spre Germania

Bilete de avion Moldova - Germania (DE). Rezerva online

Bilete de avion către Germania

Informații generale

Germania este o țară foarte interesantă, cu o lungă istorie și cultură bogată. In plus, peisajele magnifice ale Germaniei și nu lasă pe nimeni indiferent: lacuri, munți, râuri - în această țară este tot ceea ce va placea iubitorilor de a călători.

În ceea ce privește tema urbană, Germania este cunoscută pentru magazinele sale. Fanii de cumpărături vor fi interesant să meargă prin ele și să găsească lucruri frumoase și calitative. În plus față de cumpărături, vă puteți relaxa cultural: teatre, muzee și palate, care în această țară sunt vaste.

Vizitând Germania, ar trebui să încercați cu siguranță bucătăria locală, feluri de mâncare principale din care fac parte cârnați bavarezi, varza acră delicioasă și, desigur, berea. În general, germanilor le place să gătească carne, mai ales carnea de porc. Germanii au un număr foarte mare de preparate din carne de porc: cârnați, hot dog, crenvuști, coaste, burgeri, cotlete, șuncă, ciolane și multe altele.

Ce puteți vizita și cu ce vă puteți ocupa n Germania?

Una dintre cele mai renumite festivaluri ale lumii germane este Oktoberfest, care are loc toamna. Oktoberfest are o istorie lungă, din moment ce festivalul are peste 200 de ani. Oktoberfest este o celebrare de bere, produse alimentare delicioase, dans și distracție. În fiecare an, milioane de oameni vin la Munchen pentru festival. De regulă, festivalul durează o săptămână. La festival, nu numai că puteți mânca și bea, dar, de asemenea puteți face plimbari si vizita magazinul de suveniruri. Chiar și pentru copii există o mulțime de distracții și dulciuri.

Pentru iubitorii de masini germane a fost construit Muzeul BMW Germania. Muzeul este situat în apropiere de München. Muzeul prezintă automobile BMW ce au mai mult de 90 de ani, iar muzeul nu are doar mașini de sport ci și motociclete, motoare diferite (chiar și cu elice).

Cei interesați de artă ar trebui să viziteze cea mai renumită galerie din Germania "Alte Pinakothek". Muzeul prezintă opera unor artiști din întreaga lume, cum ar fi Da Vinci, Boucher, El Greco si multe altele.

Arhitectura în Germania continuă să încânte ochii rezidenților și vizitatorilor săi timp de multe secole.

Unul dintre reprezentanții strălucitori este Catedrala din Köln, care a fost construită în stil gotic și este situată în Cologne. Ea are o istorie bogată, construcția sa a început în secolul al 13-lea. Catedrala e admirată pentru dimensiunea și frumusețea ei.

La fel de încântător este unul dintre cele mai renumite castele din țară - castelul Neuschwanstein. Nu mulți oameni știu că acest castel a inspirat Disney pentru a crea parcul său tematic cunoscut în întreaga lume.

Gradina Zoologica din Berlin - cea mai mare grădină zoologică din țară, care a fost deschisă în 1844. Iubitorii de animale pot să viziteze grădina zoologică și să urmăească cele 13 000 de specii de animale reprezentate în ea. În grădina zoologică, există multe animale rare.

Lacul Constance este cel mai mare din țară ș prin frumusețea sa va rămâne în sufletul oricărui om. Lacul si coasta sa sunt foarte pitoresti: amplasate pe malul unor sate mici, păduri și plantații. Un loc minunat pentru iubitorii de natură.

Striezelmarkt este o imensă și interesantă Piață de Crăciun, care se desfășoară de la începutul lunii noiembrie. În această piață puteți cumpăra un număr foarte mare de cadouri pentru Crăciun, puteți bea vin fiert fierbinte și să mănânce prăjituri delicioase și pur și simplu să vă distrați.

Germania - aceasta este o țară foarte colorată și primitoare, care este întotdeauna bucurosă oaspeților săi. Vizitând Germania vă veți întâlni cu o masă foarte copioasă, după care veți putea face o plimbare bucurându-vă de natură și să vă distrați. Germania ar trebui vizitată de fiecare. Iar dacă planurile dumneavoastră chiar includ vizitarea Germaniei, atunci ați ajuns la pagina potrivită.

Printre diversele aviacompanii răspândite în întreaga lume, Avia.md oferă servicii de selectare a biletelor spre Germania. Vânzarea directă de bilete nu este produsă de către noi, ci se efectuează pe site-ul nostru unde puteti gasi cele mai mici prețuri, promoții și oferte speciale. Cu noi vei uita despre taxele si tarifele suplimentare - pe Avia.md sunt colectate numai cele mai ieftine bilete de avion spre Germania.

Bilete de avion ieftine către Germania

În funcție de sezon, orașul de plecare, compania aeriană și valoarea activă a acțiunilor, prețurile biletelor spre Germania pot varia.

Germania


Tara: Germania


Codul tarii: DE