spre Vietnam

Bilete de avion Moldova - Vietnam (VN). Rezerva online

Cumpara bilet de avion catre Vietnam. Pretul biletelor de avion

Informații generale

Vietnam - o țară cu o natură uimitoare, unde stâncile cresc direct din ocean, iar numărul insulelor tropicale se numără în zeci. Întinzându-se de-a lungul mării pe o fâșie lungă și îngustă (mai mult de 3000 km), Vietnamul a cuprins cele mai bune plaje din această regiune. Unele dintre ele, de exemplu, Phan Thiet, este renumită pentru valuri generoase și peisaje neobișnuite. Altele, cum ar fi Nha Trang, sunt stațiuni clasice pentru familii cu o infrastructură bine dezvoltată și cu servicii de un nivel superior. Dar mai există încă, și muntoasa regiune Da Nang, insula tropicala Phu Quoc și aglomerata metropolă Ho Chi Minh - o alegere imensă pentru cei care sunt îndrăgostiți de exotica de sud-est.

Orașele principale și stațiunile

Vietnamul de Nord

Hanoi - capitala oficială a Vietnamului, bogată în o atmosferă de sud est și numeroase atracții turistice. Printre acestea se numără pagode, palate, temple, teatre, parcuri, canale, piețe, multe dintre ele fiind încă din primele secole ale erei noastre. Cel mai remarcabil este Cartierul Vechi, unde se află complexul de monumente An-Zyong-Vyong. Din Hanoi este foarte ușor să ajungeți în Golful Halong.

Golful Halong - "locul unde dragonul coboară în mare", de fapt, este cea mai renumită atracție turistică a țării. Acest arhipelag este format din câteva mii de insule stâncoase care se ridică direct din mare și se află sub protecția UNESCO. Turiștii vin aici pentru a face o scurtă plimbare cu barca tradițională, însă nimic nu-i împiedică să se rețină mai mult. Pe insula Katba - cea mai mare din arhipelag - se află un parc național și un complex turistic. Iar pe insula Tuan Chau, care este unită cu continentul prin un pod de o lungime de un kilometru, le place să se odihnească elita vietnameză.

Vietnamul de Sud

Ho Chi Minh - capitala spirituală, culturală și financiară a Vietnamului. O metropolă gălăgioasă, unde mișcarea nu se oprește nici măcar pentru o clipă. Ce se merită de văzut aici: numeroase parcuri și piețe, catedrala colonială Notre Dame, Palatul Reuniunii.

O sută de kilometri de la orașul Ho Chi Minh se află stațiunea Vung Tau. Totul în acest oraș amintește de timpurile când Vietnamul era o colonie franceză - zeci de biserici catolice, străzi pavate în maniera europeană, statornicia localnicilor.

Deplasându-ne de-a lungul coastei spre nord, găsim Phan Thiet. El s-a ridicat pe locul unui sat de pescari și face parte dintre cele trei mari stațiuni din Vietnam. Cu toate acestea, aici încă s-a păstrat șarmul provincial și ritmul lent al occidentului. Dune de nisip de culoare roz neobișnuite, lacuri, canioane, palmieri amestecate cu pini - toate acestea se adaptează contemplației. În Phan Thiet, și în special în satul Mui Ne, sunt create condiții extraordinare pentru caiting și windsurfing.

Bilete ieftine

Pe AVIA.MD puteți găsiți toate informațiile necesare despre toate biletele electronice. În funcție de sezon, orașul de plecare, compania aeriană și promoții active - costul biletului spre Vietnam poate varia. Nu uita, puteți rezerva bilete de avion on-line.