spre Spania

Bilete de avion Moldova - Spania (ES). Rezerva online

Cumpara bilet de avion catre Spania. Pretul biletelor de avion

Informații generale

Spania - o țară cu o istorie bogată și cu o coastă uimitoare ce este combinația perfectă de posibilități de relaxare pentru odihna la mare și de a vedea ceva nou. In plus, este o țară de delicii gastronomice, care va adăuga originalitate călătoriei dumneavoastră.

Ce puteți vedea și cu ce vă puteți ocupa în Spania?

Spania - un loc memorabil pentru relaxare si divertisment, dar, de asemenea, și un loc pervect pentru reflectări interioare și filosofice. În plus față de frecvent vizitatele Barcelona și Madrid, Spania vă poate prezenta frumusețea unor locuri mai ascunse ce sunt puțin cunoscute.

Grădinile secrete din Madrid atrag cu frumusețea și liniștea lor neobișnuită. Un loc neobișnuit ce surprinde cu amplasarea acestuia subt o cascadă minunată este templull ce se află într-o peșteră de munte din Asturias.

Templul este o statuie a Fecioarei Maria, care din cele mai vechi timpuri, este patroana zonei Asturias. Frumusețea naturală și grația râului din Navara - este o altă mare surpriză pentru orice călător. Apa cristalina, prospețimea naturală pură, miroasurile frumoase creează un contrast cu verdeața peisajului din jur îmbibat cu apă. Multiplelel cascade azurii, una după alta, evocă inspirație și purificată gândurile neplăcute.

Cunoscut pentru istoria sa, Castelul Templierilor este de asemenea un punct important ce atrage foarte des călători și oameni de știință. În prezent a fost finisată restaurarea tuturor clădirilor de importanță istorică, și deasemnea funcționează centrul istoric. În vastitatea Asturias este situat un sat mic, probabil ce nu se diferențiază de celelalte. Cu toate acestea, există în el o trăsătură distinctivă - să ajungi la el se poate trecând doar printr-o pestera naturala subterană. Acest drum este singura legătură a satului cu lumea exterioară. Peretii din pesteri sunt opere naturale de artă, iar viața în peșteră, ca de obicei decurge în modul ei natural - licheni și mușchi în creștere precum și salamandre și broaște ce sunt întâlnite des în această peșteră.

În cazul în care vă decideți să vizitați Spania nu doar pentru divertisment, ci pentru a umple bagajul de cunoștințe, atunci plimbările prin aceste locuri vă vor ajuta foarte mult și poate chiar vă vor inspira în noi începuturi.

Printre diversele aviacompanii răspândite în întreaga lume, Avia.md oferă servicii de selectare a biletelor spre Spania. Vânzarea directă de bilete nu este produsă de către noi, ci se efectuează pe site-ul nostru unde puteti gasi cele mai mici prețuri, promoții și oferte speciale. Cu noi vei uita despre taxele si tarifele suplimentare - pe Avia.md sunt colectate numai cele mai ieftine bilete de avion spre Spania.

Bilete de avion ieftine către Spania

În funcție de sezon, orașul de plecare, compania aeriană și valoarea activă a acțiunilor, prețurile biletelor spre Spania pot varia.