spre Japonia

Bilete de avion Moldova - Japonia (JP). Rezerva online

Bilete de avion din Chisinau catre Japonia - Rezerva online

Japonia, țara Soarelui Răsare - este un izvor ale exoticilor rafinate. Super-modernul Tokyo și provincii pitorești, vârful Fuji înzăpezit și sakura în floare, plaje magnifice ale insulelor Okinawa și monumente antice Shinto - iată totul despre Japonia.

Pagodele antice și porțile spiritelor coexistă în Japonia cu zgârie-norii oglindă, pompoșii "cinci" - cu rekanami confortabile, renumite centre spa - cu băi naționale ofuro. Acest lucru este aproape un amestec fantastic dintre moștenirea Estului și realizările Occidentului - principalul cu ce sunt atrași turiștii în Japonia. Dar, în afară de atmosfera incredibilă, aici este de ce să te bucuri: mulți sunt interesați de arhitectura unică a Japoniei - celebrul "Pavilion de Aur" din Kyoto, Palatul Imperial, un număr mare de temple antice. Pentru copii, Japonia este reprezentată de cele mai bune parcuri de divertisment: Disneyland, Disney-si, Universal Studios și altele.

Ce să vezi

Simbolul țării - "Porțile sfinte" ("torii"), poarta de lemn a sanctuarului Itukushima de pe insula sacră Miyajima, care stă chiar în apă într-un golf mic, precum și faimosul Munte Fuji (Fuji-san, 3776 m) - unul dintre cei mai frumoși vulcani din lume. Un alt simbol al țării este podul Seto-Ohashi (anul 1988), întins peste Marea Interioară a Japoniei (Seto) de la Honshu până la Shikoku.

Intrând în arhipelagul Ryukyu, insula Okinawa este principala stațiune maritimă din Japonia.

Principalele sale resurse naturale sunt coralii de toate culorile, perlele negre rare, extrase doar aici.

În Sapporo, centrul administrativ al orașului Hokkaido, este deschis Centrul de Sporturi de Iarnă, unul dintre cele mai mari din Asia, aici există o grădină botanică cu o colecție unică de plante din diferite latitudini, numeroase muzee și un cartier de distracții din Susukino.

Atracțiile din Kamakura sunt templele Sugimoto-dera (anul 734), Kente-ji (anul 1253) cu cel mai vechi clopot din țară (anul 1255), Engaku-ji cu "camera de relicve sfinte" Syariden (anul 1282), templul Tsurugaoka Hachiman (anul 1063), și, de asemenea, "lacul de lotus" din Genji și Heike, cu podul "fericit" aruncat peste ele. Și, o statuie de bronz, de 13 metri înălțime, Daibutsu sau "Buddha Amida" (anul 1252) și "un izvor minunat" în peștera Zenaray-Benten.

În Osaka, reprezintă un interes în primul rând: castelul Osaka, oceanariumul, altarul Shinto Sumiesi, templul Buddhist Sitnnodzi și "Hollywood-ul japonez" - Universal Studio Osaka.

Distracția populară "cina cu geisha", obligatorie pentru turiștii din Japonia, de fapt, nu este chiar ceea ce se oferă unui călător obișnuit.

În primul rând, plăcerea femeilor în stil japonez presupune castitate victoriană de-a dreptul: mulți metri de înfășurări de kimono (doamne ferește, să vezi un fragment al unui corp de sex feminin - acest lucru va ofensa viziunea samuraiului!), pași mici imperceptibili și privirea îndreptată în podea.

În al doilea rând, este imposibil să te saturi cu mâncare după o zi bogată în excursii - felurile de mâncare japoneze sunt servite în stil vechi, și anume tot felul de gândaci prăjiți, viermi, iar la garnitură sunt serviți cu o iarbă delicată.

În al treilea rând, să înveți măiestria unei gheișe îți trebuie toată viața, iar pentru acest lucru responsabil ca reprezentarea țării turiștilor, se aleg cele mai experimentate, înțelepte și în vârstă persoane.

În al patrulea rând, cu siguranță trebuie să cunoască melodii tradiționale și a cânta pe versiunea locală a lautei. În general, ați înțeles deja: cina cu gheișa necesită o perseverență nordică și o iubire loială pentru Japonia.

Cum de ajuns

Avia.md selectează ofertele pentru bilete de avion către Japonia printre multiple companii aeriene situate în întreaga lume. Vânzarea directă de bilete nu este efectuată de noi, însă anume pe pagina noastră web găsiți prețuri cele mai ieftine, promoții și oferte speciale.

Cu noi vei uita de taxe și marje. Pe pagina web Avia.md sunt adunate la un loc numai cele mai ieftine bilete spre Japonia.

Bilete ieftine

În funcție de sezon, orașul de plecare, compania aeriană și promoții - costul biletului către Japonia poate varia.

Japonia


Tara: Japonia


Codul tarii: JP