spre Cipru

Bilete de avion Moldova - Cipru (CY). Rezerva online

Cumpărați bilet de avion către Cipru. Prețul biletelor de avion.


Informații generale

Cipru - un loc minunat de relaxare. Aceasta insula mediteraneană este bună pentru activități în aer liber, pentru cumpărături, tururi gastronomice și multe alte atracții turistice. Insula este mică și este destul de posibil ca într-o singură zi să puteți vizita toate punctele sale turistice.

Ce puteți vizita și cu ce vă puteți ocupa în Cipru?

Capitala acestei insule este Nicosia, ea aparține a două țări. Cândva poarta principală a orașului a fost Ammohostru Pilii, Acest monument bine păstrat, în prezent a fost restaurat în totalitate. La moment sub aceste porți se organizează diverse expoziții și concerte.

În capitala se poate vedea diferite spectacole de teatru la Teatrul Municipal. Acest teatru a fost construit în stil clasic, și este însăși un monument de arhitectură foarte măreț.

Pentru creștini o atracție bună ar fi Arhiepiscopia insulei. Nu departe de această clădire este situată într-o catedrală în stil venețian, Catedrala Sf. Ioan, care a fost construită în 1665. Ambele clădiri sunt destul de vechi și munca lor încă continuă de la infiintarea acestora.

Piața principală a orașului, Piața Libertății, de multe ori e ocupată de demonstrații. Totuși dacă doriți o pace sufletească, ar trebui să mergeți la Centrul de artizanat, unde deja mai mult de treizeci și cinci de ani, iubitorii ornamentelor cu mărgele, broderie, sculptare și reprezentanți din alte meserii de artizanat se adună, arătându-și măiestria în lucrările lor.

Limassol este unul dintre cele mai mari orașe grecești ale insulei. Aici puteți merge la plajă și să vă plimbați prin cartierele pitorești, dar se bucură, de asemenea, vinul. De asemenea acest oraș este considerat capitala insulei vinului. În fiecare an aici se petrec degustări.

Larnaca - locul de naștere al vechiului filozof grec Zeon. În vremea filosofului pe această insulă era un polis (oraș-stat) numit Cation. Acum, în acest loc se află aeroportul internațional Larnaca.

Paphos - un oraș mic în partea de sud-est a insulei. Nu departe de Paphos se află complexul Băile Afroditei. Conform legendei, anume aici zeița dragostei Afrodita își făcea merei procedurile de îmbăiere și aici ea l-a întâlnit pe Adonis. Există, de asemenea, o legendă că, dacă vei înconjura de trei ori stânca de scăldat atunci vei rămâne pe vecie tânăr. În oraș sunt plantații de banane, restaurante cu fructe de mare, precum și în oraș, puteți cumpăra un brand original de înghețata roz.

Care doriți să vizitați un mic sat pitoresc? Puteți vizita orășelul Ayia Napa. Cândva acolo trăiau doar pescarii săraci și din atracțiile turistice a rămas singura mănăstire Agia Napas, care a fost construită în secolul al XVI-lea de venețieni. Acum, infrastructura satului este destul de dezvoltată și este o stradă întreagă plină de hoteluri și pensiuni. Nu departe de adăpostul Potamas în apropierea satului Xylofagou încă se practică pescuitul. Zona dispune de numeroase cafenele mici, cu fructe de mare diverse.

În Cipru, mereu e un anotimp foarte frumos și cald unde cresc o varietate diversă de plante. În ciuda abundenței de flori și a plantelor cu polen, aici nimeni nu are probleme alergice. În august și septembrie puteți gusta din smochinele locale și primăvara devreme puteți admira câmpurile înflorite nevătămate încă de soarele arid .

Printre diversele companii avia, răspândite în întreaga lume, Avia.md oferă servicii de selectare a biletelor spre Cipru. Vânzarea directă de bilete nu este produsă de către noi, ci se efectuează pe site-ul nostru unde puteți găsi cele mai mici prețuri, promoții și oferte speciale. Cu noi vei uita despre taxele și tarifele suplimentare - pe Avia.md sunt colectate numai cele mai ieftine bilete de avion spre Cipru.

Bilete de avion ieftine către Cipru

În funcție de sezon, orașul de plecare, compania aeriană și valoarea activă a acțiunilor, prețurile biletelor spre Cipru pot varia.