spre România

Bilete de avion Moldova - România (RO). Rezerva online

Bilete de avion catre Romania din Moldova | Zboruri low cost

Informații generale

România este un loc bun pentru călătorii în orice moment al anului. Adică în timpul anului, vă puteți relaxa cu stil și puteți obține o nouă experiență. De exemplu, vacanța de iarnă în România - este în primul rând cunoscută în toată Europa pentru stațiunile de schi.

In plus, nivelul de deservire aici poate fi comparat cu cel Elvețian, iar prețurile sunt mult mai modeste. Primul lucru pe care îl simt turiștii aici este un aer neobișnuit de curat. Locația masivului montan nu permite vânturilor prea puternice să ajungă aici, astfel încât, indiferent de sezon, vremea va părea mereu liniștită. "România și schiurile" am putea spune că sunt aproape sinonime. În Carpați, sezonul de vacanță se deschide în decembrie și se termină în luna martie. Și mai ales aici iubesc să vină începătorii ce practică schi, căci pantele au o coborâre lină, ceea ce este perfect pentru a începe să vă învățați să schiați.

Ve puteți vizita și cu ce vă puteți ocupa în România?

Desigur aici există multe de făcut și de văzut în lunile mai calde. Odihna la mare în România este mereu în cerere, cum ar fi de către cuplurile căsătorite cât și de oameni singuri. Bine-cunoscută este statiunea Neptun-Olimp, cu paduri de pin, Costinesti este popular mai mult în rândul tinerilor, deoarece oferă o mulțime de divertisment, Saturn, Venus, Jupiter, băile termale și multe altele. Hoteluri adesea sunt situate chiar lângă mare, concepute pentru fiecare gust și buget. Servicii de îngrijire a copiilor de către bone sunt destul de des întâlnite și la un preț accesibil.

Emoții de neuitat veți obține și prin vizitarea peșterilor din România, de exemplu, pestera celebră a Ursilor, descoperit întâmplător în 1975. Mai pe scurt, ca să aflați mai mult despre astfel de locuri trebuie pur și simplu să faceți o vizită aici. Pentru turiștii din țările ce nu fac parte din UE este necesară viza care este asigurată în ambasada țării, în prezența fotografii, pașaportului, formularul completat cu o cerere, o invitație (sau un voucher turistic), certificate de încadrare în muncă, polită de sănătate și biletele de întoarcere. Mai multe informații pot fi obținute de la ambasadă sau de la operatorii de turism.

Și, desigur, nu veți putyea trece cu indiferență pe lângă una dintre cele mai renumite atractii ale tarii - castelul lui Dracula din Transilvania, care a devenit aproape un brand. Această structură gotică din Munții Carpați pe marginea prăpastiei, este la fel precum a descris autorul Bram Stoker în romanul său "Dracula". Prin urmare, expresia "Carpații României" este cunoscută tuturor. Anue aici a trăit cândva voevodul Vlad a IV, ce semăna teroare în conaționalii săi prin obiceiurile sale sângeroase. Căci pe cei osândiți, acesta mereu îi așeza pe țeapă. Până în prezent, drumul spre castelul său este numit”Calea Țepelor Ascuțite" . Astfel, călătoria în România va lăsao impresie într-adevăr puternică. Nu mai puțin puternic decât înșiși Munții Carpați, care ocupă 1/3 din țară. Acesta nu reprezintă doar pârtii de schi excelente, dar, de asemenea, un peisaj incredibil de frumos, datorită căreia România în sezonul de vară și de iarnă reprezintă un interes mare pentru turisti. După dimensiune Carpații sunt pe al doilea loc după munții Alpi. Pe scurt, acesta este unul dintre cele mai bune locuri pentru a avea o adevărată aventură.

Printre diversele aviacompanii răspândite în întreaga lume, Avia.md oferă servicii de selectare a biletelor spre România. Vânzarea directă de bilete nu este produsă de către noi, ci se efectuează pe site-ul nostru unde puteti gasi cele mai mici prețuri, promoții și oferte speciale. Cu noi vei uita despre taxele si tarifele suplimentare - pe Avia.md sunt colectate numai cele mai ieftine bilete de avion spre România.

Bilete de avion ieftine către România

În funcție de sezon, orașul de plecare, compania aeriană și valoarea activă a acțiunilor, prețurile biletelor spre România pot varia.