spre Statele Unite ale Americii

Bilete de avion Moldova - Statele Unite ale Americii (US). Rezerva online

Bilete de avion catre Statele Unite ale Americii. Preturi

Puteți călători pe tot parcursul anului în SUA. În această țară totul este creat și funcționează pentru oameni. Teritoriul SUA se află în 6 fusuri orare (de la UTC-10 la UTC-5). Fusul orar UTC-10 este timpul standard pentru Hawai-Aleut.

Ce să vezi

SUA este un mozaic de 50 de state, a districtului Columbia, unde se află capitala Washington. Acest oraș are puține lucruri în comun cu alte orașe americane: el este pompos, monumental, îngrijit până la pedanterie, aici se află toate simbolurile legendare ale democrației - de la Casa Albă până la Capitole. De asemenea, aici sunt multe parcuri bine îngrijite, muzee și monumente renumite. Cel mai bine este să vă opriți în Capitole Hill sau în Georgetown - o zonă confortabilă care amintește de Anglia.

California - este un paradis pentru toți cei care nu își pot imagina viața fără plăcere. Acest stat al SUA, inundat de soare, scăldat de apele Oceanului Pacific, atrage prin o atmosferă de relaxare totală și o vacanță de nesfârșit. Anume aici se află Los Angeles, care a îndeplinit atât de multe vise și a spart atât de multe inimi. San Francisco este un oraș al nebunilor: artiști independenți, hippie, a ciudaților - toți cei care sunt obișnuiți să se exprime outbox. În San Diego, sunt plaje de înalt nivel, de aici puteți ajunge până în Mexic. Iar în Parcul Național Yosemite - sunt mai mult de 1000 km de trasee pitorești unde se află cea mai înaltă cascadă din America de Nord. A concura cu California pentru titlul de Mecca plajei poate doar Florida, scăldată de Atlantic și de Golful Mexic. În Maiami, vin petrecăreți de tot felul, în Orlando vin veșnicii copii, care visează să nimerească în lumea lui Walt Disney, Harry Potter și în studioul "Universal".

Texas este așa cum este reprezentat: cu ferme de cowboy, terenuri agricole, cafenele la marginea drumului cu grătar și burgheri. În Austin este o universitate care a crescut într-un întreg cartier cu galerii, biblioteci și obiecte de artă, Houston este renumit pentru cartierele cu Teatre și Muzee.

Orașele din Nevada sunt oaze neobișnuite în mijlocul unui deșert imens. Cel mai cunoscut este Las Vegas, un alt simbol al visului american. Un șir de cazinouri care încearcă să depășească luxul cel demonstrativ, pompoasele restaurante, hoteluri și magazine, iar în vecinătate se află cartiere practic sărace, ascunse de la turiști prin fațade de zgârie-nori.

Spre deosebire de Las Vegas - stranie kitsch-ului și agitației, Valea Morții, este cu un pământ crăpat și dune de nisip, pare cu adevărat ca de pe altă planetă.

Este imposibil să-ți imaginezi SUA fără orașul New York - ultra-modern, super-rapid, simbolizând succesul. Fără Chicago cel de afaceri și Hawaii cel ospitalier, marele Grand Canyon și Niagara cea clocotitoare. Pentru a face cunoștință cu orașele americane, puteți cheltui jumătate din viața dvs. fără a descoperi toate secretele unei țări uriașe până la urmă.

Cum de ajuns

Avia.md selectează ofertele pentru bilete de avion către SUA printre multiple companii aeriene situate în întreaga lume. Vânzarea directă a biletelor nu este efectuată de noi, însă anume pe pagina noastră web găsiți prețuri cele mai ieftine, promoții și oferte speciale.

Cu noi vei uita de taxe și marje. Pe pagina web Avia.md sunt adunate la un loc numai cele mai ieftine bilete spre SUA.

Bilete ieftine

În funcție de sezon, orașul de plecare, compania aeriană și promoții - costul biletului către SUA poate varia.

Statele Unite ale Americii


Tara: Statele Unite ale Americii


Codul tarii: USAlabama


Alaska
Arizona
Arkansas
California
Carolina de Nord


Carolina de Sud


Colorado


Connecticut


Dakota de Nord


Dakota de Sud


Districtul Columbiei


Florida


Georgia
Hawaii


Idaho
Illinois
Indiana


insula Rhode


Iowa


Kansas


Kentucky


Louisiana


Maine


Maryland
Massachusetts


Michigan
Minnesota


Mississippi


Missouri


Montana


Nebraska


Nevada


New Hampshire


New Jersey


New Mexico
New York
Ohio


Oklahoma


Oregon


Pennsylvania


Tennessee
Texas
Utah


Vermont


Virginia


Virginia de Vest
Washington
Wisconsin


Wyoming