spre Marea Britanie

Bilete de avion Moldova - Marea Britanie (GB). Rezerva online

Pret bilete de avion catre Anglia cumpara online Moldova

Informații generale

Despre Marea Britanie, putem spune că este alcătuită din patru elemente, dintre care fiecare are ceva unic și nemaiîntâlnit. Marea Britanie atrage vizitatori cu o mulțime de puncte turistice și, desigur cu familia regală. Natura Scoției, munțiii și lacurile, prin frumusețea lor vi se va tăia respirația și veți dori să o admirați ore întregi. În Țara Galilor se fac tururi ale mai multor castele medievale si catedrale gotice. Irlanda de Nord va aduce pace și confort în satele sale locale, precum și posibilitatea de a gusta faimoasa băutură ”Ale”. Pe lângă cele enumerate mai înainte, plimbările de neuitat, seara prin Londra care este cunoscut ca și Încețoșatul Albion, ce are una dintre cele mai bune de școli din lume, și puteți face cumpărături la cele mai prestigioase buticuri engleze. Anume astfel de diversități unice sunt ispititoare în vizitarea Marii Britanii.

Ce puteți vedea și cu ce vă puteți ocupa în Marea Britanie

În cazul în care călătoriți în unele țări și apare întrebarea: "ce se poate face acolo", în Marea Britanie această întrebare nici măcar nu va apărea!

Anume în această țară există un număr foarte mare de monumente, muzee și sate. Una din cele mai memorabile atracții istorice este orașul York și Stonehenge a cărui enigmă încă nu a fost ghicită. Pentru a înțelege mai bine tradiția britanică trebuie să mergeți la Oxford, Cambridge și Stratford-upon-Avon. Aceasta din urmă, de altfel, este acasa, bine cunoscutului Shakespeare. În Cotswolds veți putea vedea cultura originală a satelor englezești. Fanii de istorie și castele se vor simți nemaipomenit în Northumberland, aici s-au concentrat o mulțime de castele și câmpuri de luptă. Cei care vor să audă melodiile de la cimpoi pot viziona live celebrele kilts în carouri, le pot vedea în zona de Vale of Neath. În plus, această zonă este cunoscută ca țara cascadelor. Iubitorii de natură, sau pur și simplu de frumuseti uimitoare, nu vor trece pe alături de Lancashire, unde se află parcul național, precum și câteva lacuri pitorești. Deasemenea ecoturiștii vor fi foarte încântati de Insulele Scilly.

Înainte de a vorbi despre gastronomie trebuie de menționat întâi faptul că ar trebui să uitați de toate miturile despre prețurile de aici, căci o mare varietate de alimente pur și simplu trebuie să se știe de unde puteți gusta aceste delicii. Uneori se pare că mâncărurile britanice sunt prea des criticate. O atenție deosebită a primit terciul britanic, dintre care mulți sunt înclinați să spună că nu este deloc delicios. Dar britanicii au o viziune cu totul diferită, astfel la un terci simplu aceștia adaugă diferite ingrediente, cum ar fi nuci, scorțișoară, lapte, care în final se obține o adevărată capodoperă. Locuitorii din Încețoșatul Albion prefera pește, carne, boboase și o multime de legume. Si deasemenea nu trebuie de uitat de budinca engleza!

Rezumând, Regatul Unit este o țară pe care trebuie să o viziteze fiecare.

Dacă sunteți în căutarea unui loc pentru o vacanță perfectă, fără îndoială Regatul Unit ar fi cea mai bună alegere.

Printre diversele aviacompanii răspândite în întreaga lume, Avia.md oferă servicii de selectare a biletelor spre Marea Britanie.Vânzarea directă de bilete nu este produsă de către noi, ci se efectuează pe site-ul nostru unde puteti gasi cele mai mici prețuri, promoții și oferte speciale. Cu noi vei uita de taxele si tarifele suplimentare - pe Avia.md sunt colectate numai cele mai ieftine bilete de avion spre MareaBritanie.

Bilete de avion ieftine către Marea Britanie

În funcție de sezon, orașul de plecare, compania aeriană și valoarea activă a acțiunilor, prețurile biletelor spre MareaBritanie pot varia.

Marea Britanie


Tara: Marea Britanie


Codul tarii: GB