spre Iordania

Bilete de avion Moldova - Iordania (JO). Rezerva online

Bilete de avion ieftine catre Iordania din Chisinau - online

Iordania - un stat arab în Orientul Mijlociu. Regatul Iordaniei - este o vacanță pe plajă și tratamentul pe malurile Mărilor Roșie și Moartă, vizita orașului în stâncă Petra și a stațiunii de distracții Aqaba, excursii turistice pe tot parcursul anului și cele mai bune hoteluri din Orientul Mijlociu.

Ce este de văzut

Pe drumul de la Petra la Aqaba, puteți vizita deșertul Wadi Rum, pentru a vă bucura de peisajul unic, similar căruia nu este nicăieri altundeva pe planetă.

Jerash - un model al unui oraș de provincie a Imperiului Roman care aproape în întregime s-a păstrat. Aici sunt 17 de biserici bizantine, două amfiteatre, câteva străzi vechi cu mai multe coloane. Orașul este situat la o oră distanță de la nord de Amman, și datorită păstrării excelente a clădirilor vechi este adesea numit „Pompeiul de Est“.

Pelerinii creștini și persoane interesate în istoria primelor secole ale creștinismului, este necesar pentru a vizita obiectivele turistice din Madaba și zona înconjurătoare: însăși Madaba, memorialul Moise pe muntele Nebo, locul Botezului lui Iisus în Tel al-Harrar, precum și o serie de alte locuri istorice. Însă, turiștii interesați în istoria Cruciadei, ar trebui să viziteze cu siguranță, castelul Karak, ale cărui ziduri amintesc de epoca Salah al-Din.

Gadara (acum Umm Qais) - locul din istoriile biblice despre porcul din Gadarsk. Până în zilele noastre s-au păstrat maiestuoase străzi, încadrate de colonade, terasa boltită și ruinele a două amfiteatre.

„Favorita“ arhelogilor Pell este incredibil de bogată în antichități. Acolo, în afară de excavarea ruinelor din perioada greco-romană, este posibil de văzut urme a așezărilor citolitice (a secolului IV până la era noastră), ruinele cetăților din epoca bronzului și epoca fierului, ruinele bisericilor bizantine și case, de asemenea și cartierul rezidențial din perioada islamică, cu mici mozaicuri medievale.

Palatele Calif din deșert - aproximativ 30 de reședințe, cândva cufundate în verdeață și grădini înflorite irigate cu ajutorul instalațiilor originale, o parte a cărora s-a păstrat până în prezent, spre exemplu, castelul din Ajloun.

Orice persoană care este interesată în istoria Califatului arab, nu trebuie sa scape din vedere monumentul unic al acestei epoci - baia comună medievală Qasr Amra, ornamentată cu fresce de oameni și animale.

Iubitorii unei vacanțe active nu se vor plictisi în Iordania. Puteți închiria un jip și a călători de la nordul până la sudul țării, cu vizitarea orașelor biblice și cetăților ale legionarilor. Sau a traversa în componența unei caravane, timp de o săptămână, regiunile centrale muntoase și deșertul în partea de est a țării, cu opriri nocturne în locuri noi. Aceste trasee pot fi făcute cu trenul de pe timpul primului război mondial, care merge pe marginea deșertului.

În plus, puteți zbura într-un balon sau efectua un zbor cu parapanta peste deșertul Wadi Rum, paintball sau o partidă de golf, a călări sau să te ridici în munți.

Cum de ajuns

Avia.md selectează ofertele pentru bilete de avion spre Iordania printre multiple companii aeriene situate în întreaga lume. Vânzarea directă de bilete nu este efectuată de noi, însă anume pe pagina noastră web găsiți prețuri cele mai ieftine, promoții și oferte speciale.

Cu noi vei uita de taxe și marje. Pe pagina web Avia.md sunt adunate la un loc numai cele mai ieftine bilete spre Iordania.

Bilete ieftine

În funcție de sezon, orașul de plecare, compania aeriană și promoții - costul biletului spre Iordania poate varia.