spre Austria

Bilete de avion Moldova - Austria (AT). Rezerva online

Cumpara bilet de avion catre Austria. Pretul biletelor de avion


Informații generale

Austria - o țară europeană mică, care este întotdeauna gata să primească oaspeți. Aici puteți vede stațiuni scumpe de schi, să faceți cumpărături și să vedeți monumente de arhitectură, natură, artă, străzi confortabile și diferite preparate delicioase. Aici fiece persoană va rămâne cu amintiri plăcute. Austria e reprezentată de vaste pajiști alpine, lacuri cu azurie, oameni frumoși și băuturi dulci. Fie că sunteți în călătorie spre o stațiune de schi sau în oraș, aici mereu va fi interesant.

Ce puteți vedea și cu ce vă puteți ocupa în Austria?

În ceea ce privește produsele alimentare, ca și în orice țară cu climat rece aici există mai multe feluri de mâncare delicioase și hrănitoare. Abundența de carne și cârnați, pește proaspăt pe care îl puteți prinde personal, ciocolată caldă și produse de patiserie delicioase vă va captura atenția din start - toate acestea pot fi găsite pe rafturile magazinelor locale. Cel mai cunoscut fel de mâncare este șnițelul vienez, perfect combinat cu berea locală. Chiar dacă nu vă plac produsele din carne acesta din start vă va rămâne în suflet prin gustul său superb. Pentru mic dejun aici mereu a fost cererea mare pentru cafeaua austriacă, care este servită cu cornișoare proaspete și alte dulciuri. În meniul local, s-ar putea să vi se propună până la 200 de deserturi, în același timp!

După o gustare bună poate aranja se poate planifica și timpului liber. Până la următoarea masă vă puteți plimba prin pajiștile verzi, să faceți o excursie pe munte, să prindeți un pește într-un lac local sau răsfățați-vă cu un sport extrem precum raftingul. La dispoziția dumneavoastră vor fi cele mai bune stațiuni de schi din lume, care va cădea pe placul atât începătorilor cat și maeștrilor de schi.

Cel mai popular oraș pentru turism - este capitala Austriei, Viena. Despre acest oraș au scris autorii din întreaga lume, artiști celebri și muzicieni au trăit aici. Viena - capitala cultului lui Mozart. Aici numele său este dat străzilor, produselor culinare, monumentelor construite, hotelurilor și muzeelor. Toți iubitorii de muzică pot vizita Filarmonica locală și să se bucure de muzica lui Mozart interpretată de cei mai buni pianiști ai timpului nostru. De asemenea, orașul are un muzeu dedicat lui Bach, Beethoven, Strauss și Haydn.

Viena este bogat în străzi înguste și arhitectură neobișnuită. Mulți artiști au scris Ringstraße - (din trasucere-străzi mici), care înconjoară centrul orașului ce sunt asemănătoare celor din Rusia, Moscova. Pe aceste străzi, în centrul orașului puteți vedea capodopere ale arhitecturii, construite cu două secole în urmă. Una dintre cele mai frumoase cladiri din oras - Palatul de iarnă Hofburg, în care la balurile organizate Alexandru I, seducea fetele din înalta societate. Acum palatul de iarnă din Viena găzduiește un muzeu de arta medievala.

La Viena totul este frumos, de la catacombe până la Pummerin, cel mai mare clopot din țară. Pe străzile orașului puteți auzi muzica live de la diferite instrumente. Doar de mergând pe jos în jurul orașului, Veți putea vedea o mare varietate de muzee.

Viena - un oraș plin de romantism. In fiecare an are loc Balul vienez, unde puteți asculta muzica măreță a lui Mozart si vedea cuplurile dansând în vals. Puteți lua parte chiar la un vals, și cine știe, poate vă veți îndrăgosti nu numai în acest oraș?

Austria - o țară unică, care vă va plăcea indubitabil. Vizitându-l nu veți regretaregreta!

Printre diversele aviacompanii răspândite în întreaga lume, Avia.md oferă servicii de selectare a biletelor spre Austria.Vânzarea directă de bilete nu este produsă de către noi, ci se efectuează pe site-ul nostru unde puteti gasi cele mai mici prețuri, promoții și oferte speciale. Cu noi vei uita despre taxele si tarifele suplimentare - pe Avia.md sunt colectate numai cele mai ieftine bilete de avion spre Austria.

Bilete de avion ieftine către Austria

În funcție de sezon, orașul de plecare, compania aeriană și valoarea activă a acțiunilor, prețurile biletelor spre Austria pot varia.