spre Letonia

Bilete de avion Moldova - Letonia (LV). Rezerva online

Rezerva bilete de avion ieftine din Moldova catre Letonia

Republica Letonia - o țară din Europa de Nord. Letonia - inima statelor Baltice. Motive pentru a merge în Letonia - o mulțime: a te plimba pe străzile înguste din Riga, a te relaxa pe renumitele plaje din Jurmala, a admira templele și castelele magnifice, împrăștiate în întreaga țară. Și încă o dată te convingi că, partea cea mai interesantă te așteptă nu departe, în vecinătate.

Ce este de văzut

Riga - capitala unuia dintre cele mai frumoase orașe nu numai în statele Baltice, dar, de asemenea, în toată Europa. Plimbările prin centrul vechi - o mică excursie la Evul Mediu.

Simbol al orașului - Catedrala Dome, anul 1211, remarcabilă nu numai prin fațada eclectică, dar și prin o orgă de 25 de metri care se ascunde în spate.

Atrage atenția și Casa Capetelor Negre - un exemplu clar al arhitecturii europene a secolului al VIV-lea. Despre timpurile cele mai veci amintesc, de asemenea, ghilda cea Mare și Mică, care multă vreme a adunat sub acoperișurile sale comercianții locali și care a fost reconstruită în secolul al XIX-lea. În același timp, a fost construit și centrul istoric al orașului Riga - realizat în Art Nouveau. Vile decorate bogat, biserici de diferite confesiuni, și chiar Statuia Libertății - toate amestecate într-un aspect bizar a regiunii.

Și încă, în capitala letonă sunt multe muzee care arată istoria la orice: de la istoria porțelanului până la navigare.

Cele mai bune puncte de vizionare sunt echipate în biserica Sf. Petru și turnul de televiziune din Riga.

Daugavpils - al doilea cel mai mare și cel mai important oraș din Letonia. Timp de secole, aici s-au intersectat rutele comerciale cheie, ceea ce înseamnă soarta, religia și tradițiile. Nu este de mirare, că contemporanul Daugavpils este un amestec de biserici, muzee și monumente arhitecturale de toate tipurile. Importantul monument arhitectural al Daugavpils - cetatea Dinaburg, una dintre cele mai mari fortificații din Europa.

Centrul istoric al orașului este încă menținut într-un stil unic - în stil baroc Latgale cu fațade din cărămidă roșie și o abundență de decor.

Sigulda - orașul este relativ tânăr, format în secolele XVI-XVIII. Motivele pentru popularitatea sa printre turiști - natura frumoasă, peșteri cu legende, și desigur, castele magnifice din împrejurimi (cel mai faimos - Turaida).

Jurmala - principala stațiune locală, renumită prin plaje celebre, păduri, parcuri naturale și evenimente culturale de înalt nivel. În imediata apropiere de Jurmala se află parcul național „Kemeri“ și muzeul în aer liber, care arata viața unui sat bătrân de pescuitori.

Liepaja - o briza sărată a mării, chihlimbar împrăștiat și peisaje uimitoare. Iar portul Ventspils este atrăgător prin zone verzi amenajate, arhitectura istorică și de o infrastructură în curs de dezvoltare în mod activ. Castelul ce poartă ordinul Livonian din Ventspils este păstrat în stare foarte bună. Cel mai impresionant ansamblu de palat și parc în Letonia - proiectat de Rastrelli este Palatul Rundale: un exemplu de lux de arhitectură barocă, cu un parc amenajat fermecător în stil francez.

Cum de ajuns

Avia.md selectează ofertele pentru bilete de avion spre Letonia printre multiple companii aeriene situate în întreaga lume. Vânzarea directă de bilete nu este efectuată de noi, însă anume pe pagina noastră web găsiți prețuri cele mai ieftine, promoții și oferte speciale.

Cu noi vei uita de taxe și marje. Pe pagina web Avia.md sunt adunate la un loc numai cele mai ieftine bilete spre Letonia.

Bilete ieftine

În funcție de sezon, orașul de plecare, compania aeriană și promoții - costul biletului spre Letonia poate varia.