spre Albania

Bilete de avion Moldova - Albania (AL). Rezerva online

Cumpara bilet de avion catre Albania. Pretul biletelor de avion

Republica Albania - o țară din peninsula Balcanilor de Vest, situată pe litoralul Marilor Adriatică și Ionică. Albania - o perla ascunsă a Mării Mediterane. Vacanța pe plajele curate din Marea Adriatică, mica capitală Tirana, natura frumoasă, atracții culturale, și încă - bucătărie generoasă.

Ce este de văzut

Capitala - Tirana. Principalele orașe - Durres, Saranda, Vlera, Berat, Korca, Pogradec, Gjirokastra.

Plajă frumoasă și mare limpede, probabil, sunt principalele motive pentru care Albania atrage un număr tot mai mare de turiști în fiecare an. În comparație cu țările vecine din estul Mediteranei, prețurile pentru vacanță sunt mult mai mici, iar calitatea mediului înconjurător sunt peste așteptări.

Cele mai populare stațiuni de pe litoral - Durres, Fier, Saranda, Vlora, Shkodra.

Pe lângă odihna de pe plajă, puteți vizita o mulțime de obiective istorice, spre exemplu, cel mai mare amfiteatru roman din Balcani din Durres, sau minunatul castelul medieval Rozafa în Shkodra.

Albania are ce oferi și fanilor turismului cultural - aici sunt câteva atracții din lista Patrimoniului Mondial UNESCO, ne mai vorbind, de un număr impresionant de locuri mai puțin semnificative. Puncte istorice de atracție se referă și Berat, cel mai vechi oraș albanez cu o arhitectură otomană unică, Gjirokastra și castelul său vechi pe un deal din centrul orașului, Butrint, un parc arheologic major cu obiecte istorice ale așezărilor antice grecești și Korca - capitala culturala a Albaniei.

În multe orașe albaneze sunt amplasate castele medievale masive. Printre cele mai populare este castelul Petrella care se află în suburbiile din Tirana și Castelul Skanderbeg în Kruye, denumit după numele eroului național albanez.

Nu mai puțin remarcabile sunt și frumusețele naturii a țării - Alpii albanezi și Parcul Național „Lure“, munții Tomor cu mănăstirea medievală Bektas și canioane de Skrapar, râul de munte Valbona, și ca să nu ne ducem departe de capitală, un munte pitoresc Dajti din Tirana.

Cum de ajuns

Avia.md selectează ofertele pentru bilete de avion spre Albania printre multiple companii aeriene situate în întreaga lume. Vânzarea directă de bilete nu este efectuată de noi, însă anume pe pagina noastră web găsiți prețuri cele mai ieftine, promoții și oferte speciale.

Cu noi vei uita de taxe și marje. Pe pagina web Avia.md sunt adunate la un loc numai cele mai ieftine bilete spre Albania.

Bilete ieftine

În funcție de sezon, orașul de plecare, compania aeriană și promoții - costul biletului spre Albania poate varia.