spre Canada

Bilete de avion Moldova - Canada (CA). Rezerva online

Bilete de avion catre Canada din Chisinau - pret accesibil

Canada - o țară din America de Nord. Canada - stațiuni de schi, excursii pentru a studia limba engleză și franceză, parcuri naționale remarcabile. Capitala cu demnitate poartă numele - Ottawa, Quebec plin de culoare și înconjurat de munți Vancouver, arțar și hochei - toate despre Canada.

Ce este de vazut

Proviciile New Brunswick, Newfoundland și Labrador, Nova Scotia, insula Prince Edward fac parte din regiunea Atlanticului din Canada, care este baștina culturii din Acadia și este renumită pentru accentul său unic, prin frumusețea naturală, frumusețea istorică Halifax, precum și prin pescuitul și transportul maritim industrial.

Provincia Quebec - una dintre regiunile cele mai unice ale Canadei. Quebec este cunoscut prin desfășurarea unui număr mare de evenimente culturale, arhitectură clasică de la Montreal, și, desigur, siropul de arțar. Quebec - o modalitate foarte bună de a vedea lumea veche a Europei, fără necesitatea de a călătorești în afara Americii de Nord!

Provincia Ontario - cea mai mare provincie după numărul de populați din Canada, cu posibilități nelimitate pentru călător: de la cel mai mare megapolis din Canada - Toronto până la capitala națională bilingvă Ottava, de la cascada Niagara până la imensul deșert de la nordul provinciei și Mărețele lacuri.

Provinciile Alberta, Manitoba și Saskatchewan fac parte din Preeriile Canadiene - regiune bogată în diversitatea geografică - de pe dealuri la câmpuri agricole de rapiță, păduri, lacuri și formațiuni de rocă unice. Preeriile canadiene - una dintre cele mai rapide regiuni în evoluție din Canada, și renumită prin stațiunile sale de schi din Banff și Canmore.

Provincia Britanică Columbia este una dintre cele mai frumoase din Canada, iar inima ei, orașul Vancouver - probabil, unul dintre cele mai liberale orașe și cu o cultură diversă din America de Nord.

Teritoriile la nord-vest, Nunavut și Yukon fac parte din regiunea de Nord a Canadei și sunt una dintre zonele cele mai îndepărtate din întreaga lume, și, prin urmare, cea mai „divină“, în ceea ce privește natura.

Canada - una dintre țările rare în care complexele naturale s-au conservat în starea sa inițială și sunt, prin urmare, practic, „în apropiere“ în orașele moderne.

Spre exemplu, cel mai vechi parc național din țară „Banff“ - care este și o stațiune balneară, folosind izvoarele minerale termale.

Jasper“ este renumit pentru peisajele sale, natura unică și numeroasele lacuri glaciare. Aici trăiesc urși negri și maro, cerbi, jderi, aproximativ două sute de specii de păsări.

De asemenea, sunt cunoscute: parcul național "Muntele Robson", cascade pe râul Plis River, parcul național "Wood Buffalo" - habitatul bizonului.

Parcurile „Waterton Leiks“ (Alberta), „Glasher“ și „Kluane“ sunt cunoscute de populații de grizzly, iar rezervația naturală „Oyuittik“ pe Insula Baffin protejează comunitățile unice de tundra. În Golful St. Lawrence pot fi văzute turmele de balene migratoare, și la vest, în parcul național „Pacific Rim“ (Lacul Vancouver) trăiesc vidrele de mare și urecheatele foci.

Ghețarii și cascade pot fi admirate în parcuri „Kutno“, „Yoho“.

Cum de ajuns

Avia.md selectează ofertele pentru bilete de avion spre Canada printre multiple companii aeriene situate în întreaga lume. Vânzarea directă de bilete nu este efectuată de noi, însă anume pe pagina noastră web găsiți prețuri cele mai ieftine, promoții și oferte speciale.

Cu noi vei uita de taxe și marje. Pe pagina web Avia.md sunt adunate la un loc numai cele mai ieftine bilete spre Canada.

Bilete ieftine

În funcție de sezon, orașul de plecare, compania aeriană și promoții - costul biletului spre Canada poate varia.

Canada


Tara: Canada


Codul tarii: CA