spre Indonezia

Bilete de avion Moldova - Indonezia (ID). Rezerva online

Bilete de avion ieftine din Chisinau catre Indonezia- online

Republica Indonezia - o țară din Asia de Sud-Est. Neuitata Indonezie - chintesența exoticii: natura Bali și plajele cu nisip negru din insula Sumatra, palatele și batic Java, pădurile tropicale din Kalimantan.

Ce este de văzut

Capitala - Jakarta. Principalele stațiuni-insule: Bali, Kalimantan, Sumatra, Lombok, Sulawesi, Java, Bintan, Batam.

Indonezia este interesantă prin multe atracții turistice culturale și istorice, precum și diverse și foarte „dens populate“ parcuri naționale.

Sumatra - a cincea cea mai mare insulă din lume, cu sute de kilometri de plaje de nisip de culoare închisă, zeci de lacuri pure de munte și ruinele complexelor bisericilor antice. Obiectivele turistice celebre: lacul vulcanic Toba, mormintele regale și palatul de pe insula Samosir, Palatul Istana, moscheea Mesjid Raya și Muzeul Militar „Bukit Barisan“ în Medan. În partea de nord a Sumatrei este cea mai mare rezervație naturală „Gunung Leuser“ din țară, acolo locuiesc specii rare de rinocer Sumatran, tigri, tauri sălbatici și urangutani.

În jurul vulcanilor Gunung Sinabung și Gunung Sibayak s-au răspândit cele mai bune zone de trecking a insulei. De asemenea, trebuie de vizitat centrul de reabilitare a urangutanilor din Bohoroke, canalele pitorești din Palembang, văile verzi muntoase din Kerinci și Danau Ranau, și faimosul vulcan Krakatau în strâmtoarea Sunda.

Kalimantan (Borneo) - a treia cea mai mare insulă de pe planetă. Aceasta nu este doar un loc de reședință al tribului dayak, renumiții „vânători de capete“, dar, de asemenea, un minunat loc „rezervație a timpului“: natura, precum și modul de viață de aici s-au păstrat exact la fel ca și sute de ani în urmă. Odihnindu-vă în Kalimantan, merita de vizitat satul Melaka cu o grădină de orhidee, „Orașul de pe râu“ Pontianak, a merge pe rutele fluviale din districtul Muar, Muntai si Long Iram.

Principala atracție a insulei Komodo este un tip neobișnuit de șopârle-monitor care arata ca o încrucișare între un crocodil cu un dragon. Ele pot fi întâlnite în parcul național, situat pe insulă.

Și, de asemenea: vânătoarea de balene și lacul „Tricolorul“ Keli Mato pe insula Flores, cursa pe tauri pe insula Madura, luptă călăreților pe insula Sumba, sărituri peste coloana de piatră de doi metri înălțime pe Nias, rezervațiile naturale cu șopârle (cele mai mari reptile ale planetei) pe insule Komodo si Rinca.

Procesul de plecare spre o altă lume după versiunea indoneziană de naționalitate Toraja - este un proces foarte aglomerat, zgomotos și un eveniment extraordinar: 12 zile de petreceri cu mâncăruri și băuturi, dansuri, cântece, glume, râsete și distracții. Motivele pentru acest lucru sunt foarte bune: la Toraja iadul nu există în principiu, și toate sufletele după moarte merg direct către cer - fericiți aleargă în nori, gustă tot felul de mâncăruri și încearcă tot felul de distracții. Și dacă este așa, atunci a te teme de acest proces natural este complet inutil - prin urmare, ce privește înmormântarea în stil toraja, ea cu ușurință întrece distracțiile scumpe a carnavalurilor din lume. Apropo, atâta timp cât familia decedatului nu va economisi bani pentru acest proces magic din urmă, decedatul în liniște își duce viața sub același acoperiș cu rudele - însă, îmbălsămat. Și nici un stres, vise rele și depresie, nimeni nu are.

Ei bine, ce alte argumente sunt necesare în favoarea unei vizitei în această țară care este prietenoasă, primitoare și atrăgătoare?

Cum de ajuns

Avia.md selectează ofertele pentru bilete spre Indonezia printre multiple companii aeriene situate în întreaga lume. Vânzarea directă de bilete nu este efectuată de noi, însă anume pe pagina noastră web găsiți prețuri cele mai ieftine, promoții și oferte speciale.

Cu noi vei uita de taxe și marje. Pe Avia.md sunt adunate la un loc numai cele mai ieftine bilete spre Indonezia.

Bilete ieftine

În funcție de sezon, orașul de plecare, compania aeriană și promoții costul biletului spre Indonezia poate varia.

Indonezia


Tara: Indonezia


Codul tarii: ID