerea timpului în parcul de Sophia. Acesta este o parte din orașul Uman și pe teritoriul său se află un dendrarium și un centru de cercetări științifice, care are mai mult de 2.000 de specii de copaci. Diferite părți ale parcului reprezintă fragmente din Iliada lui Homer și poemul despre Ulise. Acest parc este ideal pentru a petrece o zi liniștită, cu plimbările relaxante si opriri plăcute la stațiile de apă.

Una dintre atracțiile din Ucraina, care nu ar trebui evitate și ce este clasat ca un monument cultural național -este insula Khortytsya. Aceasta insula este situată pe râul Nipru, și odată ea a jucat un rol important în istoria Ucrainei. Acum este un loc liniștit, care este ideal pentru plimbări relaxante atât vara cât și iarna. Există, de asemenea, un Muzeu de Istorie a Cazacilor Zaporojeni.

Aceste atracții nu sânt singurele pe care le puteți vizita în Ucraina. O atenție deosebită merită și orașele, cum ar fi Odessa, Lvov, Zaporizhia și altele. De asemenea, dacă aveți posibilitatea vizitați și Grădina Botanică Nikita și Castelul

Printre diversele aviacompanii răspândite în întreaga lume, Avia.md oferă servicii de selectare a biletelor spre Ukraina. Vânzarea directă de bilete nu este produsă de către noi, ci se efectuează pe site-ul nostru unde puteti gasi cele mai mici prețuri, promoții și oferte speciale. Cu noi vei uita despre taxele si tarifele suplimentare - pe Avia.md sunt colectate numai cele mai ieftine bilete de avion spre Ukraina.

Bilete de avion ieftine către Ukraina

În funcție de sezon, orașul de plecare, compania aeriană și valoarea activă a acțiunilor, prețurile biletelor spre Ukraina pot varia.