spre Israel

Bilete de avion Moldova - Israel (IL). Rezerva online

Bilete de avion din Chisinau catre Israel | Zboruri directe

Informații generale

Israelul este cea mai atractivă destinație pentru turiști din diferite țări, naționalități, vârste și clase sociale. În primul rând, este atractiv pentru pelerini care vin aici din toate colțurile pământului să se închine locurilor biblice. Dar turiștii care nu se identifică la fel, vor fi, de asemenea, interesați pentru a vizita aceste locuri și pentru a vedea tot ceea ce este conectat cu Isus Hristos și religia creștină.

Ce puteți vizita și cu ce vă puteți ocupa în Israel?

Primul dintre aceste locuri - orașul Betleem la Biserica Nașterii Domnului cu altarele situate acolo - ieslea unde s-a născut Isus. Plimbandu-va prin oras, se pot vedea mai multe mănăstiri și biserici de diferite confesiuni antice - ortodoxe, armeană, greacă și catolică, care atrag atenția asupra sa datorită formelor și decorurilor.

Următoarea etapă a călătoriei va fi frumosul oraș din piatră albă, Nazaret, asociat cu copilaria si adolescenta lui Hristos. Atracția principală este magnifica Biserică Buna Vestire, decorat cu numeroase mozaicuri ce sunt cadouri din întreaga lume.

Apoi, puteți vizita Casa Sfânta Familie, unde se simte viața ce țâșnește din izvorul Fecioarei Maria și apoi puteți vizita ruinele bisericilor antice.

Punctul final de călătorie va fi Ierusalim, numit și orașul a trei religii. Începutul acestei excursii e mai bine să o începeți de pe Muntele Măslinilor. De acolo se vede bine tot orasul - cupole albastre și aurite ale bisericilor, Turnurile înalte ale minaretelor, ziduri dărăpănate ale cetăților și acoperișuri multicolore din orașul vechi.

Printre cele mai mici case și ruine vom vedea structura falnică a Sfântului Mormânt, construit pe locul morții lui Hristos. Pentru întreaga lume creștină acesta este altarul principal și cel mai venerat loc posibil. Aici, fiecare pas este legat de o poveste biblică - Edicula unde Isus a fost îngropat, frumoasa Biserică a Învierii cu coroana de spini din capul lui Iisus pastrată în ea, ruinele antice ale Porții Judecății.

Cel mai popular printre turisti este drumul numit Via Dolorosa. Cândva pe această cale a făcut drumul trist spre Golgota, Isus Hristos ce a fost condamnat la crucificare. Unul dintre cele mai aglomerate locuri ce sunt vizitate în Ierusalim este faimosul Zid al Plângerii. In fiecare zi, mii de oameni vin aici să spună necazurile și aspirațiile lor lui Dumnezeu și să-l întrebe despre destinul personal.

Călătoria spre Țara Sfântă va fi un moment important în viața fiecărei persoane care a reușit să atingă locurile sfinte biblice, și să acumuleze o mulțime de cele mai diverse, și de neuitat, experiențe.

Printre diversele aviacompanii răspândite în întreaga lume, Avia.md oferă servicii de selectare a biletelor spre Israel. Vânzarea directă de bilete nu este produsă de către noi, ci se efectuează pe site-ul nostru unde puteti gasi cele mai mici prețuri, promoții și oferte speciale. Cu noi vei uita despre taxele si tarifele suplimentare - pe Avia.md sunt colectate numai cele mai ieftine bilete de avion spre Israel.

Bilete de avion ieftine către Israel

În funcție de sezon, orașul de plecare, compania aeriană și valoarea activă a acțiunilor, prețurile biletelor spre Israel pot varia.