spre India

Bilete de avion Moldova - India (IN). Rezerva online

Bilete de avion din Chisinau catre India - curse ieftine

Republica India - o țară din sudul Asiei. India - una dintre țările cele mai uimitoare din Asia de Sud. Leagănul civilizației antice, locul de naștere al budismului și hinduismului de astăzi, țara se plasează pe locul al doilea în lume după numărul de populație și continuă să îndrăgostească în sine turiștii dornici de descoperiri incredibile.

Ce este de văzut

Capitala Indiei - Delhi: oraș luminos, multinațional, făcut din contraste. Caracterul lui contradictoriu este reflectat peste tot: în arhitectura eclectică, hainele colorate ale trecătorilor, starea de spirit a orașului vechi și centrului modern. Aici sunt multe atracții turistice interesante: Qutub Minar - cel mai înalt minaret din lume, Porțile Indiei - Arcul de Triumf în stil oriental, Cetatea Roșie - o cetate stranie din gresie, mormântul lui Humayun - palatul-mausoleu cum ar fi. Făcând o plimbare pe străzile șerpuitoare ale centrul vechi, puteți descoperi piețele colorate și buticuri de marcă, restaurante la modă și cafenele mici. Destul de diferit arată cartierul New Delhi, unde se află capitala oficială a țării. Clădiri zgârie-nori, centre de afaceri, muzee - de toate, ca în orice metropola care se respecta.

Plină de miracole este și Agra, contrar concepțiilor populare greșite puteți admira aici, nu numai Taj Mahal-ul. Bineînțeles, mausoleul de marmură albă, construit de împăratul Shah Jahan pentru iubita soție - una dintre principalele simboluri ale Indiei. Dar merita o privire și Cetatea Roșie, și Moscheea din orașul Fatehpur Sikri, și alte monumente istorice.

Cel mai mare oraș din țară - nu este Delhi, însă Mumbai, de asemenea, cunoscut sub numele de Bombay. Este capitala recunoscută din primele cadre ale cinematografiei indiene: acel loc, unde cântă și dansează toți, de la elefanți până eroii îndrăgostiți. Cu toate acestea, aici sunt plaje bune și peisaje urbane pitorești.

Kolkata, fostă Calcuta, încă amintește de vremurile de colonizare: pe străzi se întâlnesc clădiri, nu numai în stil tradițional indo-islamic, dar, de asemenea, gotic, romanic și alte stiluri europene. În Kolkata, plină de muzee și biserici, au loc numeroase expoziții și târguri de carte.

India este renumită și prin stațiunile sale. Cel mai mult renumită este - diversa Goa, centrul de atragere de downshifterilor din întreaga lume. Cetatea Aguada împarte coasta statului în două părți: de Nord și de Sud. Prima - este gălăgioasă și democratică: ea adună tineri cu un buget modest și vise îndrăznețe. A doua - elegantă, burgheză: un paradis pentru călătorii înstăriți de o vacanță pe plajă. Cetatea Aguada, construit în secolul al XVII-lea, este încă folosită ca o închisoare. Plantațiile de mirodenii - o explozie de culori aprinse și diferite arome. Cele mai bune locuri pentru copii - o rezervație naturală mică „Bundle“, plină de un habitat exotic, și un mare „Kotigao“ - o junglă adevărată.

O altă stațiune populară - Kerala cu o natură uimitoare și un set complet de caracteristici pentru vindecarea sufletului și a trupului. Relaxarea pe nisipul alb înconjurat de copaci de nucă de cocos sunt combinate cu excursii și proceduri ayurvedice.

Activități și atracții

Dintre cele 50 de obiecte ale Patrimoniului Mondial UNESCO, situate în Asia de Sud, 31 se află anume în India.

Este cu ce de combinat și o vacanță pe plajă și în Goa.

„Mast-si“ din Bihar - templu Mahabodhi, construit pe locul reîncarnării lui Gautama Siddhartha în Buddha. Karnataka este plină de frumusețe hinduse. Printre ele - orașul Aihole, unde s-au păstrat mai mult de 70 de altare din secolele V-XII. Ruinele unei civilizații antice pot fi admirate în orașul Pattadakal. Iar mănăstirile și templele din micul Tibet oferă posibilitatea de a vedea misterele munților, fără a părăsi India.

Cel mai bogat templu din lume - Padmanabhaswamy, situat în orașul Trivandrum. Averea sa este estimată la aproximativ 20 de miliarde de dolari.

În satul Hampi s-au păstrat ruinele ale capitalei antice Vidzhayanaga cu palate și temple impresionante, multe dintre care activează și astăzi. Stupa în Sanchi, unde, conform legendei, a fost plasată o bucată din moaștele lui Buddha, este uimitor, nu numai decorul exterior, însă sensul sacru: plinta simbolizează pământul și ispitele pământești, pilonul central - axa lumii, și cupola - Nirvana. Caracteristicile templului Meenakshi - fațada pestrițată, sute de coloane și sculpturi în interior.

Până la complexul Ajanta vor ajunge doar cei mai persistenți, și vor fi răsplătiți cu: mănăstirea din stâncă - un spectacol incredibil.

Istoria multi-milenară din India - sursa de inspirație pentru diverse muzee. Muzeul Național Delhi prezintă patrimoniul cultural: aici sunt sculpturi, și artefacte religioase, obiecte ale vieții tradiționale. Muzeele Indira Gandhi și Gandhi Smirti prezintă biografia legendarilor personașități politice. Iar Muzeul Internațional de păpuși ce poartă numele lui Shankar - o colecție unică de jucării din întreaga lume.

Cum de ajuns

Avia.md selectează ofertele pentru bilete spre India printre multiple companii aeriene situate în întreaga lume. Vânzarea directă de bilete nu este efectuată de noi, însă anume pe pagina noastră web găsiți prețuri cele mai ieftine, promoții și oferte speciale.

Cu noi vei uita de taxe și marje. Pe Avia.md sunt adunate la un loc numai cele mai ieftine bilete spre India.

Bilete ieftine

În funcție de sezon, orașul de plecare, compania aeriană și promoții, costul biletului spre India poate varia.

India


Tara: India


Codul tarii: IN