spre China

Bilete de avion Moldova - China (CN). Rezerva online

Bilete de avion din Chisinau catre China - rezerva online

China - o țară în Asia de Est. Cea mai mare și cea mai populată țară din lume.

China combină în mod miraculos două stiluri arhitecturale complet diferite: niște monștri de zgârie-nori, gigantici ca dimensiune, construite din beton și sticlă, și case mici cu acoperișuri înclinate, cu figuri de lei și miresme.

În general, paradoxala Asia se manifestă în cea mai explicită formă a acesteia - astfel apare China în ochii călătorilor curioși.

Ce de văzut

Beijing - capitala Chinei, una dintre cele mai vechi orașe din lume, care are mai mult de 3000 de ani. În Beijing sunt o mulțime de monumente culturale, palate, biserici, muzee și alte atracții turistice. Iubitorii unei vacanțe-excursii, cu siguranță vor găsi cu a se ocupa în acest oraș.

În China, puteți găsi cartiere întregi care au fost copiate din orașele europene. Spre exemplu, nu departe de Shanghai este „orășelul german“ Qingdao, precum și „mini-versiunea“ Veneției (Macao) și Barcelona.

Shanghai - un imens oraș modern, cu toate distracțiile orașelor mari și cele mai bune magazine din țară. Aici sunt o mulțime de centre comerciale, piețe și magazine pentru orice buzunar, anume aici se vând renumitele branduri false, deosebirea căruia o poate face doar un specialist. Cea mai mare rezervație de urși panda se află în orașul Chengdu.

Guangzhou - al treilea oraș din China după Beijing și Shanghai. De asemenea, mai este numit și „orașul florilor“ - datorită naturii de la sud și climei caldă, aici înflorește o mulțime de lucruri, iar orașul este foarte frumos, mai ales în primăvară. Anume portul Guangzhou a servit în timpul său ca punct de plecare pe mare „Drumul de Mătase“. Toate atracțiile turistice sunt concentrate în Orașul Vechi, și este suficient de o zi pentru a le vedea pe toate.

Chengdu este pe nedrept nepopular în rândul turiștilor, anume aici este bine păstrată în forma sa originală exotica din China. În Chengdu sunt cafenele unde poți servi ceai în aer liber, cu maseuri și specialiști profesionali care curăță urechile, și chiar și o bucătărie specială chineză, care este doar în Sichuan. În rest - este un oraș modern cu o abundență de atracții istorice, inclusiv Muzeul de statui din teracotă de cai. Dar cel mai important lucru nu este chiar acesta - în Chengdu este o rezervație unică pentru reproducerea urșiilor panda.

Orașul Harbin a fost fondat de ruși, iată de ce arhitectura sa veche este foarte similară cu cea tipică din Siberia, decât pentru China.

Regiunile administrative din China.

În China, există unele regiuni care se bucură de un grad ridicat de autonomie. Ele, de fapt, sunt entități geografice desinestătătoare și rezolvă toate problemele ei înșiși, cu excepția celor legate de apărare și politică externă.

Una dintre cele mai mari regiune - Hong Kong - „New York din Asia“. Este un oraș internațional cu o populație de multe milioane de oameni, unde în vecinătate se află și zgârie-nori și micile sate ale pescarilor. Hong Kong - deținătorul unui record în Chinei asupra numărul de clădiri înalte, și el continuă să crească (de altfel, orașul este construit în întregime după Feng Shui). Este un oraș ideal pentru petreceri și cumpărături, există într-adevăr totul, cu toate acestea, și prețurile sunt cele mai mari din țară.

Insula Taiwan - una dintre cele mai cunoscute stațiuni chineze. Aici vin pentru a se relaxa pe plaja oceanului și la izvoarele termale, a face surfing și scufundări, a coborî pe râuri, și în orice mod de a se bucura de natură din rezervația națională.

Lacul Yamdrok Ttsho din Tibet este cunoscut prin faptul că apa schimbă culoarea în mod constant.

Tibetul este cunoscut mult dincolo de granițele Chinei, ca capitala mondială a budismului. Este un peisaj montan foarte frumos, care aduce în sine calmul, iar pe partea de sus a muntelui Kailash (6714 m), conform legendei, trăiește una dintre încarnările lui Buddha.

Cum de ajuns

Avia.md selectează ofertele pentru bilete de avion spre China printre multiple companii aeriene situate în întreaga lume. Vânzarea directă de bilete nu este efectuată de noi, însă anume pe pagina noastră web găsiți prețuri cele mai ieftine, promoții și oferte speciale.

Cu noi vei uita de taxe și marje. Pe Avia.md sunt adunate la un loc numai cele mai ieftine bilete spre China.

Bilete ieftine

În funcție de sezon, orașul de plecare, compania aeriană și promoții - costul biletului spre China poate varia.

China


Tara: China


Codul tarii: CN