spre Belgia

Bilete de avion Moldova - Belgia (BE). Rezerva online

Bilete de avion spre Belgia din Chisinau - Rezervari online

Belgia este situată în Europa de Vest, pe coasta de est a Mării Nordului. Se află în vecinătate cu Țările de Jos, Germania, Luxemburg și Franța și este scăldată de Marea de Nord.

Primul om care a apărut în Belgia a fost cu 400 mii de ani în urmă. Din acel moment până în mileniul I î. Hr. țara a fost locuită de popoare necunoscute dispărute.

Unde de cazat

Belgia este un centru important politic din Europa, anume de aceea aici sunt situate cele mai multe hoteluri în raza orașului și care au tot necesarul pentru întâlniri de afaceri, seminare, conferințe. Nivelul de gradație a serviciilor în hoteluri este standard - de la cinci stele și mai jos. Costul de cazare depinde direct de serviciul furnizat, astfel încât putem spune că prețurile sunt destul de adecvate, deși un pic mărite decât în alte țări europene.

Printre turiști de o popularitate enormă se bucură vacanța în un castel - castele vechi, echipate cu necesarul pentru hoteluri și cu servicii contemporane.

Situat într-una din aceste camere, vă veți simți ca un aristocrat adevărat, profitând de toate privilegiile acestui statut.

Mai economic, însă nu mai puțin de pitoresc va fi cazarea în hoteluri particulare. Costul cazării este destul de democrat.

Să nu uităm și de hostel-uri. Ele sunt răspândite în întreaga țară și oferă o odihnă confortabilă la prețuri minime.

Ce de văzut

Belgia - o minunată țară europeană cu o bogată istorie, rădăcinile căreia vin din trecut, cu tradiții seculare și o bucătărie belgiană excelentă.

Belgia - este arhitectura, pictura, literatura, restaurantele excelente și evident renumita ciocolată belgiană și berea (peste 500 mărci). Clădirile arhitecturale frumoase și muzee interesante ilustrează perfect istoria acestei țări.

Capitala Belgiei, Bruxelles, este interesantă prin arhitectura sa, unde atât de adecvat se combină capodoperele medievale cu uimitoarele clădiri din stilul modern.

Inima Bruxelles este considerată piața centrală Grand Place (Grote Markt) - una dintre cele mai frumoasele piețe din lume, înconjurată de capodopere arhitecturale. Principalele atracții turistice ale acestei piețe sunt clădirea Primăriei - o capodoperă a arhitecturii gotice, și “Casa Regelui” care adăpostește muzeul municipal. Nu departe de piața este faimoasa Fântâna Manneken Pis („Manneken Pis“). Unul dintre simbolurile principale ale orașului este Atomium - un model imens al unei molecule de fier, a cărui înălțime este de 102 m și greutatea de 2400 tone, format din sfere și acoperită cu o căptușeală din oțel.

Antwerpen - al doilea cel mai mare oraș din Belgia, unul dintre cele mai mari porturi din lume. Antwerpen atrage prin frumusețea sa arhitecturală, obiective istorice, muzee interesante, numeroase magazine și restaurante. Principalele atracții turistice sunt situate în centrul istoric al orașului. Cele mai faimoase locuri din Antwerpen care merită de a vizită sunt Catedrala Maicii Domnului, Primăria, Muzeul de diamante, Casa-muzeu Rubens, stația de cale ferată, Muzeul Regal de Arte Plastice, castelul Het Steen și Grădina Zoologică din Antwerpen.

Bruges, un oraș medieval - unul dintre cele mai frumoase și pitorești orașe din Europa, care este adesea numit Veneția de Nord și „capitala de ciocolată“ din Belgia. Bijuteria orașului Bruges este Biserica Maicii Domnului - una dintre cele mai impresionante biserici gotice din Belgia, construită în secolele XIV - XV. Merită văzut Bazilica Sfântului Sânge, catedrala Sf. Salvator, turnul Belfort, Muzeul de Ciocolata, Piața, Muzeul Groeninge, Béguinage, Catedrala Hristos Mântuitorul și multe altele.

În orașul Gent este de evidențiat pentru vizite Muzeul orașului Gent, Muzeul de Artă Contemporană, castelul lui Earl (Gravensteen), Biserica Sf. Nicolae, Catedrala Sf. Bavo, Primaria, Biserica Sf. Mihail și Muzeul Arheologic.

Cum de ajuns

Avia.md selectează ofertele pentru bilete spre Belgia printre multiple companii aeriene situate în întreaga lume. Vânzarea directă de bilete nu este efectuată de noi, însă anume pe pagina noastră web găsiți prețuri cele mai ieftine, promoții și oferte speciale.

Cu noi vei uita de taxe și marje. Pe avia.md sunt adunate la un loc numai cele mai ieftine bilete spre Belgia.

Bilete ieftine

În funcție de sezon, orașul de plecare, compania aeriană și promoții costul biletului spre Belgia poate varia.