spre Macedonia

Bilete de avion Moldova - Macedonia (MK). Rezerva online

Bilete de avion Moldova - Macedonia (MK). Rezerva online

În prezent, Macedonia, acolo unde, în general, este ușor de ajuns din orice punct și unde există toate beneficiile civilizației occidentale, continuă să fie una dintre țările cele mai nedescoperite ale Europei. Ruinele istorice magnifice, sate pastorale, bucăți naturale de paradis în munți - rămân în continuare un mister. A călători aici - înseamnă nu numai a descoperi toate acestea și multe alte comori, dar, de asemenea, a fi și în centrul unuia dintre cele mai contrastante amestecuri a culturilor de pe tot continentul: macedoneni și albanezi, ortodocși și musulmani, turci și greci.

Ce este de văzut

În Macedonia, este posibil nu numai să te odihnești, dar, de asemenea, te poți atinge de rădăcinile culturii ortodoxe. Iată lista succintă a doar principalelor atracții turistice ale țării, care merită vizitate: Mănăstirea Iver, Mănăstirea Simon Petra, Mănăstirea Sf. Dionisie, Mănăstirea Sf. Ioachim Ozogovsky, Biserica Sf. Ioanna Bogoslova din Kaneo, biserica Sf. Clement din Ohrid, templul Sf. Gheorghe din Kurbinovo, "Stânca urșilor" din Krusevo, lacul Ohrid, parcul național "Galicica", lacul Prespa, ctatea Samuel, râul Vardar în Gostivar, lacul Doyrani, și numeroase sate pitorești din Macedonia.

Cum de ajuns

Avia.md selectează ofertele pentru bilete de avion spre Macedonia printre multiple companii aeriene situate în întreaga lume. Vânzarea directă de bilete nu este efectuată de noi, însă anume pe pagina noastră web găsiți prețuri cele mai ieftine, promoții și oferte speciale.

Cu noi vei uita de taxe și marje. Pe pagina web Avia.md sunt adunate la un loc numai cele mai ieftine bilete spre Macedonia.

Bilete ieftine

În funcție de sezon, orașul de plecare, compania aeriană și promoții - costul biletului spre Macedonia poate varia.

Macedonia