spre Australia

Bilete de avion Moldova - Australia (AU). Rezerva online

Bilete de avion Moldova - Australia (AU). Rezerva online

Informații generale

Australia - un continent însorit, unde lucrurile absolut uimitoare coexistă unul cu celălalt. Legendele despre pământul Sudic Necunoscut datează din epoca Imperiului Roman și erau un fenomen obișnuit în geografia medievală, în ciuda faptului, că nu se bazau pe careva cunoștințe a continentului însuși.

Australia - este cu un cer albastru senin, soare strălucitor, mulți kilometri de plaje cu nisip alb și ocean până la orizont. De-a lungul coastei de nord-est a Australiei se întinde Marea Barieră de Corali, unde este amplasat un parc național marin unic, înscris pe Lista Patrimoniului Mondial. Marea Barieră de Corali - este o creastă de recife de corali și insule din Marea Coralilor, unde pe unele dintre ele se află hoteluri de lux.

Continentul australian este un loc ideal pentru a practica orice sport pe apă. Surfing, wind surfing, diving, schi nautic, canotaj și yachting - toate acestea sunt disponibile pentru oaspeții de pe coastă. Dacă aceste distracții nu vă plac, atunci faceți o plimbare la una dintre numeroasele rezervații, sau o plimbare cu bicicleta sau călare. În plus, puteți merge pe un safari sau practica alpinism.

Atractivitatea Australiei nu se datorează numai naturii continentului. Își aduc contribuția, aici, și orașele bine amenajate, și centrele culturale și de afaceri ale statului. În toate metropolele, fie că este vorba de Sydney, Canberra, Melbourne sau orice alt oraș important - obiective istorice sunt în strânsa vecinătate cu zgârie-norii, parcurile confortabile - cu străzi aglomerate, iar o varietate de muzee - cu magazine elegante.

STAȚIUNILE ȘI ATRACȚIILE DIN AUSTRALIA

Principalele stațiuni din Australia se află pe coasta de est, cele mai populare printre acestea sunt - Coasta de Aur (Gold Coast) și Marea Barieră de Corali. Coasta de Aur este considerată principala stațiune a Australiei: nisipul de aur, pe o plajă imensă, cu o lungime de 42 de kilometri, climă tropicală blândă, o infrastructură bine dezvoltată și o mulțime de distracții. Coasta de Aur este foarte apreciată printre amatorii de surfing. Pe Coasta de Aur este mai bine să mergeți când este vara australiană (iarna rusă), iar să faceți băi de soare și să vă scăldați este mai bine când este iarna australiană (vara rusă). Australia pe coasta de vest nu are o infrastructură atât de dezvoltată, ca în est, dar există, de asemenea acolo, o plajă și un recif - Ningaloo. Marea Barieră de Corali, care se întinde pe 2.300 de kilometri, și este un paradis pentru diving. O asemenea diversitate a faunei nu poate fi găsită în altă parte. Delfinii, numeroase animale marine, pești, păsări - Australia vă va uimi cu lumea sa animală.

Insula Tasmania va prezenta un interes, în special pentru iubitorii de natură. În Tasmania, este un număr mare de parcuri și rezervații naturale. Plajele neatinse de om atrag iubitorii de vacanțe liniștite.

Alice Spring este centrul cultural al Australiei. Fiind practic în centrul Australiei, el este deținătorul al culturii aborigenilor, care au stăpânit aceste meleaguri cu mii de ani în urmă.

BACȘIȘ

În mod tradițional, în Australia pentru efectuarea serviciilor este obișnuit să lași bacșiș. Deci, în cafenele și restaurante "se lasă pentru ceai" 10% din totalul contului, porterului din hotel i se dă un dolar, taximetristului - banii mărunți. Programul de lucru al instituțiilor: în timpul săptămânii, magazinele se deschid la ora 9 dimineața și lucrează până la ora 17:30, în zilele de sâmbătă până la ora 12:00, duminica - zi de odihnă. Băncile în timpul săptămânii sunt deschise între orele 09:30 și 16:00, sâmbăta până la ora 12:00.

TELEFOANE

Telefoanele sunt instalate peste tot, costul unui apel în Australia este de la 40 de cenți. Din orice aparat telefonic puteți efectua apel între orașe și internaționale. Pentru a efectua un apel internațional, formați primul număr 0011, urmat de codul țării (7 pentru Rusia) și codul orașului. Pentru comoditate, vă sfătuim să cumpărați o cartelă telefonică Telstra. Ele sunt vândute în agenții și magazinele de ziare, în valoare de $ 5, $ 10, $ 20, unde logoul Telstra este afișat.

SFATURI UTILE

În orice anotimp al anului, se recomandă de purtat ochelari de soare. Pentru perioada noiembrie-februarie există un risc de radiație solară, prin urmare se recomandă purtarea unei pălării și utilizarea unei creme de la 15+. La plajă, înotați numai între steagurile verzi sau galben-roșii. Steagurile galbene sau roșii de o singură culoare reprezintă pericol! Nu este recomandat să mergeți fără încălțăminte pe iarbă și să vă plimbați în parcuri seara, deoarece în Australia există insecte și șerpi veninoși, care sunt activi pe timp de noapte.

Bilete ieftine spre Australia

În funcție de sezon, orașul de plecare, compania aeriană și promoții active - costul biletului spre Australia poate varia. Informații despre toate zborurile sunt disponibile pe AVIA.MD. Nu uita, puteți rezerva bilete de avion on-line.

Australia


Tara: Australia


Codul tarii: AU