Anularea rezervarii biletului de avion

I. ANULAREA REZERVĂRII.

1.1. Dacă aţi rezervat un bilet de avion dar nu l-aţi achitat în termenii stabiliți, atunci rezervarea biletului poate fi anulată prin două metode:

Metoda 1 : anularea biletului de avion în mod automat la expirarea termenului de rezervare

Metoda 2 : anularea biletului de avion în urma unei discuții telefonice cu managerii AVIA.MD la numărul (373 22) 890 890.

II. ANULAREA BILETULUI DE AVION ACHITAT

1.1. După ce ați anulat biletul de avion, rambursarea banilor se face în conformitate cu normele furnizorului de servicii - compania aerienă.

Informaţii privind condițiile de rambursare, dar și termenii de anulare este inclusă în forma de rezervare a biletului de avion pe site-ul AVIA.MD;

1.2. Anularea bilet de avion și restituirea banilor, prevede unele amenzi/rețineri (până la 100% din cost).

1.3. De menționat că biletele de avion low includ reguli de anulare mai stricte.

1.4. Pentru anularea biletului de avion e necesar de a lua legătura cu unul dintre managerii AVIA.MD la numărul (373 22) 890-890, aceștia vă vor informa despre termenii de restituire a banilor.

1.5. Mărimea amenzii în cazul restiturii banilor pentru biletul de avion achitat, variază pe măsură ce ne apropiem de data zborului.

III. RAMBURSAREA BANILOR PENTRU BILETUL DE AVION ANULAT

2.1. În cazul achitării cu cardul bancar, banii vor fi rambursaţi la fel pe contul cardului prin intermediul căruia a fost efectuată plata.

2.2. În cazul achitării prin alte metode de plată, banii vor fi rambursaţi doar în oficiul de vânzări «MS TRAVEL GROUP (B-dul. Negruzzi 5; ).

2023-03-02
logo