spre Georgia

Bilete de avion Moldova - Georgia (GE). Rezerva online

Bilete de avion din Chisinau catre Georgia

Georgia — stat situat în partea de vest a Caucazului pe coasta de est a Mării Negre.

Poveștile despre faptul că, a găsi o locuință pentru călători în Georgia este “greu” de mult timp și-au pierdut actualitatea. Țara de mult timp a fost renumită prin ospitalitatea sa, foarte activ își dezvoltă industria turismului, în orașe și sate mereu apar noi oportunități pentru cazări comode.

Iată câteva orașe mari: “izvorul cald”- Tbilisi cu catedralele sale, teatre, băile de sulf, străzile confortabile și restaurantele cu șașlik, vechiul Kutaisi - capitala regatului Colchidei, Batumi - un coctail de sud din clădiri istorice și o stațiune modernă de pe litoral, precum și mai modeste, dar încă mai interesante Gori, Zugdidi, Poti și Rustavi. Și toate orășelele și satele, care au conservat o bucată de istorie în ele și sunt înconjurate de peisaje uimitoare, sunt nenumărate, și vreai să mergi peste tot.

Și încă Georgia - este de aproximativ 2 mii de surse de vindecare a apelor minerale și termale, noroi, nisipuri negre magice care pot salva oamenii dintr-o varietate de boli, aer proaspăt de munte, pădure și aer de mare.

Stațiunea cu renume mondial Borjomi, restabilirea fostei glorii Tskhaltubo, Ahtala, Shovi, Sairme și alte stațiuni balneare și alpine ale țării vor ajuta la vindecarea diferitelor boli și de a restabili sistemul imunitar al călătorului.

Ce este de văzut

Obiectivele turistice ale Georgiei - sunt o mulțime de temple antice, biserici și castele, peșteri și orașe în stâncă, palatele regilor și satele georgiene originale din Svaneti de Sus, parcuri naționale și mănăstiri.

Printre castelele georgiene și cetăți, în primul rînd, remarcăm magnificul Hartsvisi (sec. XII), orașul fortificat Sighnaghi, aflându-se deasupra unei văi pitorești din Alazan, vedem cetatea Gonio, mănăstirea Gelati, primele mențiuni ale căreia sunt găsite în letopisețele romane, turnurile de pază Mestia, Tmogvi - cetate în miniatura, agățându-se de o stanca aproape vertical, edificii de apărare în localitatea Dmanisi, fortificarea satelor Shatili și Mutso, în apropiere de granița cu Rusia.

Renumitele obiective turistice georgiene din peșteră - mănăstirea din stâncă Vardzia, bazele căreia au fost puse de către Regina Tamara în secolul XII pentru a se apăra împotriva atacurilor mongole. Până în prezent, aici, funcționează unele părți ale sistemului de irigare vechi. Mănăstirea David Gareja a fost construită în secolul al VI-lea, a fost extinsă în mod repetat în secolele IX și XII, aici puteți vedea fresce unice.

Un întreg oraș în peșteră Uplistsikhe - una dintre cele mai vechi așezări umane pe teritoriul Georgiei. Aici au fost păstrate urmele edificiilor religioase și laice, construite pe parcursul a mai multor milenii. Iubitorii de speleologie și de tot misteriosul pot fi atrași de peșterele naturale Sataplia și Tskaltubo, care se extind pe zeci de kilometri și se intercalează cu rîuri, lacuri și grote subterane.

Cum de ajuns

Avia.md selectează ofertele pentru bilete spre Georgia printre multiple companii aeriene situate în întreaga lume. Vânzarea directă de bilete nu este efectuată de noi, însă anume pe pagina noastră web găsiți prețuri cele mai ieftine, promoții și oferte speciale.

Cu noi vei uita de taxe și marje. Pe Avia.md sunt adunate la un loc numai cele mai ieftine bilete spre Georgia.

Bilete ieftine

În funcție de sezon, orașul de plecare, compania aeriană și promoții costul biletului spre Georgia poate varia.