Un avion pe o tableta

Rezervare bilet de avion online

Rezervare bilete de avion online

Pentru a obţine o informație detaliată despre opțiunile de zbor și biletele de avion valabile pentru destinația dorită, vă rugam sa efectuaţi următorii pași:

Pasul 1 – indicaţi în opțiunea de căutare: direcţia zborului ("Dus-întors”, "Într-o singură direcţie" sau " Mai multe orașe");

Pasul 2 – indicaţi denumirea aeroportului de decolare (De la: .........) și de aterizare (Spre: ........) sau alegeţi din lista aeroporturilor recomandate destinația de care aveţi nevoie;

Pasul 3 – indicaţi în calendar perioada zborului, data de plecare / data de retur

Pasul 4 – indicați în diviziunea patru a opțiunii de căutare:

  • Numărul de pasageri
  • Dată fixă a plecării, în caz că ați stabilit perioada concretă
  • Alegeţi clasa deservirii „Business” sau „Econom”

La fel în formularul de căutare, există posibilitatea de a indica mai multe preferințe: indicați compania aeriană, tipul zborului direct sau cu escală, solicitaţi orarul zborurilor.

Urmați indicațiile din forma de căutare a opțiunilor de zbor pentru a rezerva rapid biletul de avion spre destinația interesată.

Rezervarea online a biletelor de avion efectuată de către Dvs. este imediat analizată de către managerii noștri.
După verificarea rezervării veți primi un aviz de confirmare, unde vor fi indicate toată detaliile de zbor precum și data/ora limita pentru achitarea biletului de avion.

Ulterior în diviziunea " Modalități de plată" puteți face cunoștință cu toate modalitățile de plată existente.

După efectuarea plăţii pentru biletul de avion, veţi recepționa pe adresa de e-mail (indicată la bronare) - biletul electronic și descrierea itinerarului de călătoriei.
Biletul electronic este documentul oficial ce confirmă procurarea biletului de avion dar și dovada încheierii contractului de vânzăre/cumpărare și contractului de transport.

Toate întrebările cu privire la rezervarea online a bilete de avion, despre completarea corectă a formularului de bronare, precum şi întrebări cu privire la tarife sau modalităţi de plată, ne puteţi contacta la telefonul: +373 22 890-890

Nota: Compania „MS TRAVEL GROUP” SRL este membru acreditat al Asociaţiei Internaţionale a Transportului Aerian (IATA – International Air Transport Association), fapt ce ne-a permis să primim dreptul de a ne conecta la GDS AMADEUS (Global Distribution System AMADEUS – sistem global de distribuire).

Astfel, biletele de avion procurate prin intermediul site-ului AVIA.MD sunt recunoscute la nivel internațional în toate aeroporturile lumii și de către toate companiile aeriene.

2021-05-26
logo