spre Ungaria

Bilete de avion Moldova - Ungaria (HU). Rezerva online

Bilete de avion din Chisinau spre Ungaria - compara preturi

Ungaria - o țară din Europa Centrală. Capitala - Budapesta

Ungaria - este Europa în cele mai bune aspecte și în același timp un vis al călătorului, care nu se teme de a opri din cale. Orașele sale nu cedează în eleganță și solemnitate unei capitale recunoscute prin arhitectură, și nu au o mulțime de turiști curioși și nu sperie cu prețuri exorbitante în hoteluri, restaurante și magazine. Mare nu există, însă lacuri: lacul Hévíz cu apă termală și pitorescul Balaton cu zeci de stațiuni moderne. Și încă - măreața Dunărea, care traversează țara de la nord la sud și oferă vederi incredibile de fotogenice.

Ce de văzut

Budapesta - capitala, la prima vedere este uimitoare pentru frumusețea sa rafinată. Carte de vizită a orașului antic - clădirea Parlamentului ungar, care a încorporat trăsăturile neo-gotice și stilului francez Boz art. Pentru unii va aminti arhitectura din Londra, alții își vor aduce aminte de un palazzo venețian de lux. În timpul zilei aici vă puteți plimba pe holurile și coridoarele în timpul unui tur cu ghid, iar seara - admirați iluminările spectaculoase. Gellert - cea mai impresionantă dintre băile din Budapesta, care este nu mai puțin populară. Acest tablou este completat de fortificații antice din Buda, cartierele din epoca baroc, palate și temple cu cupole de bronz - martori a multor evenimente și timpuri, care s-au unit într-un portret al unuia dintre cele mai frumoase capitale europene.

Panorama din partea centrală a Budapestei, cu vedere la Dunăre este inclusă în Lista Patrimoniului Mondial UNESCO a planetei.

Pitoreasca Insula Margareta, o rezervație naturală, cu un parc-dendrariu care este amplasat în mijlocul Dunării, în inima capitalei între Podul Margaret și Arpad.

Debrecen - al doilea oraș după Budapesta, în termeni de populație. Aici vin pentru plimbări în parcul „Nadorde“, pentru a restabili sănătatea la izvoarele termale, pentru a afla despre istoria regiunii la Muzeului Déry. Merită o vizită, și orașul antic din Pécs, unde la fel ca și în capitală s-au amestecat epoca și cultura. Biserica Belvarosh, mausoleul Idris Baba și Bastionul Barbican - urme ale Evului Mediu otoman, catedrala Sf. Petru și Pavel - un exemplu clar al clasicismului.

Mândria orașului Eger - arhitectura originală, izvoare termale și vinuri fine. Înviat după secole de ocupație turcă, orașul a înflorit în epoca barocă și a păstrat splendoarea până în ziua de azi. Principala atracție turistică - castel monumental cu vederi spectaculoase ale orașului, bazilica neoclasică este nu mai puțin impresionantă cât și fermecătorul Shashvar. Inspirați de frumusețea orașului Eger, vă puteți porni într-o excursie la castel, care sunt în țară mai mult de 3.500 la număr.

Hoteluri moderne, cu o listă impresionantă de wellness și spa, sunt construite pe insula Margareta a capitalei, în orășelul Szeged, la lacul Heviz și Balaton - acolo unde însăși natura contribuie la pace și vindecare.

Cum de ajuns

Avia.md selectează ofertele pentru bilete de avion spre Ungaria printre multiple companii aeriene situate în întreaga lume. Vânzarea directă de bilete nu este efectuată de noi, însă anume pe pagina noastră web găsiți prețuri cele mai ieftine, promoții și oferte speciale.

Cu noi vei uita de taxe și marje. Pe pagina web Avia.md sunt adunate la un loc numai cele mai ieftine bilete spre Ungaria.

Bilete ieftine

În funcție de sezon, orașul de plecare, compania aeriană și promoții - costul biletului spre Ungaria poate varia.