spre Argentina

Bilete de avion Moldova - Argentina (AR). Rezerva online

Bilete de avion Moldova - Argentina (AR). Rezerva online

INFORMAȚII GENERALE

Țara tangoului și a pasiunii, a bucatelor și vinurilor excelente - Argentina reprezintă lumea în America Latină, cultura și obiceiurile, starea de spirit și o atmosferă de nedescris. Cea mai mare țară de pe continent care bucură oaspeții săi cu o varietate de peisaje naturale - de la frumoasele plaje albe până la ghețarii severi. Stepa din Patagonia, furioasele cascade, vulcanii acoperiți cu zăpadă, lacuri azurii, malul oceanului, orașe fermecătoare și o experiență culturală unică - toate acestea fac Argentina una dintre cele mai populare destinații turistice din lume. Argentina ocupă partea de sud-est a continentului Americii de Sud, partea de est a insulei Tierra del Fuego și insulele Staten din apropiere și altele (este al 8-lea teritoriu cel mai mare din lume). Este în vecinătate la vest cu Chile, la nord cu Bolivia și Paraguay, în partea de nord-est - cu Brazilia și Uruguay. La est - scăldată de Oceanul Atlantic. De-a lungul graniței de vest a Argentinei se extind Anzii - cel mai mare lanț muntos din emisfera vestică.

ATRACȚIILE TURISTICE ÎN ARGENTINA

  • În partea de sud a Argentinei este situată una dintre cele mai renumite atracțiile ale sale - Patagonia. O treime din terenurile țării se află în Patagonia. Datorită acestui fapt tot teritoriul câmpiei este împărțit între ferme de ovine. Fermele sunt întreținute de către descendenții ai primilor coloniști din această zonă, care în prezent este o atracție turistică în Argentina.
  • Orașul El Calafate, care se află aici, este punctul de plecare spre ghețarii albaștri Perito Moreno. Lacurile Lago-Argentino și Viedma, de asemenea, se consideră atracții naturale din Argentina, care merită de văzut în timp ce sunteți în Patagonia. Aici se află și parcul național Pasito-Francisco-Moreno, precum și peninsula Valdes, legată de continent printr-un istm.
  • În cartierul Monserrat din capitala Buenos Aires se află o clădire Palacio Barolo, care reprezintă un fel de reflectare a vieții de apoi în imaginea lui Dainte Alighieri, care a fost descrisă în comedia sa divină. Barollo este format din 22 de etaje, subsolul clădirii - este Iadul, de la primul etaj până la al paisprezecelea - Purgatoriu, și între etajele 15 și 22 se află Paradisul. Numărul de melodii din divina comedie este de o sută, iar palatul în înălțime se extinde pentru 100 de metri. Această idee a palatului se explică prin faptul că el a fost fascinat de lucrarea lui Dante, și însuși scriitorul era de părerea că cifra de 100 este simbol al perfecțiunii.
  • Pe teritoriul capitalei Argentinei se află o uimitoare regiune cu denumirea La Boca. Popularitatea sa o datorează străzilor și caselor colorate din cartier, care se află aici. De asemenea, la această popularitate au contribuit și muzicienii locali, care interpretează pe străzile din localitate celebrul tango argentinian.

BUCĂTĂRIA ARGENTINIANĂ

Bucătăria națională a Argentinei a fost formată sub influența culturilor naționale și a tradițiilor culinare locale care au fost aduse aici de coloniștii din Europa. În preparatele culinare argentiniene persistă urmele bucătăriei spaniole, italiene, africane, creole și bucătăriei indiene.

Carne de vită este cartea de vizită a țării, ceea ce nu este de mirare - Argentina este pe locul al doilea în lume pentru consumul de carne. Cele mai populare feluri de mâncare din țară sunt bucate-asorti, pregătite la grătar din diferite tipuri de carne.

Extrem de populare în Argentina sunt pateurile coapte sau prăjite (empanadas), cu diverse umpluturi de carne tocată, șuncă, brânză, cartofi, și altele. Pateurile, la un preț accesibil și delicioase, au devenit un fel de mâncare națională adevărată din Argentina. Doar le mănâncă argentinieni cu vin, și nu cu ceai, așa cum se obișnuiește în țara noastră.

In Patagonia principala mâncare este cea din carne de miel care este prăjită la rotisor (cordero al palo).

Dar, nu numai cu carne se hrănesc argentinieni. Țara este, de asemenea, renumită prin pește și fructe de mare. Sunt destul de populare stridiile, creveții, calamarii, păstrăvul afumat și anghila. Călătorind prin vastele întinderi ale Patagoniei, neapărat gustați delicioșii crabi (centolla), prin care s-au făcut renumite aceste locuri.

Avia.md selectează ofertele pentru bilete de avion spre Argentina printre multiple companii aeriene situate în întreaga lume. Vânzarea directă de bilete nu este efectuată de noi, însă anume pe pagina noastră web găsiți prețuri cele mai ieftine, promoții și oferte speciale.

Cu noi vei uita de taxe și marje - pe Avia.md sunt adunate la un loc numai cele mai ieftine bilete spre Argentina.

Bilete ieftine

În funcție de sezon, orașul de plecare, compania aeriană și promoții - costul biletului spre Argentina poate varia.

Argentina


Tara: Argentina


Codul tarii: AR